نه اپله .اره چک کردم این دو تا فعال بودن .توی همراه اول هم یه گزینه ی پیامک تبلیغاتی فعال بود که اونم غیرفعال کردم.فیس تایم رو غیرفعال کردم ولی اگه imassage رو غیرفعال کنم میتونم با سیم کارت پیامک عادی بفرستم یا کلا سرویس sms غیرفعال میشه ؟نقل قول:
Printable View
نه اپله .اره چک کردم این دو تا فعال بودن .توی همراه اول هم یه گزینه ی پیامک تبلیغاتی فعال بود که اونم غیرفعال کردم.فیس تایم رو غیرفعال کردم ولی اگه imassage رو غیرفعال کنم میتونم با سیم کارت پیامک عادی بفرستم یا کلا سرویس sms غیرفعال میشه ؟نقل قول:
ای مسیج و فیس تایم سرویس های اختصاصی اپل هستندنقل قول:
یعنی اپل به اپل اگه شما پیامی ارسال کنید و دو طرف ای مسیج فعال داشته باشن پیام هایی ک تو مسیج ارسال میکنید ابی رنگ میشه ک نشون دهنده اینه ک رو بستر ای مسیج (اینترنتی)شما پیام رو ارسال کردید
ولی اگر ای مسیج رو غیر فعال کنید پیام ها بصورت سبز رنگ ارسال میشه از طریق sms
یک بار اگ فعال کنید هزینه یک بار فعالسازی رو برای شما در نظر میگیره
ولی اگ هربار سیمکارت رو تعویض کنید خارج و سیمی دیگر وارد کنید غیر فعال و دوباره نیاز به فعالسازی داره
ازتون هم بعد وارد کردن سیم کارت میپرسه که ارسال کنه اس ام اس رو یا خیر
من اینترنت سالانه دارم از زمان طرح مجانی 3 تا 7 الان باید تمدید کنم، آیا طرح 3 تا 7 ادامه داره رو تمدید جدید ؟
اگر این بسته ای که میخواید تمدید کنید، بسته رزرویه که مال قبله با همون قیمت قبل، بله دانلود رایگان 3 تا 7 رو داره.نقل قول:
اگر فاصله منزل شما به دکلی که بهش وصل شدی زیاده باید برای افزایش سرعت و کیفیت آنتن تهیه کنی و اگر انتن بخوبی تنظیم شود خیلی راحت سرعت بالای 10 مگابایت بشما میدهدنقل قول:
اگر فقط با انتن داخلی میخوای کار کنی باید پشت مودم بسمت دکل قرار بگیرد یا اینکه بصورت خوابیده باشد
انتن داخلی این مودم هم اگر اون قسمتهایی که در عکس علامت زدم باندازه کمی از سولدر ماسک را بتراشی یک لایه مسی میبینی که همان انتن روی برد است که البته دقت کنی مستقیم به کانکتور انتن هم متصل شده
برای اینکه مستقیم پایه مسی یا الومینیومی انتن را لحیم زد هم مناسبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مودم میخوام برای نت شبانه همراه اول زیاد گرون نباشه و خروجی RG45 داشته باشه بتونم یه روتر اکسس پوینت وصلش کنم.
2 - و اینکه سیم کارت اعتباری مدل خاصی داره برای اینکار ؟
3- اگه من فقط بسته شبانه داشته باشم و در ساعت دیگه ای استفاده کنم ( خارج از 1 تا 11 ) از اعتبارم کم میشه و من قطع میشم دیگه نمیشه استفاده کرد دوباره باید شارژ کنم ؟ بهترین سیاست چیه برای استفاده شبانه ؟
سیاست اینه ی خط اعتباری پیدا کنی فقط بسته شبانه بگیری روش همینو بس اعتبارم ۰ باشهنقل قول:
فقط شبانه داشته باشی!
