محتوای مخفی: speed test
موقعیت انجام تست: کرمان ، پارک مطهری
Printable View
محتوای مخفی: speed test
موقعیت انجام تست: کرمان ، پارک مطهری
دوستان این ایرانسل عجب دزدیه من بسته 2 تا 8 صبح رو فعال کردم مگه نزده نامحدود پس چرا بعد از 3 روز به من پیغام داد حجم دانلود شبانه شما تموم شده
پهنای باند 3G مگه 7.1 مگ نیست؟:n27:نقل قول:
100 گیگه انگار حجم نامحدودانقل قول:
اون یک شبه هم 99 گیگه؟نقل قول:
3G چند شاخه هست.نقل قول:
3G = 384kbps
3.5G ( HSDPA ) =7.2mbps
3.75G ( HSPA+ ) = 21.6mbps
3.9G ( DC-HSPA+ ) = 42.2mbps
بله البته 1شب نیست 3شبهنقل قول:
دوستان این 99 گیگ برای 1 هفته هست چرا ماله من 3 روزه کله حجم پرید رفیقم 2 روزه حجمش تموم شد
من سرعته دانلودم روی 2.8 مگ در ثانیه بود نزدیک 95 کیک دان کردم الان زده حجمم 0 شد و دیگه دان نکرد
سلامنقل قول:
بله میشه، ولی هر دو بسته رو نمیشه در یک روز فعال کرد و باید بین فعال کردن بسته ها 24 ساعت فاصله باشه (در هر 24 ساعت فقط یک بسته).
من 4روز پیش تست زدم سرعت 900 کیلو بیشتر نبود اونهم سرور ایراننقل قول:
مشهد هم 4جی ایرانسل سمت گاز تستش حدود 600-700 کیلوبایت با سایت اسپیدتست دات ای ار بود که سرعت دانلود را نشون میده
دوستان این طرح شبانه 2 تا 8 صبح نامحدود
محدوده ؟
من 90 گیگ دانلود کردم
اسمس اومد میگه حجمه شما تمام شده !!!
یعنی چی ؟ مگه نامحدود نیست ؟
این که کلاه برداریه محضه :n22:
نه همون 90 گیگه :n19: کلا نامحدوش اینجوری هستنقل قول:
99 گیگ کمه؟:n02: من تو 3 شب بیشتر از 20 گیگ نمیتونم بگیرم... ولی هفتگی رو باید بیشتر میکرد مثلا 200 گیگ:n35:نقل قول:
( دوستان این طرح شبانه 2 تا 8 صبح نامحدود
90 گیگ )
این کدوم طرحه ؟ لطفا بگید
نقل قول:
سلام
من با موبایل میخوام به کامپیوتر وصل بشم ( 3g داره )
nokia 5800
ایا برای من مناسبه ؟
ایرانسلو ماییدی هااانقل قول:
بخاطر اینکه ایرانسل فکر میکنه افرادی مثل شما کم پیدا میشن که بشینن 99 گیگ رو دانلود کنن (حدودا 95 تا بقیش بخاطر آپلود کم میشه) واسه همین اسمشو گذاشته نامحدود
لطفا دوستانی که دارن از اینترنت 3g یا 4g استفاده میکنند اعلام کنند که ایا مودم مخصوص خریدند یا مثل من دارن از موبایل بعنوان مودم استفاده میکنند ؟
اخه من تازه به 3g روی اوردم و قبلا وایمکس و adsl داشتم
هنوز بلد نیستم چه جوری باید از 3g استفاده کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
نقل قول:محتوای مخفی:
بچه ها یک سوال دیگه :
این طرح
یعنی فقط از ساعت 2 تا 8 صبح باید استفاده کنم ؟ در بقیه ساعات نمیشه ازش استفاده کرد ؟
نامحدود
(۸-۲ بامداد)
۱۰۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۶*۲# - جدید
فقظ شبانستنقل قول:
ای بابا پس به درد نمیخوره
الان کدوم طرح علاوه بر شبانه رایگان 2 تا 8 ، در بقیه ساعات روز هم میشه ازش استفاده کرد ؟
خیر، فقط 2 تا 8 بامداد در ضمن قبل از استفاده از این بسته هم باید یه چند دقیقه بعد از ساعت 2 اینترنت رو قطع و دوباره وصل کنید در غیر این صورت از حجم بسته های دیگه یا اعتبار ریالی کسر میشه.نقل قول:
دوستان مرده شوره این ایرانسلو ببرن نامحدوداش الکیه منم نزدیک 95 گیگ دان کردم اس ام اس اومد شما حجمتون تموم شد
زنگ زدم به 700 اصلا نمیدونه این بسته چیه میگه تا 24 ساعت دیگه بهتون اطلاع میدیم
در عرض 3 روز حجمش تموم شد
من دیدم چند نفر پست دادن که شبانه چرا نامحدود نیست
3 تومن دادین 90گیگ دانلود کردین طلبکارم هستین؟
جنگه مگه؟
طمع نکنین اگه پهنای باندتون خوبه بیشتر از نیازتون دانلود نکنین
الان اینترنت هارد شماس احتیاجی به این همه دانلود نیست که!
