مثل اینکه مشکل پلوتون برطرف شده
Printable View
ميشه اگه كسي اطلاعاتي داره بگه !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من رفتم مخابرات و همون قسمتی که برا ثبت نام adsl بود به مسئولش گفتم شماره ام رو نوشت گفت تمدید میشه ظهر که چک کردم دیدم تاریخش یکسال اضافه شدهنقل قول:
فقط تنها فرقی که با اولش داشت این بود که اون بار بهم مودم دادن ولی الان دیگه مودم رو نداشت چون تمدید بود و بقیه شرایط همون هست
حالا برا خودم سوال هست اونایی که به جای مودم حجم اضافه رو گرفتم الان بعد از تمدید اون حجم رو بهشون میدن یا نه
دوستانی که طرح رو به شکل حجم اضافه گرفتن اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم بگن یا حداقل بگن اون 2 گیگ حجم اضافه ماهانه با اون حجم اصلی با هم یه بار شارژ میشن یا نه جدا جدا اضافه میشن
با تشکر
- - - Updated - - -
من رفتم مخابرات و همون قسمتی که برا ثبت نام adsl بود به مسئولش گفتم شماره ام رو نوشت گفت تمدید میشه ظهر که چک کردم دیدم تاریخش یکسال اضافه شدهنقل قول:
فقط تنها فرقی که با اولش داشت این بود که اون بار بهم مودم دادن ولی الان دیگه مودم رو نداشت چون تمدید بود و بقیه شرایط همون هست
حالا برا خودم سوال هست اونایی که به جای مودم حجم اضافه رو گرفتم الان بعد از تمدید اون حجم رو بهشون میدن یا نه
دوستانی که طرح رو به شکل حجم اضافه گرفتن اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم بگن یا حداقل بگن اون 2 گیگ حجم اضافه ماهانه با اون حجم اصلی با هم یه بار شارژ میشن یا نه جدا جدا اضافه میشن
با تشکر
میشه یه نفر لطف کنه و یه تست سرعت برام بذاره . طرح زرین باشه .
تست سرعت طرح زرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟؟؟؟ سرعت خوبی دادن بهت . چرا مال من اینقدر نیست ؟؟ تو لیست تعرفه که نگاه کردم سرعت طرح زرین رو رسوندن به 10 مگ . ولی برا من روی همون 5 مگ مونده . :n13::n13::n28::n28::n28:نقل قول:
اینم تست سرعت من طرح زرین . البته جدیدا مینویسه طرح های پس پرداخت ! منم 10 مگ میخوام :n28::n28: ....
آقا من دوروزه سایت پلوتون برام راحت باز میشه . دیگه خراب نیست . نمیدونم چرا اینجوری شده . اصلا هم دیگه قطع نشده . شما هم همچین مووشکلی دارین ؟؟؟؟؟؟:n02::n02::n02::n02::n19::n19::n19:
توی خیابان حسین آباد هستم.
فکر میکنم اینترنتم از مخابرات مرکز استقلال باشه.
پلوتون دهنمو سرویس کرد کی درست میشه :n34::n34::n34:
پلوتون قطعی و خرابی واقعا زیاد داره . اما من الان امتحان کردم مشکلی نداشت . برای من صبح تا ظهر خراب بود . از ظهر تا الان خیلی خوب شده . تا میتونین زنگ بزنید 2020 و اعتراض کنید . من شاید حداقل 10 بار زنگ زدم .نقل قول:
- - - Updated - - -
پلوتون قطعی و خرابی واقعا زیاد داره . اما من الان امتحان کردم مشکلی نداشت . برای من صبح تا ظهر خراب بود . از ظهر تا الان خیلی خوب شده . تا میتونین زنگ بزنید 2020 و اعتراض کنید . من شاید حداقل 10 بار زنگ زدم .نقل قول:
مرکز استقلال سرعتش فعلا که بالاسنقل قول:
از نظر کیفیت و سرعت و دانلود شبانه توی ایران بهتز از این پیدا نمیکنید
ولی اکانتینگش قطعی زیاد داره باعث میشه وصل نشده سیستم پلوتو هم بیشتر وقت ها درست نیست نمیشه شارژ کرد
دوستان یه سوال
من طرح حرفه ای گرفتم سر ماه خودش شارژ میشه یا باید شارژش بکنم خودم و انلاین پرداخت بکنم؟
سلامنقل قول:
دوستان یه سوال
من طرح حرفه ای گرفتم سر ماه خودش شارژ میشه یا باید شارژش بکنم خودم و انلاین پرداخت بکنم؟
خودتون باید سر تاریخ آنلاین شارژش کنید وگرنه موقتا قطع میشه
۲۰۲۰ هیچ فایده ای نداره، فقط وقتتو رو تلف می کنید.نقل قول:
فقط شکایت تو سازمان تنظیم مقررات:
سلام
دیشب و احتمالا پریشب هر چی شبانه دانلود کردم از ترافیک کسر شده!!
