آقا یکی به داد من برسه 512 حجمی سرعتش از 30 دیگه نهایتا 40 بالاتر نمی ره در حالی که سرعتم رو 4 مگ بسته شده ببینید این عکسه مودممه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا یکی به داد من برسه 512 حجمی سرعتش از 30 دیگه نهایتا 40 بالاتر نمی ره در حالی که سرعتم رو 4 مگ بسته شده ببینید این عکسه مودممه
به نظر من بزرگترین مشکل سرعت تک کانکشن هستشنقل قول:
این الان یه تست سینگل کانکشن و یه تست مولتی کانکشن سایت testmy.net هستش که با اختلاف چند ثانیه زدم:(256 نامحدود)
خداییش اختلاف رو ببینید.
دقیقا ! تک کانکشن افتضاحه برای من حدود 30 کیلوبایت !!
ظاهرا اینجا همه ادعا هستن همیننقل قول:
دوست عزیز. اینجا یه تالار گفتگوی عمومیه که گرداننده و مسؤول مشخصی هم نداره. دوستان هم هر وقت که فرصت کنن و گذرشون به این تالار بیافته، مطالب رو در صورتی که بتونن جواب میدن. پس شما هم زود نتیجهگیری نکنید لطفاً.نقل قول:
بگذریم....
اون عکسی که گذاشتین نشون میده که به احتمال زیاد مشکل از طرف شما نیست و به پارسآنلاین مربوط میشه. شما یه زحمتی بکش. با IDM و به صورت چندکانکشنه (مثلاً 8 کانکشن همزمان) این فایل رو بذار واسه دانلود:
ببین حداکثر سرعتی که بهت میده چنده. این سایتی که فایل بالا توش هاست شده، توی هلنده اما خیلی سایت پرسرعتیه و حتی با تک کانکشن هم سرعت دانلودی نزدیک به حداکثر پهنای باندت رو بهت میده. درست مثل یه سرور داخلی پرسرعته.کد:http://mirror.leaseweb.net/speedtest/100mb.bin
چون سرویست 512 است، حداقل باید 65 تا 70 کیلوبایت بهت سرعت بده. اگه اون طور که گفتی پایینتر از این سرعت که سرعت اسمی سرویسته میداد، حتماً زنگ بزن به پشتیبانی پارسآنلاین و پیگیری کن. چون ممکنه مرکز مخابراتی شما شلوغ باشه یا پهنای باند کم داشته باشه، ممکنه سرعتایی در حد بقیه دوستان مثلاً 200 تا 300 کیلوبایت رو بهت نده، اما حداقل باید سرعت اسمی سرویست رو بگیری.
شما وضعیت خطتون خوب نیستنقل قول:
برای همین افت کرده . سعی کنین مودهای مختلف رو امتحان کنین
ببینین فرقی میکنه یا نه
GDM
ADSL2+
ADSL
رو امتحان کنین و تست کنین ولی مشکل از خط شماست نه جای دیگه
vci شما چرا 59 هستش؟نقل قول:
vci پارس انلاین 35 فکر کنم هستش
سرعتم با 8 کانکشن شده 80 و بالاتر نمیره آخه می گفتن سرعت 512 حدود 400 تا سرعت می ده منم به خاطر همین حجمی گرفتم تا سرعت بره بالا ولی نرفت.نقل قول:
والا من همین دیروز خطم رو درست کردم و طرف ازم 50 تومن پول گرفت سیم نرم نو گزاشتم براش.راس می گی یه مودم دیگه باید امتحان کنم ممنون از کمکتنقل قول:
مگه هر شهر با شهر دیگه فرق نمیکنه؟الان شما vci تون چنده؟ تو کدوم شهری؟نقل قول: