آخه با کنسول فیلم نگاه میکنن؟نقل قول:
لنزت خراب میشه:46:
من یه بار گذاشتم بدون مشکل اجرا کرد:20:
محیط باحالیم داشت:5: ولی صدا نداشت:41:
فکر کنم واسه کدک واس بری لایو :46:
آخه با کنسول فیلم نگاه میکنن؟نقل قول:
لنزت خراب میشه:46:
من یه بار گذاشتم بدون مشکل اجرا کرد:20:
محیط باحالیم داشت:5: ولی صدا نداشت:41:
فکر کنم واسه کدک واس بری لایو :46:
نه نری این مدت خیلی اوضاع لایو داغونهنقل قول:
یه سوال
من می خوام توی کنسولم فیلم ببینم ولی وقتی فیلمم رو اجرا میکنم میگه Codecشو ندارم و باید دانلود کنم
اگر آنلاین شم مشکلی برام پیش نمیاد؟
نره خودش یه چیزیو آپدیت کنه نتونم بازیامو اجرا کنم
فرمت فیلم مذکور چیه؟َ
سلام
یک سوال درباره دسته کسی تا حالا دسته رو آداپتوری وصل کرده (3ولت )؟! همچین کاری میشه و اسیب نمی بینه دسته انجام بدم؟؟
راستش سوالتون کمی مبهم بود اگه دنبال کابلی هستین که دسته رو بی نیاز از باطری به کنسول وصل کنید با این کابل میتونید دسته رو به کنسول وصل کنید بی نیاز از باطری!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرش به پورت یو اس بی کنسول میخوره و یه سرش هم به درگاه هدست روی دسته.
اما اگه منظورتون اینه که با اتصال سیم فاز و نول آداپتور به قطب مثبت و منفی دسته، و تنظیمش روی 3 ولت بدون نیاز به باطری بازی کنید، بنظرم به زحمتش نمی ارزه و همین کابله بهتره قیمتش هم حدود 7000-8000 تومنه.
بله منظورم فاز و نول بود :31:....چون چند تا از وسایل برقی رو راحت اینطوری کردم.نقل قول:
کسی از این کابل استفاده کرده مشکلی نداره بگیرم....
نه بابا فلش مموری رو زدم به کنسولم، من از اون آدمام که موقعی که لنزم داره کار میکنه انگار داره از عمرم کم میشه :27:نقل قول:
مرسی رفیق پس نمیرمنقل قول:
Avi بود نمیتونست پخش کنه، MKV رو هم اصلا نشون نمیداد! :13:
چیکار کنم به نظرت؟
هیچ کدوم از این کدک ها تو لایو نیست !نقل قول:
( البته AVI رو مطمئن نیستم ولی MKV رو 100% )
Avi رو صد در صد پخش میکنه ولی اگه تا حالا به لایو وصل نشده باشی پخش نمیکنه ( فعلا لایو رو بیخیال )نقل قول:
مرسی رفیق پس نمیرم
Avi بود نمیتونست پخش کنه، MKV رو هم اصلا نشون نمیداد!
چیکار کنم به نظرت؟
محتوای مخفی: فرمت های قابل پخش
برای تک تکشون باید به لایو وصل شی
چجوری ریختی رو فلش؟نقل قول:
من همین جوریم ولش کن بابا خراب شد یکی دیگه :27::31:
نه مشکلی پیش نمیاد خودم دارم ازش استفاده میکنم خواستی عکسم ازش میگیرم که باور کنی استفاده میکنم:27:نقل قول:
منم یه زمانی یه دوربین انالوگ رو به همین روش با آداپتور یه سرش کردم:31:یادش بخیر جوون بودیم خب:8:منتهی بنظرم تا وقتی وسیله ای کارآمد تر هست ساخت یه وسیله من در اوردی با صرف همین قدر هزینه نمیصرفه.