همین ایرانسل نبود الان مهمون 128 مخابرات بودیم
لطفا دوستانی که دارن از اینترنت 3g یا 4g استفاده میکنند اعلام کنند که ایا مودم مخصوص خریدند یا مثل من دارن از موبایل بعنوان مودم استفاده میکنند ؟
هنوز بلد نیستم چه جوری باید از 3g استفاده کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
پسر خوب ایرانسل به مصرف منو شما کاری ندارهنقل قول:
الانم که سرعت خوبه واسه اینکه که 90 % شهرها هنوز 4جی ندارن و سرعتم که باز گذاشتن واسه جذبه مشتری هست (واسه اینکه مودم ها و قیمت کزایی رو قالب کنن به خلق الله)
طمع هم نیست
چیزیه که خودشون دارن میدن
وقتی میگن نامحدود باید نامحدود باشه
شما اصلا بیا نامحدود رو واسه من تعریف کن !؟!
من یک طرح 7 روزه خریدم به 1500 تومان
در موبایلم به طور کامل راه اندازی شده و برای انتقال اون به کامپیوتر از نرم افزار joikospot استفاده کردم
و کامپیوترم اونو راحت شناخت و متصل شد اما
نمیدونم پس چرا سایتی باز نمیشه و انگار اصلا اینترنتی وجود نداره ؟
داخل موبایلم کار میکنه و سایت باز میشه اما داخل کامپیوتر سایتی باز نمیشه . مشکل کجاست ؟
اقا موبایل من این گزینه رو نداره . از کجا باید تنظیمش کنم ؟نقل قول:
موبایلم nokia 5800
...........................................
سوال دوم :
ایا استفاده از نرم افزار pc suit برای انتقال اینترنت به داخل کامپیوتر خوبه یا خیر ؟
نقل قول:
چه جوری میشه 3 شبه کرد ؟
مگه خودش ننوشته 1 روزه ؟
شاهین برار همه جا 6 مگابیت نیست یه جا دیدم تا 12 مگابیتم رفت سرعت.آخر ندیدی کجای رشت 4g داره
گوشی منم نوکیاست 808 pureview به افتخار نوکیایی ها :n16:نقل قول:
اون usb tethering که گفتم مربوط به اندرویده چون اکثر اوقات با تبلت گلکسی نوت 12.2 آنلاینم
در سیمبیان شما از راههای مختلف میتونین داده رو از گوشی به کامپیوتر منتقل کنین که خودمم قبلا امتحان کردم : کابل، وایرلس، بلوتوث. گرچه در بعضی مدلها با درگاه سریال و فروسرخ هم میشه!
از راه کابل توسط نصب کردن برنامه ی nokia suite و یا nokia pc internet access روی کامپیوتر
از راه وایرلس همونطور که خودتون هم اشاره کردین
از راه بلوتوث هم بوسیله ی nokia suite
نقل قول:
کسی نبود جواب بده
من الان متوجه شدم سیستم حساب دائمی ها به روز شده.نقل قول:
یعنی وقتی زنگ میزنی و با *130*1*1# صورتحساب بگیری همون موقع نشون میده..
قبلا چند ساعت طول میکشید.
بهترین گزینه برای شما استفاده از ovi suitr هست از گزینه هاش connect to internet رو بزننقل قول:
البته این گوشی خیلی برای تری جی ارزش نداره چون حداکثر 3.5 مگ سرعت میده
HSDPA 850 / 1900 - American version
Speed HSPA 3.6/0.384 Mbps
سلام
دوستان کسی با پوشه ایرانسل کار کرده ایا دریافت و آپلود ازش از حجم بسته که گرفتیم کم میشه یا خیر ؟!
دکل ها شارژ نمی شن که دیتاشون تموم بشه، افت سرعت عموماً یا به علت بالا رفتن بار ترافیکی سرویس دهی اون دکل هست و یا وجود مشکلی ارتباطی بین اون دکل با سایر دکل ها یا مرکز داده. مشکلتون هم فکر می کنم مختص همون منطقه ای باشه که ساکن هستید.نقل قول:
برو خدارو شکرنقل قول:
شرکت های adslتوی 1ماه 100 گیگ دان نمیکنند !!!:n04:
10 هزارتومن دادی انتظار داری 1000 گیگ دان کنی عجب روحی داری :n09:
اینه دیگه نامحدودش محدودیت داره
ضمن اینجا ایرانه :n02:
والا !نقل قول:
جدی بعضی دوستان خیلی پرتوقعن
تا پارسال رو کار ندارم که آدم اشکش درمیومد که از اینترنت فکستنی ایران 1 گیگ دانلود کنه، توی کشورهای پیشرفته هم که ملت خطوط چند ده مگابیتی دارن دانلودهای غیرقانونی اینچنینی که بعضیها دارن جرمه !
حالا چطور شده که بعضیها اینقدر توقع بالایی دارن و می نالن تنها جوابش اینه که لابد قبلا دیتاسنترهای اصلی اینترنت توی خونه شون بوده