افتضاح شده های وب :n03::n03::n13::n22::n28:
Printable View
افتضاح شده های وب :n03::n03::n13::n22::n28:
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز منظورم این بود اگه شاتل داشتم میشد 5 تومان و شبانه برام فعال کنند از های وب پرسیدم اینکار رو نمیکنند
سرویس ویژه 8 مگ های وب دارم و همونطور میدونید تا 1 مگ فقط شبانه داره میخوام تغییر سرویس بزنم در هاب وب به جای 8 مگ 1 مگ با شبانه باشه وقتی در پنل میزنم باید هزینش رو هم پرداخت کنم
dns ات رو تغییر بده! ( من از 4.2.2.4 و 4.2.2.1 استفاده می کنم. )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب دیگه واقعا گند زده , حتی گوگل هم کامل لود نمیشه !
توی بخش تغییر سرویس بالای صفحه نوشته ازاعتبارت چقدر باقی مونده، اگه سرویس جدیدی که میگیری کمتر از اعتبارت با که شمکلی نداری. منتها اگه بخوای بری به سرویسی که از اعتبارت بالاتر باشه باید اول ما بها التفاوت رو بدی بعدی تغییر سرویس بدی.نقل قول:
جدیدا مد شده همه از اینترنت یه طوری صحبت میکنن انگاری تو ی کشور درجه 1 زندگی میکنن و یه افت سرعت ساده یا یه قطعی چیز عجیب و غریبیه.نقل قول:
امروز های وب مشکل داشته منم 7 ساعت قطعی سرویس داشتم، که این رو هم خود تلویزیونن اعلام کرده، به هر دلیلی، اینترنت کل کشور مشکل داره. پس اگه یه شرکت سرویس همیشگی رو ارایه نده کاملا طبیعیه.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
یه دو شب شده از ساعت 8-9 دیگه اصلا کانکت نمیشه! پشت هم ارور و تایم اوت میده! معلوم هم نیست دارن چیکار می کنند! البته فکر کنم همه شرکت ها مشکل داشته باشن :n27:
انگار که من انتظار پینگ پایین برای گیمینگ انلاین یا استریم ودیو اچ دی دارم ! میگم گوگل باز نمیشه بعدشم فقط مربوط به یک روز نیستش و داره به ماه می رسه .نقل قول:
سرعت دانلود شبانه سرویس های 1مگ و 2مگ های وب چقده؟؟؟
دومگ شبانه ندارهنقل قول:
یک مگ =250
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
والا من از مخابرات هم یک اینترنت دارم ، پینگش از های وب بهتره ! تا الانی هم که از های وب استفاده میکنم ، فقط به خاطر فشفشه هاش هست.نقل قول:
امروز یک بسته اینترنت ایرانسل گرفتم ، سرعت دانلود از سرور خارجی با فیلترشکن بالای 800 بود ، ویدیوهای یوتیوب با کیفیت HD رو بدون لگ پخش میکرد !
همه جای دنیا کیفیت اینترنت خانگی بیشتر از اینترنت موبایل هست ، ایران برعکسه
ایرانسل اگر قیمت اینترنت معقولانه ای داشت ، یک روز هم از این سریس دهند های بی کیفیت ADSL استفاده نمیکردم.
- - - Updated - - -
والا من از مخابرات هم یک اینترنت دارم ، پینگش از های وب بهتره ! تا الانی هم که از های وب استفاده میکنم ، فقط به خاطر فشفشه هاش هست.نقل قول:
امروز یک بسته اینترنت ایرانسل گرفتم ، سرعت دانلود از سرور خارجی با فیلترشکن بالای 800 بود ، ویدیوهای یوتیوب با کیفیت HD رو بدون لگ پخش میکرد !
همه جای دنیا کیفیت اینترنت خانگی بیشتر از اینترنت موبایل هست ، ایران برعکسه
ایرانسل اگر قیمت اینترنت معقولانه ای داشت ، یک روز هم از این سریس دهند های بی کیفیت ADSL استفاده نمیکردم.
من هم دیروز هم پریروز قطعی نداشتم(صبانت دارم)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من از صبانت استفاده میکنم از دو روز پیش قطعی نداشتم
پینگ ۵۸
دانلود ۴ مگابیت
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز اما مشکل همینه نوشته 0 ریال
به هیچوجه توصیه نمی شه هیچکس از این شرکت داعون خرید کنه
مگه اینکه اعصاب فولادی داشته باشه
سلام
این اتصال همزمان که تو پنل هست چی هست هر اتصال زده 3 تومن . یعنی رو خط دیگه هم کار میکنه؟
اره والا:n03::n03::n03:نقل قول:
وضیعت نت خیلی خرابه حتی از خراب هم خرابتر لعنت به این وضع
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام من این ماه از مخابرات گیلان اومدم های وب (کاش دستم میشکست)
به اندازه پول سرویس چهار پبج ماه رو تو این یه ماه پول دادم بهشون(سرعت 8 مگشون )
جالبیش اینه 8 گیگ 2 مگ 24 تومنه ولی 8 گیگ 8 مگ 30 تومن،این حساب کتابا بر چه اساسیه ؟
خلاصه میخوام این ماه سرویس 1 مگ یا 512بگیرم
به طور مثال برای 512 8 کیک و 1 مگ 8 گیگ سرعت دانلود چقدره ؟ سرعت دانلود شبانه چقدره ؟ کلا پینگ و تایم اوت و ... مشکلی نداره ؟ کیفیت اینترنتش چقدر با این 8 مگ فرق میکنه؟
ممنون:n27:
اساس قیمتگذاری سرویسهای حجمی شرکتهای سه چیزه:نقل قول:
- حجم ترافیک مجاز سرویس که در مورد مثال شما 8 گیگه
- سرعت (در واقع حداکثر پهنای باند) مجاز سرویس
- هزینههای ثابت اجاره تجهیزات مثل پورت مرکز مخابراتی
چون شرکت میتونه به جای یه سرویس 8 مگ چهارتا سرویس 2مگ بفروشه (حالا با هر حجمی) بنابراین قیمت سرویس 8مگ با حجم مشخص گرونتر از سرویس 2مگ با همون حجم در میآد. مگه سرویسها با تخفیفهای ویژه یا خدمات دیگه ارائه بشن که قیمتها متفاوت میشه.
تو پنل قسمت "سرویس و پرداخت" قسمت "پرداختهای شما"
این مطالب چیه؟
VAT
CRM
سرویس
من یک سرویس میگیرم و یک فشفشه ولی تعداد تراکنشها تو آن روز خیلی زیاده چرا؟
دوستان ، نمیدونم مشکل از خط من هست یا همه این مشکل رو دارن ، چند روز درخواست ها یکی در میون تایم اوت میده ، هر سایت رو باید 10 بار رفرش کنی تا باز شه !
واقعا کلافه کرده ما رو .
نمیدونم ما چه گناهی کردیم که ، تقاصشو الان پس میدیم :n03:
یک چیز درست درمون نداریم ، دلمون بهش خوش باشه.
از ساعت 9 شب خیلی بدتر شده تایم اوت شدید و سرعت پایین.
یک ربع طول کشید تا بتونم جیمیل باز کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی واقعا وضعیت های وب اینقدر داغونه ؟؟؟
ببخشید من اشتباه تایپ کردمنقل قول:
سرعت 8 مگ ترافیک 8 گیگ : 30 تومن
سرعت 2 مگ ترافیک 8 گیگ : 34.400 تومن:n04:
سرعت 1 مگ ترافیک 8 گیگ : 29.900 تومن
به این دلیل بود که گفتم این قیمت گذاری بر چه اساسیه چون سرعت 2 مگ که حجم برابر و سرعت کمتری داره از 8 مگ گرونتره؟؟؟:n30:
---
برای 512 8 کیک و 1 مگ 8 گیگ سرعت دانلود چقدره ؟ سرعت دانلود شبانه چقدره ؟ کلا پینگ و تایم اوت و ... مشکلی نداره ؟ کیفیت اینترنتش چقدر با این 8 مگ فرق میکنه؟
ممنون:n01:
بله دوست عزیز.نقل قول:
منم بعدن نگاه کردم دیدم که قیمت سرویس 2مگ با 8 گیگ ترافیک 34هزارتومنه که قاعدتن باید از سرویس 8مگ با 8گیگ ترافیک کمتر باشه. معلومه که بنا به دلایلی هایوب داره تلاش میکنه کاربرا رو به سمت سرویسهای با حجم ماهیانه بیشتر و سرعت بالاتر سوق بده. چون سرویسهای 8مگ ترافیک رایگان شبانه هم ندارن، احتمالن هایوب انتظار درآمد بیشتری ازشون هم داره و به همین خاطر این سرویسا از همه ارزونترن.
دروود رفقا من میخوام بیام های وب در حال حاضر شرایط چه جوریه کیفیت بهتره شده؟
چند صفحه اخر رو خوندم ظاهرا خیلی لاست میده و قطعی هم زیاد داشته
ایا مشگلات مقطعی بوده با کلا همینطوره؟
ممنون
سوال منم هست
دلیل تفاوت قیمت سرویس شبانه هست. سرعت ۸ مگ چون شبانه نداره ارزونترهنقل قول:
یک مدته اینطوری شده البته مشکلش هر روزه نیست و دائمی هم نیست! من به نسبت از هایوب راضیام البته ممکنه اوضاع در مرکز مخابراتی محل سکونت شما خوب نباشه بهتره یک ماهه بگیری و اگر خوب بود تمدید کنی اگرنه هم بروی یک شرکت دیگرنقل قول:
اگه ممکنه یه تست تک کانکشن + پینگ از 8.8.8.8 قرار بدیدنقل قول:
*سرویستون چیه ؟
سلام
لطفا دقت کنید که در سرعت 2 مگ هم شبانه وجود نداره !!! ولی سرعت کمتر در قبال هزینه بالاتر میدن :n05:
به هر حال اگر در آینده بنده خدایی بود که یه مگ یا 512 کیلوی های وب داشت نظرشو در مورد سرعت دانلود و دانلود شبانش ما با به اشتراک بزاره ممنونش میشیم
------
خطاب به دوستانی که میخوان بیان های وب
کلا فک نکنین ب تعویض سرویس دهنده اتفاق خاصی میوفته + اینکه چن برابر هزینه یک ماه رو تو های وب پول سرویس میدین و بدلیل اینکه وسط طرح نمیتونین طرح جدید بگیرین هی باید شارژ بخرین هی بخرین هی بخرین....
+ اینکه
دوستان همونطور که خبر دارین آپلود رایگانه و حالا که ما داریم برای اینترنت با شرایط ناعادلانه پول میدیم پس با وجود سرویس های ابری فوق العاده و رایگان مثل جی درایو و وان درایو (15 گیگ فضا هر کدوم ) شما میتونین داده های مهم و کاربردیتونو رو اونا بک آپ بگیرین و آپلود کنین، اینطوری همیشه بهشون دسرسی دارین و تا حدی نیاز به هارد اکسترنال هم کاهش پیدا میکنه و اینکه احتمال از دس رفتن داده هاتون تقریبا صفر میشه
تو به مشاهده و یا ذخیره شون فکر کردی؟نقل قول:
یعنی اونا هم آپلوده؟[emoji52]
128 هستنقل قول:
C:\Users\ehsan261293>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=212ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=222ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=223ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=213ms TTL=44
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 212ms, Maximum = 223ms, Average = 217ms
این هم یک تست دیگه :
در همون لحظه
نسبتا خوبهنقل قول:
اصفهان، مخابرات علامه مجلسی، های وب
دانلودش حرف نداره با فشفشه هاش
چند روزی هست ولی بازکردن صفحات مشکل داره که فکر کنم سراسری هست
دوستان من دو روزه که خطم رانژه شده و پیامک اومده واسم که سرویستون فعال شد. اما هنوز فقط سایت "های وب" باز میشه! بقیه رو یک پیامی میده که برید از پنل فعال کنید. تصویر کارت ملی هم فرستادم.
حالا هر بار زنگ میزنم پشتیبانی یه چیزی میگه. یبار میگن مشکلی بوده که نتونستیم حل کنیم فردا تماس بگیر... چند بار هم گفتن مدارکتون رو باید بفرستیم سازمان تنظیم مقررات تایید کنه!
والا من همچین چیزی نشنیده بودم، مگه میخوام مجوز ISP بگیرم که سازمان مقررات تایید کنه؟!
راهنمایی کنید...
های وب سروییس 1 مگ ، خط رو روی چند میبنده ؟
روی 5 میبندننقل قول:
سرعت حدود 450-500
(قبلا یکی از دوستان گفت)
قضیه FCPچیهپ
پرسشنامه را پرکردم گفتن یه فشفشه بعدا میدیمت فعلا همیه سه گیگ جایزه دادن