مودم نمیشه زیاد گرون نباشه وقتی پیاز خداتومنه مودم ک جای خود داره
بهتره ی مودم dsl ایسوس بخری و با ی گوشی اندروید هات اسپات کنی بهش
چون الان cat6 مودم نمیتونی چیز خوب بگیری دستت ارزون باشه
مرسی از پاسخگویی فول اچ دی جان ..نقل قول:
چرا باید حتما cat 6 باشه من با گوشی Samsung A5 2017 (Cat6 300/50 Mbps) تا حالا بندرت بالای 50 مگا بیت شبانه گرفتم یعنی رو مودم cat6 بهتر میشه ؟
حالا برای چیزی که من میخوام صرفنظر از هزینه چه مودمی میشه گرفت ؟ من میخوام به همون روتر خودم وصلش کنم دیگه شیکه وایرلسم یکی باشه
و در مورد اعتبار یعنی اگه صفر باشه سر ساعت خودش قطع میشه ؟
دوستان اینترنت شبانه رو چطور میشه چک کرد که چقدر از حجمش مونده؟
اگ صرفا بسته میخوای شبانه بخری باید اندازه بسته شبانه فقط سیمکارت رو شارژکنینقل قول:
چون مصرف ازاد رو نداره جلوشو بگیری عین ایرانسل
برای من دایمی پیش اومده اون تایما ک همراه اول با خرید هر بسته از ۲ شب تا ۷ صبح اینترنت رایگان داشت سر ساعت ۶ یهو میرفت رو بسته اصلی و برام چند باری رزور بسته خرید و قبضم رو ترکوند!
پس در هر صورت اگ استفاده از اینترنت همراه اول رو داری ی خط جدا گونه اعتباری در نظر بگیر و شارژ زیاد نکنش فقط اندازه بسته ای ک نیاز داری! و اینکه بله سر ساعت باید خودش قطع شه!
ببین اگ گوشی کت ۶ داری و زیاد سرعت نداری خب ب خیلی از عوامل بستگی داره!
اول ک دریافت سیگنال مودم با گوشی تفاوت های فاحشی داره!
چون خط های انتن کنار گوشی رو شما با در دست گرفتن گوشی میگیریشون این خودش سیگنال رو ضعیف تر میکنه در نتیجه سرعت کم تری میگیری مودم قابلیت اتصال انتن اکسترنال داره ک گوشی نداره
اگ در هر صورت سیگنال خوبی داری (ن اون تعداد انتن هایی ک بالای گوشی میبینی انتن پر به این معنی نیست ک سیگنال خوبی داری) باید ببینی منطقتون اختلال فرکانسی شاید داشته باشه و منطقتون پهنای کمی داشته باشه و...
و حتی با تنظیم دستی apn سرعتتون کمی بالاتر میره
باید خبره باشی و بتونی بفهمی ک مشکل کمبود سرعتت از چیه! و باید بررسی کنید از سیگنالتون تو خونه اگ سیگنالتون بد باشه باید مودم با انتن خارجی بخرید ک سرعت های بالاترشو تجربه کنید
اگ بخواید به همون روتری ک خودتون میخواید وصل کنید باید بدونید ک اون روترون wan رو داشته باشه!
اگ روترون اون قابلیت رو داشت پس میتونید هر مودمی رو بخواید بخرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من قیمت ها دستم نیست و اپدیت نیستم تو این موضوع
ولی مودم هست ارزونش ک cat 6 نیست و مودمی هست ک حتی cat 16 هست و هم قیمت شایدم بیشتر از گوشیتون باشه
سلام چون نامحدود هست و فقط محدودیت زمانی داره و نشون نمیده ک چقد حد مصرف استانه داشتید و باید تقریبی از خود گوشی حدس بزنیدنقل قول:
برای استعلام زمان هم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چون مصرف منصفانه گذاشته گفتم شاید بشه چک کردنقل قول:
مثکه همراه اول پی برده من چقدر از بغلش اینترنت مفتی استفاده کردم دیگه دست سخاوتش رو به سر من نمیکشه، 500 مگ بیشتر دوشنبه سوری ش نشد اصلا، قبلا تا 5 گیگ هم گرفته بودم.
هرچند مصرفی هم نداریم دیگه.
الان کدوم اپراتور برای سیم کارت دائمی به صرفه تره؟
دوم اینکه همراه اول درست حساب میکنه قبض و یا زیر آبی میره؟
دوستان قضیه چیه که من سیم رو میزارم رو بعضی گوشیا و هات اسپات میکنم ! نت تایپ ۲ میگیرم!!!رو مودم ۴ جی میزارم نت تایپ حتما ۳ ۴ هستش///:n34:
درست حساب کتاب میکنه!نقل قول:
اگر تماس دارید باهاش فقط باید ببنید که تماس های خروجیتون بیشتر با کیاس ثابت مخابراته یا همراه اوله اگ اینا باشه خب مثلما هم همراه اول
ولی اگر ایرانسل هست ایرانسل با پکیج های ک داره تماس درون شبکه و .... خیلی بصرفه تره!
اگر اینترنت میخواید استفاده کنید
باید اینترنت های اپراتور ها رو تست کنید ببنید کدوم منطقه اتون سرعتش بیشتره
اگ تهران هستید بطور کلی نت همراه اول تو تهران بهتر از ایرانسل هست
ایرانسل چون شلوغ تره بعضی از نقاط واقعا من رفتم قطعی کشیدم باهاش
ولی از لحاظ پوشش انتن دهی فورجی تریجی خارج از شهر ها ایرانسل بهتره!
درضمن اینم بگم پرستیژ همراه اول دایمی هاش 912 تو تهران بیشتر از ایرانسله
هرچند الان کد 0 هاش هم کارکرد صفر میتونید پیدا کنید ولی قیمتی فوق العاده بالایی دارن
الان دایمی همه یکسانه، مهم نیست مقصد چه شماره ای باشه
در مورد نت تهران، مخالفم
خیلی جاها تست کردم ، اکثرا ایرانسل بهتر بوده
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
پیرو افزایش شکایات مردمی در سامانه شکایات ۱۹۵ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر کاهش شدید و سراسری کیفیت اینترنت شرکت همراه اول، موضوع بررسی و مشخص شد که این موضوع ناشی از مشکلاتی در مراکز داده این اپراتور بوده است.
در حال حاضر با اقدامات انجام شده از سوی این اپراتور بخشی از مشکلات مرتفع و کیفیت اینترنت تا حدودی بهبود یافته و تا ساعتی دیگر به طور کامل مرتفع خواهد شد.
انتخاب
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شاهین آرپناهی مدیر روابط عمومی همراه اول در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:
«از صبح امروز بروز اختلال در اجرای عمليات صدور قبض جديد، منجر به افزايش صورتحساب صادره و قطع خطوط برخی از مشتركان شده است. از مردم و مشتركان پوزش خواسته و اطمينان میدهيم نهايت تلاش در جهت رفع مشكل در حال انجام است. اطلاعات اصلاحی لازم بهزودی از طريق پيامك برای مشتركان ارسال می شود».
گفتنی است؛ از صبح امروز شماری از مشترکان خطوط دائمی همراه اول با پیامکهایی مبنی بر "بدهی بیش از مبلغ ودیعه و یک طرفه شدن خط تا دو هفته آینده" مواجه شدهاند.
میزان بالای بدهی اعلامی موجب شگفتی و نارضایتی این مشترکان شده و آنها را روانه دفاتر خدمات ارتباطی کرده است.
شنیدهها حاکی از آن است که این اتفاق ناشی از بروز اشکال سیستمی در همراه اول بوده است.
مشترکانی که چنین پیامکی دریافت کردهاند فعلا نباید پرداختی انجام دهند، این مشکل در حال حاضر در حال پیگیری است و تا ساعاتی دیگر رفع خواهد شد. اگر چنانچه برخی از مشترکان به دنبال چنین پیامکی پرداختی هم انجام داده باشند این مبلغ در بستانکاری آنها قرار خواهد گرفت.
مشترکان اپراتور همراه اول، برای دریافت صورتحساب صحیح پایان دوره خود میتوانند حرف G را از طریق سامانه پیامکی، به سرشماره ۹۹۰۰۰۹ ارسال کنند.
درسته یکسانه ولی از لحاظ اینکه شما ایرانسل داشته باشید شارژ شگفت انگیز یا از تخفیفاتش جهت تماس درونشبکه استفاده کنید خیلی بصرفه تر در میاد بعدنقل قول:
من هم خیلی جاها تست کردم همراه اول رو با ایرانسل
سمت شرق تهران ایرانسل فقط خارج از خونه نتش خوبه
شمیران نو برید تو خونه ایرانسل بزور تریجی انتن میده و همش قطعی ولی باز همراه اول با ی خظ فورجی اینترنت خوبی میده باز تهرانپارس هم تو خونه جفتشون بعضی اوقات انتن ندارن فقط تماس میتونی استفاده کنی ولی همراه باز هم میتونی از تریجیش استفاده کنی
برعکسشم هست
تو بلوار فرحزادی برید یا میدون صنعت همراه اول کلا پیک هست ولی باز ایرانسل اینترنت میده
از لحاظ پینگ هم همراه اول خیلی بهتر هست اپن سیگنال سندش هست نصب کن ببیند
استادیوم ازادی برو ایرانسل تماس بگیری میزنه busy خیلی برام پیش اومده تماس نتونستم بگیرم
چه فایده وقتی فقط کیفیتش مال سایتای داخلیه . چه فایده وقتی نتونی از سایت یا برنامه مورد علاقت نهایت استفاده رو ببری..همون فیلتـ-ر شکنا هم دیگه کار نمیدهنقل قول:
چه ایرانسل چه همراه اول چه بقیه سرویس دهنده ها...
