خوب باتری شارژی بگیری بهتر نیست؟نقل قول:
خوب باتری شارژی بگیری بهتر نیست؟نقل قول:
مسلماً باطری اولین اولویت تو انتخابه.حالا اگه ایشون به هر دلیل نخواد از باطری استفاده کنه،میتونه از این کابل استفاده کنه.
برای روزایی که باطری کار نمیده و تو کف بازی هستی حکم آب رو آتیش رو داره.
نبود؟:41:نقل قول:
.......................................
اگه نمیخوای روی هارد کنسول کپی کنی فقط کافیه روی فلش کپی کنی و اونو ببینینقل قول:
چجوری فیلم رو ریختی رو فلش؟
ولی اگه میخوای توی هارد کنسولت نگا کنی با نرم افزار Xtaf که توی تاپیک زیر هستش میتونید اینکار رو انجام بدید
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442354[/PHP]
+
از سالم بودن لینک اطمینان ندارم اگه لینگ درست نبود یه سرچ تو نت بزنی دستت میرسه
+
من با Horizon کار نکردم ولی میگن باهاش میشه
دوستان دیگه می خوام دلو به دریا بزنم برم این هفته یه ایکس باکس بخرم هرچی بیشتر صبر می کنم گرونتر میشه !!!!
برام دعا کنید توی این هفته دیگه گرونتر نشه ...
خب همین Xtaf اسم فولدر ها رو که مثل آدم نمینویسهنقل قول:
به عدد و چرت و پرت مینویسه:41:
من از کجا بفهمم واس تو کدوم فولدر بریزمش؟
باhorizonهم میشه که خیلی بهتره.نقل قول:
توxtafباید کدهایی رو که ایکس باکس میشناسه رو خودت بنویسی که سخته پیدا کردنشون و مثلا مال فیلم رو من میدونم.
ولی هوریزون به صورت پیشفرض داره و ایستفاده از اون بهتره
---------------------------------------------
با هوریزون بریز بره چی کار داری با اونxtaf:دینقل قول:
----------------------------------------------
با اجازت باید ارزون تر هم بشه یکی دو روز هم صبر کنی بهتره که بازار رو دقیق رصد کنیم.نقل قول:
با توجه به اینکه دلار ارزون شده احتمالا اونم ارزون بشه
چند سوال:
1- این LT+3 حدودا قراره کی بیاد؟
2- من الان LT+2 رو دارم میخوام برم لایو Fifa 12 بازی کنم آیا بن میشم؟میدونم دیگه نمی تونم بازیهای جدید رو بازی کنم اما اگه بن نشم واسم مهم نیست چون من بیشتر تو لایو فیفا بازی میکنم:31:
3- سرعت اینترنتم 512 نامحدود هستش خواستم بدونم میتونم کانالهای ماهواره قابل نمایش در ایکس باکس رو تماشا کنم؟
4- دیدن و دانلود فیلم و موزیک از ایکس باکس لایو چطور؟آیا امکان پذیر هست با توجه به سرعت اینترنتم و آیا اکانت مخصوصی میخواد علاوه بر اکانت GOLD ؟
5-امکانات فیس بوک در ایکس باکس لایو چطوره؟راحت و بدون مشکل میشه برم فیس بوک؟
6-هنوز با کنسول جدیدم که اسلیم هستش به لایو وصل نشدم خواستم بدونم چند ماه رایگان میتونم از لایو استفاده کنم؟
1-تا آخر شب میاد واسه فت ها(AHA2012کجایی ببینی واسه چی دو جا پست میزنم؟؟:دی)نقل قول:
2-خوب صبر کن اگه فت داری آخر شب میاد بزن اگه هم اسلیم داری ظرف چند روز میاد-باLT+3بن نمیشی
3-همچین امکانی هست اصلا؟اگه باشه هم اینحوری نمیشه گفت برو استSPEEDTEST.NETو پینگ اترو ببین اگه کم بود میتونی.
4-خوب بعضی ها آزاده بعشی ها هم باید POINTبخری و پرداخت کنی.خوب معمولا پویت هارو میخواد+همون قضیه برای سرعت اینجا هم صادقه
5-والا اینو نمیدونم-ولی بعید هست بشه رفت چون پورت هاش فیلتره.
6-ااا اسلیم داری:دی بین1تا3ماه معمولا میشه
چشم آب نمیخوره الان دلار چند شده ؟ قبلا هیتاچی -- نشده بود می گفتن بخاطر اونه ارزون نمیشه حالا -- شده بهونه شده دلار !!!نقل قول:
با اجازت باید ارزون تر هم بشه یکی دو روز هم صبر کنی بهتره که بازار رو دقیق رصد کنیم.
با توجه به اینکه دلار ارزون شده احتمالا اونم ارزون بشه