بشين تا اونروز بياد :D
Printable View
بشين تا اونروز بياد :D
دوستا اول من خیلی بارا دیدم همون 2-1-2 هم در برابر 1-1-2-جانگلر می بازه هر چند بازیکناش باید تلاش بیشتری کنن و بازیشون بهتر باشه و من حتما نگفتم دیدن بازی بده اتفاقا من خودمم تویچ رو دنبال می کنم و ازش ایده می گیرم ولی اگر ادم بیشتر بازی کنه بیشتر دستش راه میفته اونا هم که می رن برا این بازی ها قبلا برونز شیش بودن.
در مورد رفتن تیم از ایران هم من اخه شایعاتی شنیدم که دارن یار گیری می کنن
در مورد ای اس پی ها هم هر چه قدر زنگ بزنین بی فایده هست فقط باید پول تلفن بدی و گرنه اب از اب تکون نمی خوره
من شما رو به دیدن Gamecrib فصل 1 و 2 دعوت می کنمنقل قول:
دیدن Chasing the Cup هم خالی از لطف نیست
یکی این طفلی رو از خواب بیدار کنه :n08::n08::n08:نقل قول:
لوووووووووووووووولنقل قول:
یه روزی میشه که توی مسابقات تیم ایرانی ها هم هست اسم تیممون هم 100% میزاریم فروهر عکس آیکنمون هم که فروهر میشه
بعدش توی تلویزیون هم که میتونی کل مسابقات رو ببینی
و حتی ممکن مسابقات توی ایران برگذار بشه همه از کل دنیا میان ایران
یعنی میشه اون روز زور تر برسه ...
اگه اینطوری می شد هیچ هیرویی وجود نداشت که بگیری همشونو بن کردن از قبل هر هیرویی که بی حجابه = بن
یعنی که چی ؟ من دلم نمیخواد اسم و آیکون تیم فربه هر باشهنقل قول:
یه روزی میشه که توی مسابقات تیم ایرانی ها هم هست اسم تیممون هم 100% میزاریم فروهر عکس آیکنمون هم که فروهر میشه
بعدش توی تلویزیون هم که میتونی کل مسابقات رو ببینی
و حتی ممکن مسابقات توی ایران برگذار بشه همه از کل دنیا میان ایران
یعنی میشه اون روز زور تر برسه ...
دوست ندارم اصلا خوشم نمیاد..همینه که هست
اصلا چه معنی داره 5 تا ایرانی با این همه teamwork و قدرت و مکنت فربه هر باشه آیکونش....اصلا افت داره =))
عاغا فقط تیم دینامیت بهترین اسم:n05:میترکونه.برای ایکون هم عکس یه اسکلتی باشه که یه دینامیت گرفته دستش بعد با پس زمینه ی :n12:سبز:n12: سفید:n12: قرمز:n12:.فرض کنین گزارشگر بگه دانیال از تیم دینامیت ایران برای اولین بار تو تاریخ LoL دوتا و پنتا یک کووادرا گرفت اونم تو یه بازی :n04::n04:خلاصه ی اسم تیم هم به فینگیلیشی میشه T.I.N.R.T اون IR هم میندازیم وسطش کسی شک نکنه.
خوب دیگه به سلامتی اگه بقیه با این اسم موافقن جمع کنین بریم LCS به عنوان قدرترین حریف در مرحله ی خیلی نهایی شرکت کنیم.
خداییش تبریک میگم با این پیشرفتی که ما تو زمینه ی فیلترینگ داریم فکر کنم تا 6 ماه دیگه سایت خود رهبری رو هم باید با شیلتر شکن باز کنیم.
تا دیروز فقط لول و چنتا بازی دیگه بود عمدتا پروتکل udp الان دیگه همه بازی ها تعطیل شده فقط کافیه 25 دقیقه با یه ip به هر سروری وصل باشی بعد اون هر 10 ثانیه پینگ میره رو 10هزار و برمیگرده.
دیگه از امروز نه wow میشه بازی کرد نه cod نه هیچکدوم از بازی های origin.
من نمیدونم اینا مشکلون با کیه با چیه این روش فیلترینگ مسخره که به هیچکس جز گیمر ها آسیبی نمیزنه گیمر هم که کم خطر ترین قشره واسه امنیت جامعه بیچاره سرش تو بازی خودشه به هیچی هم کاری نداره.
فقط من میخوام بدونم هدف از این جور محدودیت ها چیه؟ چه فایده ای واسشون داره؟ جز اینکه میان روش های دور زدنشو خودشون میفروشن به ملت و پول های میلیاردی به جیب میزنن.
ای بابا
اسمه تیمو چی بزاریم پس ...
گیر همین یه اسمیم ها :|
باید یه اسمه خفن بذاریم مثل گرشاسپ یا اصن اسمه تیم رو بذاریم trolls بعد با این اسمه اول هم بشیم :|
بعد فک کن همه اومدن کشور ما یهو سره دقیقه ی 20 همه دیسی بشن:n19:
منم نظری بدم ..
راستش اسم تیم زیاد مهم نیست ... اگه بازیکن ها خوب و عالی باشن اسم ه هم برای همه در نظر ها خوب جلوه میکنه ..
من تو ENU Nodric یه اکانت diamond iv که با یه مسابقه win میشد 3 فروختم و با اون اونستم نت بگیرم .. خوشحال بودم که خودم میرم لول و میترکونم که اینجوری شده ..
این مسابقات رو هم که میبینید ، تو اینران و از همین جا هم نزدیک به 100 نفر هستن که اگه lag نداشته باشن همه این تیم ها رو میخورن ..
راستی یه سوالی داشتم ، دوستان تو کودوم سرور ها بازی میکنین ؟ از هکی چیزی خبر دارین ؟ اسم هاتونم همین هاس ؟ اگه یه موقعی خواستیم بازی فلان بکنیم ..
من تازه اومدم اینجا شرمنده دیگه ..
اکثر ما توی eune هستیمنقل قول:
مپ ه.ک ساخته شده برو دانلودش کن
این مپ -- چی کار می کنه اون وقت؟:n13:
کل مپو روشن میکنه
چت های دشمن رو نشون میده
من تو ترکیه یدونه دارم 30 .. اونو بازی میکنم ..نقل قول:
کو ؟! کجاست ؟!
میتونید بدید ؟
Skillcappedtork . Euw:n10:نقل قول:
نه اونا نیان اینجا...5 نفر این طرف بازی کنن ایرانیا خارجیا اونور
همه دارن تیم فایت میزنن کنار بارون یه دفه کل تیم ایران دی سی میشه بعد 10 مین بعد خارجیا کف میکنن میگن اااا چه تیم ورکی اینا همه یه هو ! تو تاریکی غیب شدن نمیدونن رفتیم بیس:n15:
امشب بازیه فیناله c9 v tsm حتما ببنین :n02: دیگه نداریم مسابقات تا allstar , championship هیفه از دست ندید!:n02:
lol master ورژن جدیدش رو از سایتش دانلود کن مپ ه.ک ـه خوبیه :|نقل قول:
بابا لول خوبیش به اینه ه ک نداره الان بیایم ه ک بگیریم خراب بکنیم بازیو حالا ه ک اسکین خوب بود مثل لول اسکین و ... اسکین هارو میدی هر کدوم مثلا دوست داشتی می خریدی ولی این دیگه کاملا بازیو خراب می کنه والله اگه اینطوری باشه من دیگه نمیام یعنی چی مپ ه ک بدرد نمی خوره دیگه بازیم اینطوری
دادا لینک دانلود رو میتونی پ.خ کنی برام ؟نقل قول:
اسم برنامش چیه دقیقا؟
نت من یه 3 4 ساعتی هست درست شده . دی سی نمی شه .
khoda kone vase in yarane ha bashe ke tamom shod
TSM در واقع باید گفت به معنای واقعی له شد :n02:
فینال رو بیشتر از 300.000 نفر داشتن میدیدن تو Twitch، یعنی 3 تا استادیوم آزادی!
Bjergson هیچ کاری نتونست بکنه. C9 بازی رو 3-0 برد. بازی اول Kill ها 18 به 1، بازی دوم 12 به 4 و بازی سوم 15 به 1 به نفع C9. اصلا جای هیچ صحبتی نذاشتن.
Bjergson دو بار Karma بازی کرد!! به نظر من وقتی بازی اول گند زد دیگه نباید برمیداشت. ولی TSM هر کسی رو بن میکرد C9 یکی دیگه برمیداشت و بازم له میکرد.
حالا اینا با این همه ادعاشون میرن پاریس همه بازی ها رو به چینی ها و کره ای ها میبازن :n24:
هیف شد واغه ان از دصط دادم باضیو بخبخطیه که هجم نط ام ذود طموم میشه:n08:نقل قول:
بله اگه لول مپ ه.ک داشت عمرا بازی نمی کردم....نقل قول:
بابا لول خوبیش به اینه ه ک نداره الان بیایم ه ک بگیریم خراب بکنیم بازیو حالا ه ک اسکین خوب بود مثل لول اسکین و ... اسکین هارو میدی هر کدوم مثلا دوست داشتی می خریدی ولی این دیگه کاملا بازیو خراب می کنه والله اگه اینطوری باشه من دیگه نمیام یعنی چی مپ ه ک بدرد نمی خوره دیگه بازیم اینطوری
می خواستم دوستان رو امتحان کنم:n02:
...نقل قول:
دادا لینک دانلود رو میتونی پ.خ کنی برام ؟
اسم برنامش چیه دقیقا؟
چه هیف تو بهتره بری دوتا بازی کنی اگه دنبال مپ هکی:n06:
ساعت 8 صبح، اینجا تهران است، ISP داتک تلکام است، اوضاع فیکس شده است.
3 تا بازی حداقل 30 دقیقه بدون DC بوده با پینگ حدود 130، باید دید بعد از ظهر هم اینجوری می مونه یا فقط صبح اینجوریه.
C9 به سرنوشتی دچار می شه که EHOME توی Dota و M5 توی LoL دچار شد ، ببینید کی گفتم
300 تا فقط twictch بود 2 ملیون از azubu.tv داشتن میدیدن :n02: oddone و باید بندازن دور همش fail هه همه باختاشون بره تایمینگ بده oddone و سوتیایی که میدادهنقل قول:
وای بر تونقل قول:
توهین به ژنرال حکم مرگ رو داره
TheOddOne یکی از بهترین Jungler های NA هست از S1 تا به امروز
TSM در مقابل C9 کلا بد بازی کرد همه بازیکن هاش
دوستان از كجا ميشه اسكين رايگان گرفت (كدش)؟
jungler فقط meteos و قبول دارم در کل کارما ورداشتن bjergsen وقتی Syndra بازه و lee رفتن dyrus وقتی shyv بازه... ریسکه بزرگی کردننقل قول:
oddone و قبول دارم خوبه ولی افت کرده.
اخه اين ادوان چى داره خداييش؟90%باخت هاى tsm سر اين بوده.اما ديشب tsm به هيچ وجه بد بازى نکرد منتها يه مسخره بازيايى دراورد مثلا من نميفهمم دايرس که خداى جکسه چرا پيک نکرد و ازون بدتر چرا دو دست جکس دادن به بالز و سه دست اليس به ميتيوس.ککون اليس مکس با استان جکس 3.5 ثانيه استان طرف مرده ديگه حالا دارک بايند مورگانا رو هم بهش اضافه کنيد.از طرفى بات لين سى9 واقعا قوى شده بود خصوصا لمون که مسخره بازى رو کنار گذاشته بود ادوان اين فصل اصلا به گرد ميتيوس هم نميرسيد و کل TSM خلاصه جده بود تو داىرس و بيرگسن که جالب اىنجا بود هاى تو اين بازى پا ب پاى بيرگسن بازى ميکرد درحالى ک بازى هاى قبلى خيلى ازش عقب بود.
سلام به دوستان گلم
بازی درست شد یا هنوز دیسی میشه ؟؟؟
درست شده فعلا !
C9 = Korean Teams Clone
دورمش تموم می شه ، اندکی صبر
من نمی دونم کل دنیا دارن Nien رو Rage می کنن اینجا چسبیدن به OddOne :n13:
اگه 28 روز از اخرین بازی رنک بگذره به ازای هر روزی که میگذره از LP و ELO شما کم میشه(حالا مقدار دقیقشو نمیدونم) و این حالت تنها حالتی هست که در اون سقوط از یک tier بالاتر به تایر پایین تر امکان پذیره،مثلا وقتی silver 5 با صفر LP هستی بعدش 4 ماه رنک بازی نکنی یهو میبینی هستی bronze 3 :n02:نقل قول:
با دکتر روحانی صحبت میکنم درستش میکنم :n02:نقل قول:
--------------
دوستان واسه من log in نمیشه رو logging in گیر میکنه :n14:
-------------
خیلی از دوستان تو دیدنه مسابقات LCS و اینا مشکل داشتن گفتم اینم اضافه کنم،واسه دیدنه مسابقات سایت twitch نرین چون دیر load میشه هی 2 ثانیه میبینین 2 دقیقه باید وایسین،به جاش lolesports.com برین(هر سروری باشه فرق نداره) اگه مسابقه ای در حاله برگزاری باشه اینجا نشون میده که سایتهای مورد نظر که دارن اون مسابقه رو پخش میکنن رو داره،شما azubu رو انتخاب کنین چون سری load میشه(ترجیحا از chrome استفاده کنین):n16:
یه ساعت پیش نت من قطع شد بعد که دوباره وصل شد دیگه کانکت نمیشه تو بازی .نقل قول:
شاتل
شما کره اى هارو بيخيال شو مثلا انتظار دارى کلود9 بياد tpa skt بزنه؟خوب معلومه همه تيمهاى امريکا و ارپا رو لوله ميکنن:|نقل قول:
Korea bronze>NA Challenger
4 ماه نیستا !نقل قول:
فکر کنم 3 ماه رنکت بازی نکنی میشی bronze 5 وقتی یک ماه بگذره روزی 10 تا lp کم میشه:n12:
اگر هم challenger باشی باید هر روز رنکت بازی کنی یکی از دوستان 5 روز afk کرد شد diamond 1 75 lp:n15:
اگر هم bronze 5 با 0 lp باشی بعد یک ماه میشی wooden 1 این تنها روشیه که میشه به تایر wooden رسید :n02: چون تجربه دارم میگما:n19:
بعد اگه wooden 5 بشی بعد یک ماه معرفی میکننت به لیست wooden 5 اکانت این پلیر ها به طور خود به خود پاک میشه و تا آخر عمر دیگه هیچ وقت حق بازی کردن ندارن :n08:
چلنجرو که همه میدونن با هوش :n02: (اما هر روز نیست واسه همه 28 روز هست)اون 4 ماه و silver و bronze رو مثال زدم(گفتم که مقدار دقیقشو نمیدونم) به کلمه ی مثلا توجه کن:n24: اول پستو با دقت بخون بعد جواب بده :n22:نقل قول:
---------
پچ اومد،استپ اول 135 مگ و استپ دوم هم 30 مگ
---------
اینم اضافه کنم اگه bronze 5 با صفر LP باشی همون جا میمونی این طور نیست که از رنک بیای بیرون و بخوای دوباره 10تا provisional بازی کنی