داستان این اختلال چیه ؟ صحبت از کیفیت اینترنت شده از اون طرف گفته مشکل توی صورتحساب و ... بوده ؟ یعنی سرعت اینترنتش الان بهتر شده ؟ برای من که تو این مدت سرعت اینترنت مشکلی نداشته همیشه پنجاه شصت مگ میداده الانم که همونه چه فرقی کرده مثلا ؟
تو هر منطقه نبوده تو ی مناطقی مشکل خاصی ب وجود اوردهنقل قول:
برای من ک اصلا ی مدت no service هست همیشه
واسه هم من خیلیا هم اینترنت خارجی کلا زیر 5 مگابیت شده بود
ک انگاری قطع بوده
دوستان سلام
کد *10*117*0#
که میزنم یک پیامک میاد که اعتبار جاری شما 192،000تومنه، بعد این اعتبار برای میاندوره هست یا پایان دوره؟ و تا 80درصد این حد اعتبار مجاز به استفاده هست؟
من قبل عید ،مهر ماه بود ترابرد زدم همراه اول و تا قبل عید حد اعتبارم 96،000تومن بود ،امروز کد را زدم، دیدم شده این رقم،دلیل افزایش حد اعتبارمم نمیدونم چی بوده
بستگی به این داره چقدر خوش حساب باشیدنقل قول:
سیستم بصورت اتوماتیک جد اعتبار رو افزایش میده
منم ی خط 4 ساله دارم سال های اول از 50 تومن حد اعتبار ک میگذشت اس ام اس سقف میومد
چندوقت شایدم سال و ماه های قبل بود اس ام اس خود به خود اومد سقف اعتبارتون به 300 هزار افزایش پیدا کرد :n13:
تازه این خیلی خوبه خط های قدیمی ک بیشترن میبینن سن سال طرف بالاس سرویس اینترنت استفاده میکنه هزینه محتوا افزوده هم منظور میکنه
وبیشتر برای دله دزدی هست اینکار
البته اینو هم بگم تماس بگیر با 9990 احتمالا بتونن کاهش بدن سقف رو
سلام
دوستان کسی تجربه ای از سرقت گوشی داره؟
من البته همه کارای قانونی ش رو کردم هرچند نامه های که خودم ببرم بدم به اپراتور ها رو ندادن و گفتن خودمون میکنیم که بهشون گفتم من فک نمیکنم شما "خوش طینتان" از این کارا بکنید.:n09:
سال ۸۵ گوشی N80 nokia داشتم تو ماشین زدن ، شکایت کردم نامه ها رو خودم دادم به ایرانسل تالیا و همراه آخر ، هنوزم منتظرم بهم بگن بیا گوشیت پیدا شده [emoji23][emoji23][emoji23]نقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
راستش الان چک کردم دیدم حد اعتبار جاریم شده 144800 تومن و فاز این همراه اول را نمیدونم
منکه بسته 5گیگ میخرم 9500 و هرماه هم اضافه میارم و حواسم هست که همراه اول یهو تو پاچم نکنه ولی خب اینو استادن و رد میکنند:n08:
زنگ هم که میزنم پشتیبانی یک مشت سس شر جواب ادم میدن و حس همه چیز دان دارند:n02:
داداش اگه قرار بود پیگیر ماجرا باشند که دزدی گوشی باب نمیشد:n09:نقل قول:
خوب نیست خلاصهنقل قول:
یهو میبینی رومینگ میشی به یه شبکه دیگ دوبله سوبله حساب میکنن
در ضمن پدر بنده همین برج 15 هزار تومن الکی اومد رو قبضش
سرویس الکی جداول!
اینا بکنار شما با نت گوشی تو این تبلیغات پاپ بری ببینی ک شماره خطتو میخواد یهو خود به خود کنتور میندازه
چن روز پیش دفتر خونه ای تو قیطریه رفته بودم برای سند ماشین ! شماره همراه دادم که تو سیستم ثبت بشه گرفتن خودشون ازم!
اس ام اس تبلیغاتی اومد ک عدد 6 رو بفرست تا از اخرین اخبار و فلان مطلع شی! منم نفرستادم ولی چند لحظه بعد اس ام اس اومد ک خود به خود فعال شده!
منم ستاره 800 رو گرفتم غیرفعالش کردم!
