من حرفه ای نیستم ولی پیشنهاد میکنم اینا رو تست کنین:::نقل قول:
Guerlain IDEAL Cologne
Burberry Sport
Armani Code Sport
Insurrection-II-Pure
Mancera Cedrat-Boise
Printable View
من حرفه ای نیستم ولی پیشنهاد میکنم اینا رو تست کنین:::نقل قول:
Guerlain IDEAL Cologne
Burberry Sport
Armani Code Sport
Insurrection-II-Pure
Mancera Cedrat-Boise
نقل قول:
ممنون از راهنمایی و پاسخ گویی شما
ابتدا دو عطر گرلن و آرمانی رو میخوام تست کنم.نتیجه رو همینجا میزارم
بازم ممنون
سلام
امروز سفارشم از ارشاکو رسید بسته بندی بدی نداشت. ولی من بدون تست ایسه میاکی بلو رو خریدم بوی اولیه اش رو که اصلا نپسندیدم. بوی ثانویه هم همش تو حاشیه بود. تو ذهنم یه انتظار دیگه داشتم. آدم رو یاد این عطر هایی میندازه که وقتی میری خونه دوست و آشنا عطرهایی که سر میز هست رو چک میکنی.یعنی خاص نیست. البته باید بازخورد بقیه رو ببینم :n02: شیشه قشنگی داره:n01:
این فصل اصلا مناسب تست ایسی بلو نیست! شما بذارش واسه فصل گرم هم خودت بی نهایت ازش لذت میبری هم اطرافیان رو تحت تاثیر قرار میدی.جزو بهترین هاس از نظر من!!!نقل قول:
اره میدونم. تو این سرما وقت تست نیست.البته وقتی یه مدت طولانی میگذره بوی خوبی داره.نقل قول:
سلام
ببخشید بین بلک ایکس اس عادی و لکسس کدوم پخش بوش بیشتره!؟
اختلاف قابل ملاحظه اي ندارننقل قول:
خيلي جزيي لكسس بهتره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست گرامی این ادکلن بیشتر برای فصل تابستان مورد استفاده قرار میگیره و بهترین زمان استفادش تابستان هست بخاطر معتدل وتلخ بودن اون
بخاطر اینکه این فصل از سال از این ادکل استفاده می کنی، ممکنه پخش بو و ماندگاری اونو متوجه نشی.
خرید از ارشاکو چطور بود؟ ادکلن اصل بود؟نقل قول:
کلا پیدا کردن ادکلن سردی که هم رایحه خاصی داشته باشه و هم پخش و ماندگاری خوب اصلا کار ساده ای نیست
ارشاکو به نسبت قیمت مناسبی داشت یعنی همین ایسه میاکی رو ۱۲۵میل میده ۱۴۸که به نسبت سایتهای معروف دیگه خوب بود.ضمانت برگشت هم که داره.سفارشم به موقع رسید.از نظر اصل بودن که کدها همخونی داشت. بعلاوه ماندگاری خیلی خوب.نقل قول:
دقیقا منم دنبال یه رایحه هستم که خنک و خاص باشه و ماندگاری بالا.تو نگاه اول ایسه میاکی یه رایحه معمولی داشت اما وقتی زمان میگذره کم کم خودشو نشون میده. این رایحه تند اولش همون رزماریه؟که تا اخرش هم هست و حکم فرماست.از این زیاد خوشم نمی یاد.ولی بازم میگم بعد از گذشت زمان خوب میشه.ولی خیلی زمان می بره
رايحه ي خنك و خاص با ماندگاري بالا قطعا و بدون شك سيلور مانتين واتر هستشنقل قول:
عطر جديد برند فرگامو يعني اكوا اسنشوال colonia بسيار عطر خوش رايحه و قيمت مناسبيه
گزينه ي مناسب ديگه هم از ديد من كنزو اسپورت اكستريم هست بسيار خنك و فرش با ماندگاري و پخش بسيار خوب
ايسي مياكه بلو از نظر من رايحه ي علفي خاصي داره كه ياداور گل شمعدوني هست البته در پخش و ماندگاري عاليش حرفي نيست
در سبك ايسي مياكه بلو عطر رودستر كارتير هم سبك و سياق هست
این اولی قیمت بالایی داشت.نقل قول:
بین گزینه ۲و۳ پیشنهاد شما؟
ترغیب شدم دوباره.شایدم نه
رايحه دومي رو بيشتر ميپسندمنقل قول:
ولي از ماندگاري و پخش سومي مطمنترم[emoji257]
همخوانی داشتن کدها صرفا نمیتونه دلیل اصل بودن باشه. من چند وقت پیش یه ادکن زنانه برند از یه بازارچه در کیش خریدم که طرف خودش میگفت اینها فیک هستن با قیمت بسیار نازل .بسیار شبیه به ادکلن اصلی. کد حک شده ته جعبه هم داره .
همه چیز بسیار تمیز و شیک .بار کد هم داره که نرم افزار بارکدشو میگیره و اونو ساخت فرانسه معرفی میکنه و حتی قابلیت سرچ محصول در اینترنت رو هم داره یعنی درست مثل ادکلن اصلی. متاسفانه قضیه ادکلن تقلبی خیلی پیچیده تر از این حرفاست
من چندین بار در این مورد مهم پست گذاشتم ولی ندیدم کسی نظر و تجربشو بگه
مقاله های زیادی در این مورد هست.ولی بازم سخته این تشخیص دادن ها. معمولا تو نگاه اول همون همخوانی کد هاست. که راحت ترین روش و شاید کم ارزش ترین تشخیص!نقل قول:
سلام. بین این سه تا کدوم یکی ماندگاری و کدوم یکی پخش بیشتری داره؟
Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza Eau De Parfum
Hermes Terre D'Hermes Eau De Toilette
Bvlgari Man Extreme Eau De Toilette
ممنون
دوستان من دو سالی هست که بلک افغان از ناسوماتو استفاده میکنم، اما حس میکنم برای استفاده روزمره کمی سنگینه. کلا ذائقم تو عطر و ادکلن و ... خلیجی هستش بوهای چوب و عود رو به میوه ترجیح میدم.
حالا با توجه به اینکه ساکن جنوب کشور هستم و گرما هم بالا به نظرتون برای استفاده روزمره و غیر رسمی چی استفاده کنم؟
این ریو کالکشن قضیه اش چیه؟
طرح همه عطرهای معروف رو میزنه، کسی اطلاعی از کمپانیش داره؟ دقیقا هر عطرش از روی یه عطر معروفه بلک آرکان از بلک افغان یا مادمازل نویر از کوکو نویر و...
تو امارات یه جا دیدم که فقط پخش عمده داشت طرف میگفت تو کشورهای غیر ثروتمند منطقه (ایران و ترکیه و پاکستان و...) خیلی طرفدار پیدا کرده بخاطر شباهتش به کارهای اصل و قیت پایینش. کلا اطلاعاتی اگه از این مارک دارید و اینکه کجاییه و غیره ممنون میشم، ضمنا سوال قبلی من هم یادتون نره.
ویرایش: ظاهرا که اماراتی هست ولی جالبه تا حالا فروشگاه خودش (اختصاصی) که تکفروشی داشته باشه رو ندیدم البته تازه آشنا شدم زیاد دقت نکرده بودم باید تو خرده فروشی ها ظاهرا دنبالش گشت.
اووووونقل قول:
ريو كالكشن رو ايا تازه كشف كرديد؟ چندين ساله عطراش ريخته تو بازار!!!
ريو و اسمارت دو سري كپي كار اماراتي هستن (يكي دوتام جديد اضافه شده كه به پاي اين دو نميرسن)
كه ميان مشابه عطراي معروف رو تغييراتي در اسم! در اكثر موارد هم بي كيفيت
در اصل اين توليدات صرفا رايحه ي خطي دارن و از اغيير رايحه عطراي اصلي خبري نيست ماندگاري و پخششون هم بشدت كمتره ولي چون ارزونه براي بعضيا ميصرفه...
در بعضي كارها خوب در اوردن در اكثر موارد هم خير
علاوه برحجم هاي ١٠٠ميل با ظاهر شيشه مشابه، حجم هاي كمتر رو هم توليد ميكنن
از عطراي برند امواج استفاده كنيد يا برند شيخنقل قول:
البته سليقه خليجي عطر خنك باهاش حور در نمياد درحاليكه معمولا عطر روزانه نبايد خيلي گرم باشه اونم در منطقه گرمسير!
گرلن سانتال رويال سبك نيست اما عطر جديد و به نسبت خوبيه با رايحه ي چوب و عود و رز
يك عطر يوني خوش رايحه
انتخاب هرمس چناچه مركباتي صرف بپسنديد بسيار عاليه!نقل قول:
هم پخش هم ماندگاريش به نسبت دو مورد ديگه بهتره
اسنزا هم بسيار بسيار خوش رايحس و شخصا دوسش دارم ماندگاريش هم خيلي خوبه اما پخشش عالي نيست
تشکر.نقل قول:
کلا دنبال کارای فیک نمیرفتم چون تو امارات کار اصل با قیمت مناسب راحت پیدا میشه ولی این ناسوماتو به نسبت حجمش قیمت کاراش بالاست زود تموم میشه برای همین باید زاپاس هم خرید، بماند از دوستانی که قرض میکنند و نمیارند وسایل شخصی آدم رو :n34:
گفتم یه تستی هم بزنم حداقل اینا از روی اون میزنن نه مثل شرکتهایی که کلا اسم و جلد و شیشه رو هم زحمت میکشن کپی میکنن.
شیخ سابقا زیاد استفاده کردم مخصوصا اینا که تو شیشه های خوشگل طرح عربی هست تو بازار قدیم بعضی مغازه ها کلا این سبک عطر کار میکنند.نقل قول:
چه کنیم دیگه از وقتی ساکن جنوب شدم هم خونگرم شدم هم سلیقه ام و طبعم گرم شده تازه کلی صابون و روغن بدن مراکشی و سودانی که اونها هم بوی گرم دارند هم استفاده میکنم! یه بار سعی کردم برم دنبال عطرهای مدیترانه ای آخه اونها هم گرمسیری هستن ولی اطلاعاتم محدود بود به کارای تام فورد که خیلی شیرین هستن.
بازم تشکر از جوابتون.
میشه چند تا از بهترین کارهای زنونه و چند تا از بهترین کارهای مردونه از لحاظ پخش بو بالا که خط بو دارن معرفی کنین
دوستان به نظرتون بهترین کار مردونه تا 120 تومن برای بهار و تابستون چیه ؟ لالیک مشکلی اسپورت چطوره ؟ گزینه بهتر هم هست ؟
ورساچه اروس، بسته به جایی که میخرید شاید مقداری گرون تر از 120 بشه.نقل قول:
پولو قرمز هم می پسندم.
داداش یه پستی دادی که پر اشکاله :n02:نقل قول:
1 ایروس اصلا برای فصل بهار و تابستون نیست ! بوش بیشتر گرمه !
2 - قیمتش حدود 170-180 هست نه تا 120 !
3 - قبلا داشتمش زیاد خوشم نیومد فروختم
بوی میوه ای رو واسه بهار تابستون بایستی بزنی دیگه فصل سرد برو سراغ بوی چوب و عود و چرم، قیمتش هم من 135 گرفتم یه چند وقت پیش. دیگه نمیدونم والا پس به نظرم کارای کرید هم به سلیقه ات نخوره، یه چیز بزن پخش بوش زیاد باشه ملت حال کنن باو.نقل قول:
نه اخه اصلا بوش میوه ای نیست ! بوی کاملا شیرین و گرمی داره - 135 !؟ خیلی عجیبه این قیمتنقل قول:
تا 120 که کرید نمیشه خرید !
سلام به محمد عزيزنقل قول:
من به شما لوئوه ٧ با شيشه آبي كمرنگ رو پيشنهاد ميكنم البته كمي بيش از ١٢٠هست اما زير ٢٠٠ قطعا گير مياد
كار با كيفيتيه خيلي فرش هست از لحاظ ماندگاري و پخش هم متوسط هستش اما ضعيف نيست!
نت ابتدايي مركبات و نت پايه خس خس و سدر و مشك هست در واقع يك كار چوبي و شادابه
اگر نه كه بين كاراي سي كي و ازارو در اين رنج بررسي كنيد
البته خودتون كروم لجند ازارو داريد [emoji257]
ممنون :n16:نقل قول:
نه والا اینی که گفتین گرونه ، ارزون تر میخوام
اره درسته كروم لجند رو دارم ( جدیدا هم از بوش زیاد خوشم نمیاد نمیدونم چرا ! )
اون لالیک مشکی اسپورت رو تست کردین ؟ چطوره ؟
دیویدوف چمپیون را به لالیک اسپرت ترجیح میدمنقل قول:
میشه چند تا از بهترین کارهای زنونه و چند تا از بهترین کارهای مردونه از لحاظ پخش بو بالا که خط بو دارن معرفی کنین
همين جمله خودتون رو سرچ كنيد توي تاپيك بارها و بارها پرسيده شده...نقل قول:
بهرحال
در مورد عطراي زنونه با پخش بوي خوب:
بلك اركيد تام فورد
كنزو جانگل
هرمس الكسير مروليس(الكسيغ دمغوي)
آلين از تري ماگلر
ديور اديكت پرفيوم
لانكوم لانوي
شاليمار پرفيوم گرلن(ترجيحا ورژن اصلي در مقام بعدي اينيشال)
سلام. کسی از دوستان یکی دو تا عطر فروشی معتبر که عطراش اورجینال باشه و تستر هم از عطراش داشته باشه توی تهران معرفی میکنه؟
این چمپیون تو سایت های ادکلن دیسلایک بالایی داره !نقل قول:
ميثمنقل قول:
سفير
روژا
نمايندگي هاشون توي اكثر مراكز خريد خوب هست...
پیشنهاد میکنم حتما تستش کنیدنقل قول:
شما دارینش ؟ نظرتون چیه ؟نقل قول:
چون قیمتش خیلی مناسبه ( با توجه به قیمت بقیه )
بله یه تلخی و طراوت جالبی داره حس خیلی خوبی به من میده حس بوییدن پوست گریپ فروت با همان تلخی و طراوتنقل قول:
اما از اون دسته عطرهاست که حتما باید تست بشه و چشم بسته نمیشه خریدش
اقا شما که از این سایت خرید داشتی من یه سوال داشتمنقل قول:
من دنبال ادکلن vice بودم الان دیدم تو این سایت تقریبا با قیمتی خوبی هست
میخواستم ببینم اولا شما که یه ادکلن تقریبا گرون ازش خریدی اصل بود ؟ و دوما هزینه پست رایگان هست یا نه ؟ چون تو سایت دو نوع نوشته یکی :
ارسال رایگان : 2 تا 3 روز کاری زمان تحویل کالا خواهد بود.
پست پیشتاز عادی : 1 تا 2 روز کاری زمان تحویل کالا خواهد بود.
میخواستم ببینم اون اولی چیه ؟ بالاخره این سایت پستش رایگان هست یا نه ؟
ممنون