من دو تا کمپین دارم و یه حرفه ای هر سه تاش اینجوری شده زنگ زدم اولش خبر نداشتن الان که خط سوم رو هم چک کردم زنگ زدم بگم خودشون گفتن داریم چک میکنیم یه سری کمپین ها اینجوری شدن(در صورتی که طرح حرفه ای هم اینجوری شده)
برید حسابتون رو چک کنید!!
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
دیشب و احتمالا پریشب هر چی شبانه دانلود کردم از ترافیک کسر شده!!
من دو تا کمپین دارم و یه حرفه ای هر سه تاش اینجوری شده زنگ زدم اولش خبر نداشتن الان که خط سوم رو هم چک کردم زنگ زدم بگم خودشون گفتن داریم چک میکنیم یه سری کمپین ها اینجوری شدن(در صورتی که طرح حرفه ای هم اینجوری شده)
برید حسابتون رو چک کنید!!
با تشکر
سرعت من طرح زرین خوبه؟
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟ من منطقه نجف آباد (ویلاشهر) هستم . هنوز سرعتم همون 5 مگه . زیادش نکردن .نقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟ من منطقه نجف آباد (ویلاشهر) هستم . هنوز سرعتم همون 5 مگه . زیادش نکردن .نقل قول:
تست سرعت طرح حرفه ای مرکز ولیعصر
در 24 ساعت سرعت همینه
مخابرات شورشو درآورده دیگه ، هر 2 روز یه بار برای من ترافیک منفی میزنه ، دوستان کسی صبانت استفاده کرده؟؟ خوبه برم بگیرم و اینکه کلاً کسی اینترنت خوب جایی سراغ نداره بریم بگیریم ، واقعاً از دست مخابرات و پلوتون و همه چیزش خسته شدم دانلود رایگانشم نخواستیم ، فقط اینترنت خوب و بدون قطعی و مشکلم آرزوست.... :n34::n34::n34::n34::n34::n34:
خوش به حالتوننقل قول:
طرح زرین من:
لعنت به این خط های dlc و کسی که اختراعش کرد و کسی که نصبش کرد و ...
عزیز خط من هم DLC هستش:n02:نقل قول:
من اصفهان هشت بهشت شرقی هستمنقل قول:
با پیش شماره 326 هم آسیاتک سرویس میده هم پارس آنلاین...نقل قول:
ولی dlc فقط مخابرات سرویس میده.
چرا مخابرات داره پسرفت می کنه؟ از دیروز شارژ اینترنت که تموم میشه، اینترنت قطع میشه. برای این که شارژش کنی باید با یه اینترنت دیگه بری سایت 2020 تا بتونی شارژ کنی. به خدا اینا یه چیزیشون میشه!!
میتونی زنگ بزنی 2020 . مستقیم به پشتیبانش که بگی برات هر چقدر بخوای شارژ میکنه . اگه خواستی میتونی به صورت گویا هم این کار رو بکنی وقتی زنگ زدی 2020 یه گزینه داره به نام خدمات طرح زرین . وقتی اون رو انتخاب کنی یه گزینه داره به نام شارژ سرویس و اعلام باقیمانده شارژ . دیگه زیادم نباید از مخابرات ایراد بگیریم . این دو راه رو برای شارژ گذاشته .نقل قول:
تست سرعت من . منطقه نجف آباد (ویلاشهر )
سرور تهران :
سرور آمریکا :
حتما دلیل داره که ایراد میگیرم. اگر نمیدونی بدون طرح های پیش پرداخت از هیچکدوم از دو روشی که گفتی شارژ نمیشه. دیروز سر همین قضیه ۷ ساعت اینترنت شرکت قطع بود.اولش فکر کردیم از قطعیهای معمول مخابراته ولی وقتی خیلی طول کشید زنگ زدیم پشتیبانی دیدیم به به شاهکار جدید مخابراته. ثانیا چیز زیادی نخواستم گفتم ما به پیشرفت مخابرات امید نداریم خواهشن پسرفت نکن. ثالثا چنین امکانی را تمام سرویس دهنده های اینترنت ارایه میدن اصلا نبودش احمقانه و مضحکه. من برای شارژ اشتراکم پاشم برم کافی نت.نقل قول:
Sent from my K012 using Tapatalk
اوکی . من طرح پس پرداخت هستم . از طرح های پیش پرداخت خبر ندارم .نقل قول:
اقا یه سوال
وقتی یکی میزنگه به خطمون یا ما میزنگیم به یکی
نت قطع وصل میشه
چکار کنم اینطوری نشه؟
سر راه تمام تلفن ها و مودم اسپلیتر بذارید.نقل قول:
Sent from my K012 using Tapatalk
سلام.