خبره دله دزدیه! خلاصه همیشه زیر نظر داشته باش من زیاد زخم و .. دیدم از همراه اول
اگ قانونی پیشو گرفتی 10 درصد احتمال شانس اینو داری ک به گوشیت برسی اونم بستگی به شانست داره!نقل قول:
گوشیتون سامسونگ بوده یا الجی مطمعا باش الان سریالش عوض شده دست ی ادم داره ازش کار میکشه و شما هیچ جوره دستت بهش نمیرسه و ایشون داره قشنگ استفاده میکنه!
ایفون بوده مطمع باش اوراق شده همه چیش و پولش رفته تو جیب اقا دزده! هرچند دزدا الان معتاد و اعتیادین پول کمم هم قانع ان تنها شاید ایکلادش بتونه ب کمکت برسه! و بتونی ی بنده خدایی رو گیر بیاریی ک شاید لوازم اوراقی گوشیت رو گوشیش انداخته باشن بتونی سر نخ قضیه رو پی بگیری! ک همچین چیزی امکانش کم هست
اگه گوشیتون گم شد هزینه و وقت بیخود صرف پیدا کردنش نکنید!
مرسی داشنقل قول:
حق با شماست و من خودم همیشه داخل سایت همراه من چک میکنم که عضو جایی نشده باشم و برام هزینه بندازه
بدهی خط یکی از اقوام را من اوایل برج 12پرداخت کردم 46تومن بود بعد اواخر برج 12بود بهم گفت خطم یک طرفه شده بدون اینکه من حرف یا نت استفاده کنم، رفتم داخل همراه من دیدم بله نزدیک 40هزار تومن براش پیامک تبلیغاتی خورده ، رفتم کل تبلیغات حذف کردم و محتوای خطش هم غیر فعال کردم
چند روز پیش مجدد چک کردم دیدم با بسته ی همراهی که خودم براش خریدم و هزینه تماس 15تومن بدهکاره
خلاصه باید حواسمون به این ارزش افزوده ها و دزدی های مسلمونی باشه:n06:
بلک بری بود، به قول یه بنده خدایی پیدا شدنش راحت به نظر میاد ولی اینکه برگرده دوباره برسه به دستت سخته.:n02:نقل قول:
آره همه ی کارای قانونی رو کردم، انقدر هم خدوم و عالم هستن که خیلی جاها باید خودم راهنمایی شون میکردم.
بیشتر فایل ها مهم بود برام که عجب شانسی آوردم قشنگ یه بخش مهمیش رو شب قبل بکاپ گرفتم.:n10:
تو این مملکت هیچ کی پیگیر چیزی نیست، ما هم پیگیر اینیم که فقط زودتر در بریم.نقل قول:
ولی این یکی دو روزه که من دقت کردم بی احتیاطی هم زیاده از طرف مردم، که البته همیشه قربانی متهم میشه دیگه.
انگار قراره تو شرایط جنگی زندگی کنیم.
چرا سرعت انقدر اومده پایین؟ 3 4روزه از 300 بیشتر نمیشه حتی روی فورجی!
الان اولین کار که بعد سرقت گوشی باید کرد اینه که خطهای رو سریع مسدود کرد و یا بسته بازگشت گرفت چون جناب دزد ممکنه شناسه های گوشی رو انتقال مالکیت بده خط دیگه ای و بعد شکایت کرد.نقل قول:
من سال 90 یک گوشی ازم دزدیدن و من 75 هزار خرج شکایتم شد و بعد حدود 7-8 سال هنوز خبری نشده :n02:
سلام دوستان
من سیم کارتم پارسال خریدم از این دو تکه ایا که میکرو سیم میشه،میخاستم بدونم اینکه فورجی نمیشه بخاطر سیم کارته یا بخاطر پوشش منطقه هست؟دوتا دکل هستن جفت هم یکیشون همراه اول یکی دیگم ایرانسل،ایرانسل ۴g انتن فول ،همراه اولم ۳g انتن فول ولی 4g اصلن نمیاره!با اینکه بازم دکل این اطراف محل هست،حتما باید سیم کارت usim باشه؟ینی از این سه تیکه ایا؟
صد در صد باید usim باشهنقل قول:
Sent from my iPhone X using Tapatalk
ای خدا مارو باش،بسته شبانه ۴۵۰ گیگی هی میگیرم با سرعت ۲مگابایت با ۳g دانلود میکنم:n13:نقل قول:
نقل قول:من درست متوجه این قسمت نشدم، میشه توضیح بدید؟ چه جوری انتقال مالکیت میخواد بده؟نقل قول:
چون جناب دزد ممکنه شناسه های گوشی رو انتقال مالکیت بده خط دیگه ای و بعد شکایت کرد.