شما کدوم گردان و گروهانی؟نقل قول:
منم سمنانم
Printable View
شما کدوم گردان و گروهانی؟نقل قول:
منم سمنانم
چقدر به اول اسفندیا خوب مرخصی دادن.
حیف با تعجیل من موافقت نکردن.قسمت اینه که خیلییییییی مرد بشم :))
آقا یکی بیاد این آنکادر تخت رو توضیح بده.چون هرکی یه چیزی میگه.
یه سوال دیگه.در محیط پادگان میذارن با لباس یا شلوار گرمی تردد کنیم یا همش با لباس سربازی باید باشیم؟که اگه اجازه نمیدن الکی بارم رو سنگین نکنم.
بعد هم اگه کمد ندن معمولا ساک را دیگه باید رو تخت بذاریم؟
این ها قسمتی از سوالات من بود :)))
در آموزشی شما باید شب ها با شلوار سربازی و زیر پیراهن سفید یا استتار بخوابید!نقل قول:
در یگان با بالا رفتن خدمت میشه لباس شخصی هم در آسایشگاه شب ها پوشید اونم با اجازه افسر نگهبان محترم:n19:
من خودم اول خدمت که آشخور بودم و نمی شد شخصی بپوشم آخر خدمت هم که ارشد بودم و باید الگوی بقیه می شدم بازم نمی شد شخصی بپوشم:n27:
کلا تا آخرین شبی که سرباز بودم با شلوار نظامی و زیر پیراهن استتار خوابیدم!:n20:
در آموزشی شما باید شب ها با شلوار سربازی و زیر پیراهن سفید یا استتار بخوابید!نقل قول:
در یگان با بالا رفتن خدمت میشه لباس شخصی هم در آسایشگاه شب ها پوشید اونم با اجازه افسر نگهبان محترم:n19:
من خودم اول خدمت که آشخور بودم و نمی شد شخصی بپوشم آخر خدمت هم که ارشد بودم و باید الگوی بقیه می شدم بازم نمی شد شخصی بپوشم:n27:
کلا تا آخرین شبی که سرباز بودم با شلوار نظامی و زیر پیراهن استتار خوابیدم!:n20:
خدا بهتون صبر بدهنقل قول:
برید تعجیل بزنید بیوفتید برج 4 ماه رمضون هستش دوره نقره ای به حساب میادش
زیر پیراهن استتار دیگه چه صیغه ای هستش؟:n04:
از این سفید عادیا منظورتونه؟ رکابی باشه طوریه؟ یقش باز باشه چی؟
عزیز اولن من تو طول هفته خونه نمیرفتم ۵شنبه جمعه ها خونه بودم.طول هفته بیشتر بیرون پادگان میگشتم.دوما من رفتم دژبان دانشجوشدم هفته ای یه نگهبانی داشتم عید هم یه نگهبانی بهم خورد.کلا این مرخصی عیدو اخر هفته هارو حساب کنی میبینی اموزشیمون از یه ماه هم کمتر میشه.کلا تو تک بودن 01 هیچ شکی نیس ;)نقل قول:
سلام دوستان .من یک تیر اعزاممه .اگه تعجیل بزنم اردیبهست میوفتم یا وقت خودمو تلف نکنم؟ در ضمن تو سایت هیچی راجع به اعزام خدمت من نزده!!! جریان چیه؟
هيچ درخواستي براي شما در وضعيت اعزام به خدمت وجود ندارد.
این دوره نقره ای چی هست؟! من اعزامم برج 4 افتادهنقل قول:
این دوره نقره ای چی هست؟! من اعزامم برج 4 افتادهنقل قول: