من با نمایندگی قم صحبت کردم گفتن 12 مگ تو قم نمیدن و حداکثر 2مگ میدن اگر هم بدن فکر نکنم به درد بخوره چونکه بعیده صبانت او نقدرا پهنای باند داشته باشه احتمالا همون جریان پارس انلاین بشهنقل قول:
Printable View
من با نمایندگی قم صحبت کردم گفتن 12 مگ تو قم نمیدن و حداکثر 2مگ میدن اگر هم بدن فکر نکنم به درد بخوره چونکه بعیده صبانت او نقدرا پهنای باند داشته باشه احتمالا همون جریان پارس انلاین بشهنقل قول:
دوست عزیز به این دلیل میگیم پهنای باند 12 مگ عالیه چون سرعت دانلود شبانش فوق العاده است.طوریکه دوستان میگن سرعت دانلود از یک سرور داخلی 900 تا 1 مگا بایته که واسه دانلود رایگان فوق عالیه.وگرنه سرعت دانلود روزانه شما اصلا برو سرویس 90 مگ بگیر با سرعت دانلود 11 مگ در ثانیه :n02: چه فایده.تند تند حجم تموم میکنی همش باید پول بدی حجم اضافه بخری.نقل قول:
تا ساعت 2:30 1 گیگ دانلود
550 تا 600 سرعت :n29:
به قول دوستان شاید بیشتر شد سرعت
دوستان من سرویسم رو عکسش رو گذاشته بودم
2 مگ روزها 190 تا 220 کیلو بایته ولی الان سرعت شبانه شده 10 کیلو تا 20 . زنگ زدم شرکت میگه نویز دارین میگم اگه نویز دارم چرا روزها و تا قبل ساعت رایگان نویز ندارم!
من قبل اینکه بگیرم بهشون گفتم سرویسی میخوام که شبانه بشه باهاش شبی 2 الی 3 گیگ دانلود کرد گفتن 2 مگ بگیر شبا حداقل روی 1 مگ میره سرعت .
چه وضعشه یه خدا دیال آپ از این بهتره. صد رحمت به پیشگامان که مزخرف شده جدیدا . اسمش 512 بود ولی سرعت روی 50 بود شبها روزها هم 230 . الان من 2 مگ دارم شبها از اون بدتره
سلام
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم 11.3 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه روی 12 مگ چقدر هست !؟
من هفته پیش با همه نمایندگی ها صحبت کردم! هر کردومشون یه حرفی میزدن!!نقل قول:
یکی میفگت ارایه میدیم ولی مسئولیتش با کاربره/ اون یکی میگفت فعلا ما تست نکردیم سرویس های بالای 2مگ رو/یکی دیگه هم میگفت ارایه میدیم و...
خلاصه اخر ما نفهمیدم چی به چیه!
ولی همون نمایندگی ای که باهاش صحبت کردی بهم گفت پهنای باند رو در اختیار گرفتیم اما هنوز بین مراکز تقسیم نکردیم و زمان دقیق بهم نداد:n29:
خب اخه چه فرقی میکنه؟! مگه پهنای باند 12مگ از بقیه سروس ها جدا هست؟؟نقل قول:
یعنی بقیه سرویس ها( 4مگ/6مگ/8مگ/10مگ) سرعت شبانشون افتضاحه؟
:n29:نقل قول:
من هفته پیش با همه نمایندگی ها صحبت کردم! هر کردومشون یه حرفی میزدن!!
یکی میفگت ارایه میدیم ولی مسئولیتش با کاربره/ اون یکی میگفت فعلا ما تست نکردیم سرویس های بالای 2مگ رو/یکی دیگه هم میگفت ارایه میدیم و...
خلاصه اخر ما نفهمیدم چی به چیه!
ولی همون نمایندگی ای که باهاش صحبت کردی بهم گفت پهنای باند رو در اختیار گرفتیم اما هنوز بین مراکز تقسیم نکردیم و زمان دقیق بهم نداد
باور کن ما قمی ها هیچ موقع شانس نداریم اون از مخابراتمون اون از پارس آفلاین که دوباره پوکید اینم از این صبانت که معلون نیست 12 مگ تو قم میدن یانه:n14:
اگه گرفتی و خوب بود ما را هم خبر کن این پارس دیگه به درد نمی خوره
آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه :n02:.اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد :n10: :n09:
نخیرم باگ نیست شانست پهنایت باندت رو روی چند بسته باشن الان شبانه 12 مگ من 680 کیلوبایته حتی با 10 تا فایل:n21:
بود ولی الان روی 2 هست !:n29:نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :15.9 12.5 db Line Attenuation :58.0 27.7 db Data Rate :2048 447 kbps Max Rate :6072 24836 kbps CRC :205 41
دقیقا !نقل قول:
تورنت 600 تا میگیره
الان چندتا idm اضافه کردم
اینم نتیجه
:n10:
من که گفتم پهنای باندمو روی 6 مگ بستن. :n01:نقل قول:
نقل قول:
آقا شادمون کردی پاک :n19:
با 6 مگ خیلی خوب میگیری.
امروز زنگ زدم نمایندگی گفت پورت ها همه پر شدن . :n28: پرت خالی لاموجود !
ولی خطم رو چک کرد گفت خط فوق العاده است و هیچ مشکلی تو گرفتن 12 مگ نیست ولی خوب پورت نیست که بشه .
دوست عزیز همشهری که الهی یک کمی از نویزت بره تو کابلای مرفهین 12 مگی بدون نویز مرض هیپونویزسیم(تجمع بی رویه نویز در یک نقطه از سیم همراه با باد کردن :n08:)بگیرن.شما وضعیتت خطت خرابه و از اونجایی که گفتی اومدن برات از تو پست مخابرات تو کوچه مستقیم وصل کردن پشت مودمت و دیدی که 8 دسی بل نویزت کمتر شده باید احتمالا همون کابل کشی روکار مستقیم از داخل پست مخابراتی تا پشت مودمت رو انجام بدی و بعد ایشالله حالشو ببری.نقل قول:
صبر کن امروز داشتم با مهندس بخش فنیشون صحبت میکردم.بعد ماه رمضون هم تعداد پورتهاشونو افزایش میدن و هم دارن پهنای باندشونو میبرن بالا تا اگر تمام مشترکین صبانت باهم در یک زمان هم آنلاین بشن هیچ تاثیری تو سرعت نزاره.این یعنی سرعت دانلود در ساعات رایگان بعد از ماه رمضون کلی میره بالا و کلی هم پورت خالی دارن که شما میتونی با اون خط باحالی که داری بری 12 مگو بگیری و حال کنی.اصلا بهتر.بزار موقعی بگیری که سرعت دانلود شبانه دو برابر الان شده باشه. :n09:نقل قول:
نقل قول:
ما که دو سال صبر کردیم اینم روش . دوستان بجای ما . طبق فرمایش شما بلکه بیشرم شد :n16:
ولی خداوکیل شمایی که 20 گیگ شب میگیرین چی دانلود میکنین ؟ بیاین به من توضیح بدین .
من باشم فول آرشیو Brazzers و Realty Kings رو دانلود میکردم . :n02:
یه توضیحی بدید چی دانلود میکنین بلکه ما رستگار شدیم.
اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟ الان که 128 دارم سرعت روزانم 128KB هست.با توجه با اینکه هر سرعتی بگیری معمولا" سرعت دانلود بیشتری بهت میدن.
نکته دیگه اینکه اگر با سرعت 12mb شبی حداقل 10 گیگ دانلود کنین میشه ماهی 300 گیگ و سالی تقریبا" 4 ترابایت با این گرونی هاردو اینا هارد چه طوری جور میکنن اگرم پولش باشه بازم اتاقتون میشه پر هارد اکسترنال :n02: مگر ازین هاردهای 16 ترابایتی بزرگ بگبرین که قیمتش 6 میلیونه !:n23:
نه داداش من غلط بکنم شبی 20 گیگ دانلود کنم.مگه چه خبره.البته هستند دوستانی که به اقتضای کاریشون این کار رو میکنند اما من همین 6 یا 7 تا سریالی که در هفته میگیرم فوقش با 2 یا 3 تا نرم افزار و آهنگ ته دانلودمه.اینکه گفتم تا 20 گیگم میشه واسه این بود که بدونید میشه و عملیه.الان مثل اینه که من مرسدس بنز اس500 مدل 2014 داشته باشم اما فقط باهاش 100 تا سرعت برم و نهایتا دو تا آهنگم با سیستمش گوش کنم و چند تا فیلمم با مانیتورش نگاه کنم در صورتیکه اون بیچاره کوهی از امکانات و کیفیته(چه مثالی زدم :n13: :n02: )الانم با اینکه میشه شبی 20 گیگ گرفت اما من به ...میخندم 20 گیگ دانلود کنم.به قول دوستمون پول هاردهای اکسترنالشو حتی ندارم. :n02:نقل قول:
جناب zodiac67 شما اگر سرویس 2مگ بگیری سرعت دانلودت میشه 256 کیلوبایت در ثانیه فیکس.نقل قول:
اگه 2 mb بگیرم سرعتم دانلودم رو چند بسته میشه ؟
اقا کسی چواب ما رو نداد یه نگاه به این زیر میرا بکنید ثواب داره به خدا !!
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم حدود 11.5 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه معقول روی 12 مگ چقدر هست !؟
اینکه سرعت حقیقی خودش هست.پس چطور سرویس 128KB اندازه 1mb برام سرعت دانلود میده ؟ دیوید جاننقل قول:
عزیز منم 12 م :n02:
سرعتم با تورنت 600 تاست با 7 8 تا idm به 1 مگ میشه
تورنت نهایتا 700 تاست
idm تنها سرور داخل الان که 1 مگه قبلش کمتر بود همون حدود 700
داداش شما نویزت و بقیه چیزات خیلی شبیه منه.که متاسفانه باید بگم با این اوصاف نمیتونی اصلا روی 12 مگ بری و حداکثر روی همین 6 مگ میمونی.اما سرعت دانلود شبانت از سرورهای داخلی مثل سافت گذر 600 تا 700 خواهد بود و سرعت دانلودت از سرورهای خارجی 150 تا 250 خواهد بود.ما بقی سایتها و لینکها هم مابین اینا سرعت دارن.شما میتونی با دانلود همزمان چند لینک با هم به سرعت مجموع بالاتر از 700 کیلوبایت هم با همین پهنای باند 6 مگت برسی(در صفحات پیش توضیح دادم).واسه من که 6 مگم که اینطوریه.ولیکن با این وضعیتت از فکر 12 مگ بیا بیرون.نقل قول:
داداش بستگی به نمایندگی و پشتیبانی صبانت داره که ازش سرویس میگیری.الان برای شما رو حال کردن با اینکه 128 هستی روی 1مگ ببندن.احتمال داره وقتی بیایی روی 2مگ واست روی 4 مگ ببندن که اونوقت سرعت دانلودت میشه 512 کیلو بایت.روی کاغذ یه چیزه و اونی که عملا واست میبندن یک چیزه دیگه.2مگ اگر قرار باشه قانونی واست عمل کنن میشه 256 کیلو بایت.نقل قول:
دانلود شب اول
14261:n10:
حالا اون لینک دانلودی که ماله سرور خارجی بود رو واسه تست تو این ساعات غیر رایگان بزار روی دانلود(تک لینک)در نهایت تعجب میبینی سرعت دانلودش 1.2 یا 1.3 مگ میشه.یک تک لینک با سرعت 1.3 مگ.هروقت در ساعات رایگان به این حالت برسیم اونوقته که آی حالی میده :n02:در ضمن اینا خیلی وقتا از 6:55 صبح دیگه غیر رایگان حساب میکنن و با توجه به سرعت بالای 1.3 مگی شما تو اون 5 دقیقه کلی حجم ازت میخورن.اینو هواشو داشته باش.واسه همین سرعت تو اون 5 دقیقه بعضی وقتا خیلی بالا میره میشه دقیقا سرعت روزانه.نقل قول:
900 بیشتر نمیده :n09:نقل قول:
نگران نباش
حالا از فردا میزنیم 20 گیگو
تا 3 روز پیش که 500 مگ میگرفتیم .....:n21:
14 که جای خود داره
ناگفته نمونه تورنت محدود میشه شبا
حداقل واس من
چندین ماهه
این صبانتم با هجوم دوستان 2 ماه دیگه میشه مثل پارس انلاینه الان و میزاید،ملت حمله کردن!!! :n28::n14:
خطت احتمالا 12 مگ نمی کشهنقل قول:
درخواست کن روی 8 بذارند ببین وصل می شه
صبانت فعلا داره برای کاربرایی که سرویس 2 مگ به بالا گرفتن سرعت خوب شبانه ارائه می دهنقل قول:
این صبانتم با هجوم دوستان 2 ماه دیگه میشه مثل پارس انلاینه الان و میزاید،ملت حمله کردن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم به این زودی ها خراب بشه
اما این جزو حقیقت های اثبات شدست که اگه شرکتی یوزرهاش زیاد بشه شروع به خراب شدن بی کیفیت شدن می کنه همونطور که شخصی در تاپیک پارس میگفت
در واقع اکثر این کارها فقط برای جذب مشتری همین
12مگ هم بدن نمایندگی گفت که برای شبانه اصلا روش حساب باز نکن|:نقل قول:
داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟نقل قول:
وبالاخره میانگین سرعت 1.3 مگابیت بر ثانیه برای سرویس 12 مگ بعد از 12 سال کاربری اینترنت تبریک به همه کاربران اینترنت ایرانی از دیال آپ تا مگابیت شدن اینترنت ایران 12 سال زمان برد برای من تازه قیمتشم مناسبه ماهی 25 هزار تومان امیدوارم این خبر مثل بمب صدا کنه و همه اینترنت واقعی مگابیتی بگیرن:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
مطمین باش پشت همه اینا سیاست خوابیده و بزودی سیاستهای اعمال محدودیت و... رو براتون اعمال میکنند وقتی که کاربراشون رو جذب کردند.نقل قول:
چرا الان بعضی ادم های اینجا خوب دارن شبانه میگیرن حالا فکر کنم به امتحانش بیرزه بهتر از این پارس که هر شب داره بدتر میشهنقل قول:
شانسیهنقل قول:
ولی اگه میخوای شانست بیشتر باشه سرویس بالای دو مگ باید بگیری
6 مگ 8 مگ 12 مگ
اما دوستانی که خوب می گیرند از شهرهای شیراز و مشهد و اشتباه نکنم اصفهان هستند
میگم این 12 مگ تضمین شده هست یانه یعنی اگه زیر 12 مگ بده میشه شکایت کرد ازشوننقل قول:
دوستان عزیز من از مخابرات سرویس دارم میخوام ISP رو عوض کنم کسایی که 12 مگ و 8 مگ رو دارن از سرعت شبانه رضایت دارن من زیاد دانلود ندارم در حد 1 گیگ شبی صبانت رو پیشنهاد میکنید ؟
طبق صحبت دوستان برای من هم اثبات شده هست و خواهد شد که پشت پرده این دانلود رایگان زیاد قشنگ نیست.
صبانت فقط با ارائه سرویس 12 مگ سعی در جذب یوزر داره و وقتی بارش رو ببنده یه قانون استفاده منصفانه میزاره و محدود میکنه.
کاری که خیلی شرکت ها مثل شاتل کرد. شاتل هم سرویس 8 مگ داد که سرعتش فوق العاده بود یکی دوسال پیش . اما دو شب که میگرفتی دو هفته محدود میشدی .
مطمئنا این صبانت هم همین قضیه پیش میاد.:n15:
هم Networx و هم DU Meter این کار رو میکنن. هر دو علاوه بر نمایش سرعت، حجم مصرفی رو هم مانیتور میکنن.نقل قول:
اره مطمئنا" اگه این کارو نکنه دیگه کسی حجم اضافه نمیخره و دانلود روزانه نمیکنه اینجوری کلی ضرر میکنه .مشتریاشو که بدست بیاره سیاست های محدودیتیش اعمال خواهد شد.نقل قول: