۱ مگ نامحدود رو شرکت های وایرلس با بهترین کیفیت میدن ۱۱۰-۱۲۰. این قیمت برای adsl خیلی گرونه مگه اینکه رو ۲ مگ باشه که مطمئنا اینطور نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
۱ مگ نامحدود رو شرکت های وایرلس با بهترین کیفیت میدن ۱۱۰-۱۲۰. این قیمت برای adsl خیلی گرونه مگه اینکه رو ۲ مگ باشه که مطمئنا اینطور نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
به لعنت خدا هم نمی ارزه !!! وایرلس توی شهر ما 512 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4 با پینگ زیر 180 با سرورهای خارجی و 50 با سرورهای داخلی بدون نوسان ماهی 69 تومن اون وقت اینا میان میدن 54 :n23: استان های دیگه دارن با همون قیمت قبلی میدن !! بدخت اونیه که توی این خراب شده هست و بدبخت تر اونیه که توی خوزستانه !!! استانه داریم آخه ... :n15:
2 مگ نامحدود که ماهیانه 77700 تومن بود شده 147960 تومن ، آخه مگه چه خبره !!!!!!!!
این قیمت ها برای مخابرات که نه پشتیبانی درستی داره و نه کیفیت سرویس هاش ثابته ، اصلا قابل قبول نیست ، با این کار فقط مشتری هاش رو از دست میده
هر چند ، پولی که مخابرات از قرار دادهایی که برای تامین پهنای پاند شرکت ها به دست میاره ، اون قدری هست که این اشتراک هایی که ما ازش می گیریم اصلا براش به حساب نمی یاد.
نکته : به زودی قیمت ، اشتراک های نامحدود شرکت هایی مثل فن آوا هم زیاد میشه چون تا اون جایی که اطلاع دارم این شرکت ها هم از مخابرات پهنای باند میگیرن.
سرویس راه اندازی و تست شد:n27:
128 نامحدود سرعت دانلود 10 تا20
فاجعس با این پولی که میگیرن
نمیدونم هر جور صلاح میدونی!نقل قول:
نه بابا اینه شبانه رو برداشتن که تو تابستون کسی نتونه دانلود کنه اونوقت بیان جشنواره بزارن؟؟!!!نقل قول:
اصلا وسوسه نشو چون پولتو میریزی دور با این پول یا از شرکت دیگه (مثلا فن اوای اصلی که 512نامحدودو میده 25تومن)نامحدود بگیر یا برو وایرلس یه راه دیگه اینکه شکایت کنی تنظیم مقررات و گرونفروشی رو بنویسی براشوننقل قول:
این فامیلمون قاطی کرده :n02::n24:نقل قول:
میگه بابا این چه سرویس انداختی توی پاچمون باید 1 ماه تحملش کنیم:n09:
امیدیه اصلا شرکت درست و حسابی نداره:n21:نقل قول:
من با همین مخابرات میسازم حوصله ندارم سرویس اینا عوض کنم چون باقی شرکتام اشغالن یه دفعه خوبن یه دفعه بعد گرون با سرعت کم ولی شکایت همیشه مینویسم تاثیری هم نداره
نامحدودا توی سیترا هستن؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله توی سامانه سیترا هستننقل قول:
البته هم خودم هم فامیل ضحی هستیم حالا دیگه باقی دوستان رو نمیدونم
باید همگی به خاطر گرون فروشی شکایت کنیم تا بهمن مردم گاگول نیستننقل قول:
بهترین راه همینه الان که شکایتا مجبورشون کردن نامحدودا رو برگردونن دوباره اگه مردم شکایت کنن مجبور میشن قیمتا رو بیارن پایین البته دیگه کاربری نمونده مخابرات فقط کسایی که مجبورن موندن که تعدادشون هم کمهنقل قول:
مخابرات شهرهای دیگه نامحدوداشون قیمت قدیم هست و فقط خوزستان داره گرون فروشی میکنه. من شکایت کردم چند دقیقه پیشنقل قول:
مخابرات خوزستان داره یکی یکی انواع تخلف ها رو انجام میده این جور که داره پیش میره فکر کنم چند وقت دیگه از بس شکایتا زیاد میشن تنظیم مقررات درشو پلمپ کنه:n09:نقل قول:
الان 256 نامحدود که شده 32 تومن کسی تست کرده چقدر ترنسفر ریت دانلود میده ؟
بهتره همه شکایت کنن. اینجوری نمیشه که هرکاری خواستن بکنن. دزدی توی روز روشن میکنن و فکر میکنن مردم خرننقل قول:
یکی 128 تست کرده میگه نهایت سرعتش 20 هستنقل قول:
چند درصد از کاربرا تخلیه کردن بعد از این جریانات ؟؟ آمار دقیق داری یا حدسی میگی ؟؟؟ :n13:نقل قول:
خیلیا از جمله خودمویکی از خطامو تخلیه کردم و این خط هم میخوام تخلیه کنم ولی فعلا شکایت میکنم از مخابرات تا این وضع رو سر و سامون بدهنقل قول:
تا دو ماه پیش 512 میگرفتم 27 تومن با ترنسفر ریت 70 بعد که آقای وزیر گفت پهنای باند افزایش پیدا میکنه و تعرفه ها ارزون میشه اینجوری شد:n23:
وقتی 128 سرعتش 20 باشه احتمالا 256 نامحدود بیشتر از 50 ریت دانلود نمیده:n24:
سرعتا مثل قدیمه ولی قیمتا خیلی رفته بالانقل قول:
من چند هفته پیش اونجا بودم کلی ادم ریخته بود اونجا و درخواست تخلیه میدادن برگه ها ی تخلیه هم ریخته بودن رو میزنقل قول:
128 سرعتش 20 نیست بین 10تا 20 میشه همون 15کیلوبایت و اون 5 کیلوبایت که میشه 20 جبران 5 کیلوبایتیه که کم میشه و میشه 10کیلوبایت کافیه یه برنامه مثل netlimiter یا networx نصب کنید و سرعت واقعی و بدون نوسانو ببینید:n01:نقل قول:
ما که مثل همیشه شکایت میکنیم..اونم بی تاثیر...متن اخرین شکایت:
سلام
باز هم شکایت و همچنان جولان شرکت های خدمات اینرنتی
اینترنت گروووووون و سرعت کممممممممم
دیگه نمیدونم چی بگم.....
یا علی
خب اگر کسی مطمئن هست که فقط مخابرات خوزستان قیمت ها رو افزایش داده یک شکایت نامه دسته جمعی یا همچین چیزی باید تنظیم کرد و فرستاد به مخابرات مرکز
از دست رو دست گذاشتن بهتره ولو اینکه جواب ندن:n27:
به نظرم این شکایت قابل قبول نیست و بیشتر یه انتقاده باید شکایت بنویسی و قضیه رو واسشون توضیح بدینقل قول:
اگه همه مثل شما شکایت کنند تعجبی نداره مشکلات برطرف نشننقل قول:
شکایت باید دقیقا مشخص کننده نام شرکت بهمره دلیل شکایت و نوع طرح و تعرفه مورد استفاده باشه این چیزی که شما نوشتید بیشتر درد دل هست
Sent from my iPad using Tapatalk
داداش این چه مدل شکایت هست .:n13: حتما توقع هم داری جواب بدن !!! :n24:من چند روز پیش یه شکایت نوشتم پیگیری کردن و حتی تلفن هم زدن پرسیدن حل شده یا نه !!! متن خوبی آماده و ارسال کنید جواب میدن ان شاا... :n18:
از اینجا برید شکایت کنید و نوع تخلف رو گرانفروشی انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود و خسته نباشید.
مخابرات خوزستان وقعا میتوان گفت از سرکرده های کم فروشی و گرانفروشی هست. از ماه پیش مخابرات خوزستان تغیراتی در ارائه سرویس ها داد و سرویس های نامحدود و دانلود رایگان شبانه را برای سرویس های خود برداشت ولی جدیدا سرویس های نامحدود را بازگردانده ولی با قیمت بسیار بالاتر !! . در حالی که سرعت و کیفیت دانلود سرویس های نامحدود فعلی مانند سابق بوده ولی قیمت ها بسیار بسیار بیشتر شده.
لطفا رسیدگی کنید.
اینا همش ترفند بود که قیمت نا محدود بره بالا باور نمیکنید؟ یه نگاه به گذشته بندازید... مرغ کم شد تو بازار به ظاهر قیمتا رفت بالا هیچکس صداش در نیومد همه خریدن قیمت دوباره رفت بالاتر مرغ زیاد شد همه هم راضی بودن چون نفهمیدن چجوری پیجونده شدن.... اینم داستان اینترنت... این تازه گوشه ای از ظلمیه که در حق ما میشه...
نامرد نامحدود هارو از دم دوبرابر کرده ....
اینم از مخابرات .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
عزیزم اگه میخوای کارت راه بگیره باید یه متن کاملا رسمی با توضیح کامل مشکل و درخواست شما جهت رفع مشکل باشهنقل قول:
به اینجور متنها نگاه هم نمیکنن
متن رسمی:n19::n20:
من این حرفا:n10::n09:
میدونستین یه فرد تو آمریکا میتونه کل پهنای باند اینترنت ایران رو با 11 هزار دلار در ماه داشته باشه ؟ :n04:
یعنی اینترتی که یه آمریکایی با 11 هزار دلار در ماه میتونه داشته باشه برابر اینترنتیه که کل 78 میلیون ایرانی دارن!!! میشه 33 میلیون تومان در ماه!!!!!!!!! :n19:
متن شکایتی که من ارسال کردم :نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید.
شکایت اینجانب در پی افزایش بی رویه قیمت سرویس های اینترنت نامحدود مخابرات استان خوزستان از چند روز گذشته بوده در حالی که هیچگونه افزایش کیفیت و سرعت در ارائه سرویس ها مشاهده نشده است. از این نهاد تقاضای رسیدگی عاجل به وضعیت قیمت گذاری سرویس های اینترنت نامحدود مخابرات استان خوزستان را درخواست و انتظار برخورد با گران فروشی و کم فروشی را دارم.
با احترام و تشکر.
اینجا هم شکایت کنید:البته فکر نکنم این تاثیری داشته باشه چون خودشون میدونن دارن چیکار میکنن ولی خوب ضرری نداره برا خودشون(مخابرات خوزستان) هم نامه بنویسید هم به مدیر عامل هم به بازرس
فکر نکنم شکایت جواب بده همین سرویسو بعضی شرکت ها چندین برابر میدن هیچکی هم کاری به کارشون نداره
لینک شکایات سایت تنظیم مقررات رو بدید و پایه باشید همه با هم شکایت کنیم.پایه باشیدا.چه خبره 1 مگ 95 تومن.توی سایت خود مخابرات زده 45.همه هم اگر شکایت کردید و زنگ زدن بگید به استناد سایت مخابرات باید 45 باشه
شرکت پیشگامان هم امروز اینترنتش رو گرون کرد من تخلیه زدم هفته پیش از مخابرات و از پیشگامان گرفتم 128 نامحدود23 هزار که روی 256 بسته شده یعنی سرعت دانلود بین 40 و 45 هست الان تو سایتش نگاه کردم همین سرعت رو زده 30هزار تومن زنگ زدم پشتیبانیش گفت مخابرات سرویسهایی که بهمون میده رو گرون کرده ما هم مجبور شدیک اشتراک هار و گرون کنیم بازم از این قیمتهای جدید مخابرات 2400 ارزونتره فعلا همین پیشگامان میمونم /
قیمت های واقعی مخابرات:
قسمت محصولات استاندارد
پیشگامان همون بدر رایانه؟:n13:نقل قول:
این قیمت هایی هست که مخابرات ایران تعریف کرده ؟ بعد مخابرات خوزستان از خودش گرون کرده ؟ :n04: خیلی دوست دارم با من تماس بگیرن بخاطر شکایتمنقل قول: