450تا برای 10 مگ میده شما هم راضی هستین؟؟؟!!!!!!!!:n38:نقل قول:
Printable View
450تا برای 10 مگ میده شما هم راضی هستین؟؟؟!!!!!!!!:n38:نقل قول:
سرعت که اینطوری که من فهمیدم هیچ فرقی نداره شما ۱۰ مگ بگیرنقل قول:
۱۲۸ بگیری
باز هست
سرعت فقط برای شبکه داخلی آسیاتک فرقی نداره ولی دانلود از هر جای دیگه ای فرق داره من خودم چند ماه پیش همین شهابو داشتم سرعت دانلودم کمتر 1 مگ نمی شد. هر شبم نزدیک 15 گیگ دانلود داشتم.نقل قول:
نه محدود شدم نه چیزی
قبل از اینکه این سرویس صبحانه رو بگیرم 128 محدود داشتم که تو ساعات رایگان نهایتا 30 کیلو سرعت دانلود میداد ولی از داخل شبکه آسیاتک همون یک مگ بود.
دوستان یه سوال
من 40 روز از زمان سرویسم باقی مونده و نزدیک 20 گیگ هم حجمم مونده امروز دیدم یه سرویس 30 گیگ با 40 درصد تخفیف گذاشته که به نظر خوب میاد
میخواستم ببینم اگر سوریسم رو همین الان تمدید کنم و بعدش حجم رو بخرم با اتمام مدت زمان سرویسم حجم باقی مونده ام به سرویس جدید منتقل میشه یا نه ؟
یعنی اگر حساب کنیم تا 4- روز دیگه این 20 گیگ من دست نخورده باقی بمونه و 30 گیگ هم حجم بخرم و سرویس رو هم 3 ماه تمدید کنم ایا اون 50 گیگ از سرویس قبلیم به سرویس تمدید جدید منقل میشه ؟
تو مخابرات که منتقل میشد اسیاتک رو نمیدونم
سلام. من 60 روز از سرویس یکساله م باقی مونده و 1گیگ حجم دارم ک امروز تموم میشه:n02:نقل قول:
من امروز می تونم این سرویس صبحانه رو فعال کنم؟
چون تو پنل فقط گزینه تمدید سرویس فعلی یا خرید حجم رو میاره:n03:
دوست عزیز, شما از چه نوع سرور هایی استفاده میکنی که میتوانی تا 10 گیگ رایگان دانلود کنی بنده سرویس صبحانه استفاده میکنم که اگر بخواهم کل مجموع فایلهای مد نظرم رو هم از سرور های داخلی دانلود بکنم در 4 ساعت رایگان به 4.2 گیگ بیشتر نمیرسدنقل قول:
بله میتونید شما وفتی تمدید را بزنی و سرویس حجمی را انتخاب کنی دو تا گزینه بهت میده یکی شروع از امروز یکی هم از انتهای سرویس که شما شروع از امروز را انتخاب میکنینقل قول:
سرویس صبحانه فقط برای کاربران سرویس اولی هستش و برای بقیه نمیشه استفاده کردنقل قول:
برای کاربران قدیمی هم امکان خرید هسنقل قول:
اطلاعات شما آپدیت نیست، بیش از یک ماه است که این سرویس برای تمدید باز شده است.نقل قول: