البته برای من امکان انتخاب سرویسهای دیگر هم بود.نقل قول:
Printable View
البته برای من امکان انتخاب سرویسهای دیگر هم بود.نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز.منظورم تو ساعت رایگان شبانه از سرورهای خارجی 450 کیلوبایت سرعت میده که فعلا راضی هستیم:n06:
و گرنه در ساعات روزانه که داخلی و خارجی همون حدود 1.2 مگابایت سرعت داره
نقل قول:
نه دوست عزیز.منظورم تو ساعت رایگان شبانه از سرورهای خارجی 450 کیلوبایت سرعت میده که فعلا راضی هستیم:n06:
و گرنه در ساعات روزانه که داخلی و خارجی همون حدود 1.2 مگابایت سرعت داره
با سلام بنده جایی که هستم خط adsl اسیاتک نمیتونم بگیرم چون خطم pcm هست و از قبل از عید تا الان دارم سعی میکنم که برم از pcm در بیارم و متاسفانه اصلا هیچ راهی نداره و میگن امکانات نیست و برو از وایرلس استفاده کن و سوالم اینه ؟؟ از نظر سرعت دانلود مثل adsl میباشد ؟؟؟ و از نظر هزینه چطور ؟؟؟ لطفا دقیقا جوابم را بدین ممنون میشم که ببینم این وایرلس که میگن در چه حدیه
دوستان من از سایتای ایرانی مثل اپلود بوی و شنیدم ترینبیت و هم چنین سرور تاینی موویز که اپلودینه حده اکثره دانلودو داری ولی سایتای خارجی همونطور که دوستان گفتن 450 الی 600 هست این برای شبانه من بوده و برای سرویس 10 مگ ماهیانه نیم گیگه
سرعت در روز نهایته سرعته چه خارجی چه ایرانی
اون سرویس اناوایلت هم چون یه با... وب گردی می کردم بهش برنخوردم ولی اگه سایتای ایرانی باز کنی مشکلی نخواهی داشت
از 3G استفاده کنی به مراتب به صرفه تر درمیادنقل قول:
طبق گفته دوستمون adreno از 3g یا 4g استفاده کن خیلی به صرفه ترین و با کیفیت ترهنقل قول:
خود ایرانسل الان روی بعضی مودم هاش تا 50 % هم تخفیف زده که واقعا ارزش خرید دارن.
سلام از کجا میشه فهمید چه سایت هایی سرورشون آسیاتک هستش؟
تو ساعات رایگان دانلود از سرورهای آسیاتک سرعت اسمیه یا نصف میشه سرعت؟
نقل قول:
از سایتایی مثل whoishostingthis میتونید استفاده کنید
اول آدرس لینک دانلودو بزنید ببنید کدوم دیتاسنتره