دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
Printable View
دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
خوش بحالت 3 مگ میگرفتی من که بالای 1.9 مگ نگرفتم سرعت ولی خب برای من فعلا کافی بوده هر چی خواستم دانلود کردم با همراه اولنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه سرعت همراه اول کمه ولی بجاش ایرانسل داره عین س گ دزدی میکنه از ملت
همراه اول هم بردار شغاله
اگه اینترنت رو جمع میکردن راحت بشیم بهتره تا به این دو اپراتور پول بدیم
من به عنوان دانلود فيلم و ... ازش استفاده نميكردم ، فقط بيرون كه بودم خيلي اذيت ميكرد كه شايد حتي يه پي ام ساده در تلگرام رو با تاخير ميفرستاد ، اصلا نت همراه بايد بدون مكث لود كنه ، چون با تعرفه هاي گرونشون به درد دانلود نميخوره ، مشكل اينجاس وقتي زور ميزنه تا به ٣ جي وصل شه باتري رو سريع تر هم تموم ميكنه ، در اخر همراه اول = اعتبار به خاطر گرون بودن خط هاش ، ايرانسل = اپراتور برتر و نوآورنقل قول:
نقل قول:
نیست که . از کجاش دراوردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوري از هر دو بسته كم كرده
مدت ش متفاوت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خیلی عجیبه . چون برای من خرید مجدد همین بسته برای 100 گیگ جذف شده بود نتونستم بگیرم تموم هم شد فاتحه مع کف و سوت .نقل قول:
6 ماهه که داره تاریخ انقضاش جلوتره واسه همین اول از اون استفاده میکنه این دوستمون موقعی که اون 10 گیگ مونده بوده از یکساله این 6 ماهه رو گرفته و از موقعی که 6 ماهه فعال شده خودکار از 6 ماهه استفاده کردهنقل قول:
وقتی مبین نت TD-LTE ارائه کرد ایرانسل فروش TD-LTE رو در خطر دیده حالا با حذف بسته های پرطرفدار فورجی و ارائه بسته های زورچپون ترکیبی میخواد کاری کنه که مشترکین TD-LTE ریاد بشن . اینجوری میخواد رقابت کنه . ایرانسل قبل اینکار باید با سازمان آب هماهنگ میکرد که آب رو قطع نکنن .