چرا کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام به بستن سایت Disqus کرده است ؟ این سایت از بزرگترین ارائه کننده خدمات کامنت گذاری برای سایت و وبلاگ در جهان می باشد.تمامی سایتهای آی تی ، خبری و علمی و غیره از آن به علت رایگان بودن به وفور استفاده می نمایند.
اسپلیتر گذاشتم خو :n13:نقل قول:
اینترنت مخابرات اصفهان از بدترین اینترنت های تاریخ بشر میباشد.
سرعت دانلود از 100 بیشتر نمیره لامصب مثل موشک
مراکز پاسخگویی هم اینقدر شلوغه که ارزش نداره وقت بزاری
فکر کنم متوجه پاسخ این دوستمون نشدی . منظورشون اینه که اگه در منزل بیش از یک دستگاه تلفن داری , سر راه تمام این تلفن ها اسپیلیتر بذار . مثلا اگه دو تا دستگاه تلفن تو خونتون فعاله , سر راه هر دو تا اسپیلیتر بذار . اگه مشکل برطرف نشد از میکرو فیلتر استفاده کن . که قوی تر از اسپیلیتر هست . احتمالا نویز خطتتون بالاست . دلیل دیگه بی سیم بودن تلفن خونست . تلفن های بیسیم باعث قطعی اینترنت میشه . دلیل دیگه خرابی دستگاه تلفنه . یه تلفن دیگه رو جایگزین تلفن خونتون بکن . و باهاش تماس بگیر . ببین بازم اینترنت قطع میشه یا نه . دلیل دیگه وجود ویروس های کامپیوتری هست که باعث میشه در هنگام زنگ خوردن تلفن اینترنت قطع بشه . سیستمت رو با آنتی ویروس به روز اسکن کن . دلیل دیگه نا مرغوب بودن خطوط تلفن و اتصالی و خرابی اونه . اگه هیچکدوم از روش های بالا جواب نداد سیم کشی تلفن رو کلا عوض کن . اگه بازم نشد دو تا دستات رو بالا ببر محکم بزن تو سرت !! :n19::n19::n19::n02::n02::n02: خخخخخ . راه حل آخری رو شوخی کردم .نقل قول:
سلامنقل قول:
جالبه منم گرفتار همین شدم/دوستان کسی اگه بلده یه ایمیلی چیزی بفرسته واسشون درستش کنن / احتمالا دسته گل قیل ترینگ هوشمنده:n24:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
جالبه منم گرفتار همین شدم/دوستان کسی اگه بلده یه ایمیلی چیزی بفرسته واسشون درستش کنن / احتمالا دسته گل قیل ترینگ هوشمنده:n24:
سرعتم روی 10 مگابیت هست اما سرعت از 256k بالاتر نمیره چکارش کنم؟؟ الان 5 روزه اینطوری شده. قبلا سرعت یک مگابایت بود.
اینترنت من 1 مگ هست که اصولا سرعت دانلود باید 110 کیلوبیت باشه ولی 70 هست خیلی بره بالا 95.البته قبلا 150 هم میرفت.
زنگ میزنم به 2020 همش میگن مودمو دوباره کانفیگ کن snr margine چنده و.... که همشون عالی هستند مثلا :
snr margine downstream 37.6 db یا attenuation downstream 0.4 db :n05: یعنی از سیم کشی خونه کاملا مطمئن هستم
امـــــــــا یکیشون میگه همینه که هست. یکی دیگه شون میگه نمیدونم. واقعا :n21:
یعنی کسی که مسئول باشه و سواد درست حسابی هم داشته باشه اونجا نیست.
اگه جایی یا شماره ای دارید به من بدید؟:n03:
خدایا صاحبان مخابرات را از روی زمین محو گردان :n30:
سایت شارز باز نمیشه چکار کنم :n34::n34:
The connection has timed out
:n34: