به نظرم این حواشی اصلا مهم نیست! آدم بازیش خوب باشه اصلا به این فوت و فن ها نیاز پیدا نمی کنه! مثل من!:31:
Printable View
به نظرم این حواشی اصلا مهم نیست! آدم بازیش خوب باشه اصلا به این فوت و فن ها نیاز پیدا نمی کنه! مثل من!:31:
دفعا کنار رو CB کن که موقع حمله به جلو حرکت نکنندنقل قول:
نقل قول:
ممنوننقل قول:
هر دو کار رو با هم انجام دادم جواب داد.
اين اعتماد به نفست منو كشته پسرنقل قول:
موفق باشي:11:
ببخشید زیاد مزاحمتون میشم.
میشه نحوه ی گل زدن با ضربه کرنر رو هم بهم یاد بدین؟
من دوباره مستر لیگو دارم با تیمای خود پیس بازی میکنم..اینجوری خیلی سخت تره.
خواهشنقل قول:
من اينطور گل ميزنم:اول ضربه زن كرنل بايد بتونه ضربرو كات بده يعني به بازيكناي اين كاره داده بشه كه بتوني كات بدي با جهت روي دسته به سمتي كه ميخواي/از نصف كمي بيشتر پر كن مقياس سانتر رو/جهت رو براي كات به سمتي كه ميخواي رو نگه دار/بازيكن مورد نظرت رو سوئيچ كن كه توپ بهش ميرسه بيارش جلوترين و مربع R2 بزن
بهتره بازيكن چند قدمي بدود تا پرش بيشتري داشته باشد
موفق باشي
البته اين همش به قد طرف بستگي داره و نميشه به عنوان يك گل هميشگي روش حساب كرد
راستی تو کرنر چطوری یه بازیکن رو به خودم نزدیک کنم تا بتونم کوتاه کار کنم؟
هر کاری میکنم نمیشه.ولی تو ضربه ایستگاهیا میشه.
سلام.
کسی این پچه worldcup رو نصب کرده چه جوری؟
ارزش داره؟
بله . من نصب کردم و تو جو جام جهانی قرار گرفتم . ولی من توصیه میکنم پچ سایت pesedit.com رو نصب کن که واقعآ عالی بود ...:11:
سلام خدمت دوستان امروز گفتم یک ترفند بگم که خیلی ها شاید ای ترفند مخفی رو پیدا نکردن اگر اساتید این بازی در جریان باشن ضربه ایستگاهی در این بازی خیلی راحت گل میشه زد حالا چه کار کنیم که گل نخوریم دوستان که از دسته شوک دار استفاده می کنند وقتی حریف فرصت ضریه ایستگاهی براش پیش امد L1 رو می گیرید بعد شوک سمت راست رو به داخل فشار بدین طوری که یک صدا میده حالا اگه ببینید کنترل دروازبان با شماست راحت میتونید جلو ضربه رو بگیرید و نگران نباشید شما دروازبان را کنترل می کنید خود کامپیوتر بازیکن های شما را کنترل می کند اگه خواستین مثل حالت عادی بازیکنها رو کنترل کنید همون L1 شک سمت راست رو به داخل فشار دهید امیدوارم اساتید ما رو ببخشن اگه گستاخی شد اینو گفتم اخه این ترفند اصولا مخفی بوده خوش باشید
راجع به ضربه ی آزاد زدن هم توضیح می دین؟ البته با ps2 . چون فکر کنم کاربرد L ها و R ها فرق بکنه! مال من R1 سرعت هستش.
رفیق میشه یه چندتا عکس ازش بدی و دقیق بگی چه چیزهایی رو به بازی اضافه میکنه؟نقل قول:
بله . من نصب کردم و تو جو جام جهانی قرار گرفتم . ولی من توصیه میکنم پچ سایت pesedit.com رو نصب کن که واقعآ عالی بود ...
ps2 بازی نکردم اما pc هم R1 سرعت است ببین دوست عزیز بهترین روش ضربه ایستگاهی اینه که دو بازیکن بیاری پشت توپ بعد یک بازیکن پاس میده تو باید تک ضرب بزنی اینجاش مهمه که تو درست جهت بدی وقتی می خوای ضربه بزنی یک نگاهی به دروازبان بنداز ببین کدوم قسمتش خالی هست بد شوت رو که تک ضرب می خوای بزنی جهت رو اون طرف که خالی هست بگیر سعی کن جهت زود ول نکنی چون می خوره به دیوار دفاعی حالا طریقه 2 بازیکن اوردن پشت هم که اول L1 رو میگیری بعد R1 میزنی حالا چه جور پاس بدی L1 رو میگیری بعد پاس میدی بعد هم که شوت تک ضرب با جهت که توضیع دادم فقط دقت کن که وقتی می خوای شوت بزنی دستت دیگه روی L1 نباشه L1 فقط برای زمان پاس استفاده کن موفق باشینقل قول:
مرسي ولي اينطور نميشه چون من گاهي ضربه ايستگاهي هم به سمت مخالف ديوار دفاعي زدم و گل شدهنقل قول:
همچنين هوش مصنوعي ضربه ي اينطوري زده
بهترين و عملي ترين راه حل اينه كه يكي از بازيكناي دفاعتو مماس با تيركي بكني كه ضربه ايستگاهي قراره زده بشه اينطوري اون بازيكن ميتونه قشنگ جلوي گلشدن توپ رو با پريدن و هد زدن بگيره
جهش دروازه بان تو حالتي كه شما فرمودي به عهده ي هوش مصنوعي هست و نميتوني جهش رو فرمان بدي
اين حالت بيشتر براي كرنر استفاده ميشه تا بتوني دروازه بان رو بكشي تا نيمه هاي زمين و تمام دفاعت توي محوطه جريمه باشن و فشار رو براي تمام تيم اعمال كني:31:
نقل قول:
حرف شما درست . ولی تا اون دفاع رو بیاره نزدیک پاس میده . اگه دیدید دفاع رو گذاشته جلوی توپ کافیه 3 بار L1+R1 رو بزنی و سریع بازی رو شروع کنی . اونوقت دیگه دفاع هم جلوی دروازه نیست .
دوست عزیز با این کار دروازبان دست شماست میتونی هر طرف که دوست داری بری کسی که می خواد ضربه ایستگاهی بزنه میزنه گوشه که دروازبان خالی هست اونجا هم میتونی دروازبان بیاری حتا توپ شاید جمع کرد بله به اون طرف که دروازه پر هم هست میشه زد اما احتمال که به دیوار دفایی بخوره است این کار که گفتم نیاز به تمرین داره چون بار اول کنترل دروازبان برات سخته بعدش بازیکن بخوای بیاری طرف تیرک با 1 یا 2 بار عوض کردن L1 , R1 راحت جا میمونه این روش که گفتم بارها تست شده اما کسی ازش خبر نداره استفاده نمی کنه مطمن باش هیچ راهی به جز این ندارهنقل قول:
سلام
راستش پنجشنبه که دوستم اومد باهاش بازی کردم دید بازی خوب هست،گفت فردا یجا مسابقه هست بیا با هم بریم.
ما شیرازیم . دیگه امروز رفتیم ببینیم جو چطوریه که در عین تعجب همگان و خودم به فینال رسیدم.
واقعا مدیون mra680 هستم.
آقا همشون در سطح فوق حرفه بودن ولی با راهنمایی های ارزشمند دوستان بالاخصmra680 به فینال رسیدم.
ولی خدا میدونه چقدر خودزنی کردم و حرص خوردم تا به فینال رسیدم.
ولی تو فینال یه رئالی جلوم بازی میکرد که با کریس رونادو از وسط زمین قر میداد و میرقصید و هر چی تکل میزدم روش بدون این که
دریبل کنه و یا از رو تکل بپره، تکل رو رد می کرد و من دیگه جلو اون دووم نیاوردم و دوم شدم.(در ضمن به نفر دوم یه قرون هم نرسید.)
آقا میخواستم بپرسم شما میدونین که چطوری میتونست بدون دریبل کردن و از رو تکل پریدن میتونست از تکل عبور کنه؟
ممنون
میشه بهتر بگی چطور از تکل رد میشد بدون پرش یا کنار کشیدن یا همون دریبل کردن
همچین چیزی امکان نداره چون وقتی شما تکل میزنی اگه تکل بطور فیزیکی بهش بخوره یا توپو از دست میده یا خطا میشه مگه اینکه نامرئی باشه !!!
دقیقا توضیح بده چطور حرکت می کرد
من چندین و چند نفر می شناسم که به این مسابقه و اینا ارزش قائل نیستن از جمله خودم و بازی رو برای تفریح و سرگرمی بازی می کنن اما همه ی ما توی دریبل کردن بهترین هستیم
یکی از بچه های انجمن بنام مبین میتونه تمامی تریک های ممکن در PES2010 رو پشت سرهم با اختلاف نیم ثانیه انجام بده اما بازم در مقابل همچین کسی هم میشه دفاع کرد
شما بهتر توضیح بده تا راهنمایی کنم
باور کنین هر بار که وارد محوطه میشد حداقل 3 تکل رو پاش میزدم ولی انگار واقعا نامرئی میشد.
مثلا بازیکن نمیتونه یه تگ یا چیزی ایجاد کنه تا این اتفاق بیفته.
راستی چرا به مسابقه اعتقاد ندارین خیلی هیجان داره.
سلام دوست عزیز همشهری هم که هستیم کجا جام گذاشته بودند؟ گیم نت سیاه سفید جام میزاره اما خیلی وقته که نرفتم دوم شدنت هم بهت تبریک می گم اینجور که شما میگین که اصلا نمیشه شما تکل بزنید 100% میزنه حالا یا از روش میپره یا از کنارش با R2 حالا دفعه دیگه که رفتی انشالا که اول بشینقل قول:
آقا مجید خودش هر هفته تو چهار راه ادبیات مسابقه برگزار میکنه.نقل قول:
حتما مجید رو میشناسی که تا حالا 4 -5 بار قهرمان شده.
یکی اومد تو 1/4 مجید رو 6-1 برد.
بعد من تو نیمه نهایی از اون پسر 3-1 بردم.
ببخشید میشه بگین چه طوری میشه دریبل کردن حرفه ای رو یاد گرفت؟
من خیلی جام شرکت نکردم بچه ها رو نمیشناسم شماره گیم نت این اقا مجید داری؟ بیام یک جام بزنیم چند نفر شرکت کردن نفر اول چی دادن؟ والا دریبل کردن که شکل های زیادی داره هر کس یک جور استفاده می کنه من خودم تو سر توپ زیاد استفاده میکنم میتونی پا عوض کنی ( چند بار R1 بزن ) دریبل کردن بستگی داره بازیکن تو چه شرایطی باشه به چه سمتی داره حرکت می کنه مدافع چقدر فاصله داره به بازیکننقل قول:
البته گیم نت مال خودش نیست گیم نت رو جور کرده که بچه ها هر هفته برن مسابقه بدن.نقل قول:
هر هفته حداقل 15 نفر شرکت میکنن و جایزش هم حداقل 70 هزار به نفر اول هست و بقیه هیچی.
آدرس:
من اینجوری میرم: اول برو فلکه گاز ،ازهمون سمت که در پارک شهر هست بری جلو سمت راست میپیچی
تو یه خیابون(به سمت حافظ) مستقیم دوتا فلکه رو رد میکنی بعد میرسی به یه چهار راه اون چهار راه رو تا نصف
میری روبه روی غذا خوری بادبادک یه گیمنت هست به اسم باد کنک.
هر جمعه ساعت 8/30.
درضمن منظورم از دریبل این هست که مثلا کریس رونالدو پشت محوطه توپ رو داشته باشه
بعد 5 تا دفاع جلوش باشن چه طوری میشه 5 تاشون رو جا بزاره و با دروازه بان تک به تک بشه؟
(کاری که بیشتر بچه های اونجا به صورت حرفه ای انجام میدادن.)
هر جمعه یعنی همه میان شرکت می کنند همیشه جمعه ها 100% است؟ ببین علی جون تو با رونالدو راحت میتونی این کار رو بکنی البته اگه دفاع تیم مقابل خوب باشه اون طرف دفاعی خوب بگیره کار سخت میشه وقتی دیدی 4 یا 5 بازیکن جلوت هستند یا تک به تک یا 2 نفره میان دونبالت مثلا داری با رونالدو یک مسافتی طی میکنی بعد میبینی چند نفر دارن میان رو پات R2 رو بزن رونالدو همین جوری که داره دو میزنه توپ نگه میداره و بازیکن های حریف غافل گیر میشن بعد اینجا میتونی به عرض حرکت کنی یا وقتی میبینی دفاع سر سخت تو سرتوپ بزن البته با جهت بازیکن جا میمونه و علی جان تو بازی وقتی میبینی طرف بازیتو دستش امده توپ ازت میگیره جای رونالدو عوض کن بعد بازی اروم کن در مواقع ضرروری که هیچ بازیکنی جلوت نیست دو بزن بازی اروم کن با رونالدو کاکا وا بازیکنان که تکنیک دارن راحت تو سر توپ بزن اگه بخوای همش با رونالدو و کاکا دو بزنی مطمن باش طرف بازیتو دستش میاد بازم میگم همه اینا بستگی داره خوب عمل کنی و اگر دفاع کسی که داری بهاش بازی می کنی خوب باشه یک خورده به مشکل می خوری که میتونی از ساتنر کمک بگیری یا برو تو ترکیب یک بازیکن سرعتی بزار گوش که در صورت مشکل سانتر کنی تو این بازی سانتر اهمیت خاصی دارهنقل قول:
آره،هر جمعه هست. البته هفته قبلش اعلام میکنه که هفته دیگه بیاین.
منظورتون از سرتوپ همون شوت و پاس هست یا چیز دیگه ای؟
اره همون شوت پاس البته پر کردنش مهمه کی استفده کردنش هم خیلی مهمه تو سر توپ زیاد تمرین کن دو زدن هم کم استفاده کن به نتیجه میرسی
نمیدونم چم شده فکر کنم تو هر بازی 10 تا موقعیت تک به تک دارم ولی نمیدونم چطوری بزنمشون:41:
تو pes 9 با سر توپ به راحتی میشد گل زد ولی الان نمیدونم چیکار کنم:24:
چیپ ، فریب دروازه بان (دریبل) ، شوت به زوایای مخالف و موافق و ... این همه روش ...
گل زدن که با هاش خیلی سادست.
سختیش دفاع کردنه.
هیچ راهی هم جز تکل نیست که اونم منجر به اخراج میشه ولی خب در اکثر مواقع تیم داوری تکل از پشت رو خطا نمی گیره.
سلام . تو سر توپ هنوزم مفیده . البته منم که با داداشم بازی میکنم با اینکه خودم فوتبال رو بهش یاد دادم از تک یه تکام زیاد استفاده نمیکنم . شایدم از حس ترحم باشه :31: ولی شوت به زاویه مخالف خیلی موثر هست . پاس به بیرون ، چیپ و بهترینش که فریب دروازبان ...نقل قول:
سلام به همه توي جواب به همه پستاي شما دوستان
سريعترين دريبل رو همزمان با زدن يك بار دكمه ي L1 ميتونيد انجام بديد.چطوري؟وقتي رو در رو قرار ميگيرين L1 v, همراه با جهتي كه ميخواي دريبل كنيد بزنيد
اگه ميبيني تكل ميزيني و نميشه توپ رو گرفت اين خصوصيت كريس رونالدو و مسي هست كه حركت با توپشون درجه بالا داره
چطوري انجام ميدن؟مواقعي كه ميخوان چنتا رو جا بزارن L2 رو نگه ميدارن اينطوري تمركز بازيكن روي توپ حداكثر ميشه و مايل به طرف پايين و بالا
توي دفاع كردن حتما بايد از R2 استفاده بشه تا مدافعين تمركز و عكس العمل سريع داشته باشن
علي جان من هم بهت تبريك ميگم كه پيشرفت خوبي داشتي اميد وارم بهترين بشي تو شهرتون:31:
اگه ميخواي بازيت خيلي قوي بشه توي بازي معمولي وقتي ميخواي بازيكني درجه تيم خودت رو از حال فيزيكي به رنگ سبز بزار و تيم مقابل رو عالي قرمز بزار و زمان رو هم 30 دقيقه/سعي تيمتم براي هميشه انتخاب كني كه با اول بازيكنا راه بيوفتي بگيري چقدر توانايي دارن
گاهي توقف هاي ناگهاني وحركت رو به عقب فضاي خوبي براي مهاجمات باز ميكنه
توي تك به تك هاي كه پا به توپ هستين توي فاصله يك متري با دوازه بان 4 راه براي گل كردن دارين
1/يك ضربه ي تلنگري به مربع بزنيد و بلافاصله جهت و R2 رو بزنيد
2/با دريبل زيداني ،چرخش روي يك پا، فريب به جهتين يا همون سالتوي خودمون دوازبان رو رد كنيد
3/ضربه ي چيپ كه يكي از دوستان فرمود.توي اين ضربه حتما مربع بايد از نصف بيشتر پر شود و بلافاصله R1 زده شود
4/توسر توپ زدن كه اين كار به قول دوستمون تمرين زياد ميخواد كه كدوم جهت رو با توجه به حركت دوازبان در نظر بگيري
اگه هم فاصله از دروازبانتون زياد هست و ميخواين يك گل چيپ بلند بزنيد مربع رو از نصف بيشتر پر كنيد و بلافاصله L1 بزنيد
اميد وارم خوب گفته باشم
موفق باشين:11:
دستت درد نکنه:11:نقل قول:
میشه درباره L1 و L2 هم یکم توضیح بدی؟(کاراییشون)
R1 هم به جز دو کارایی دیگه ای داره؟
حتما:31:نقل قول:
L1// اين دكمه توي دريبل پا عوض كردن با دوبار زدن/توي سوئيچ بازيكن به بازيكن ديگري تو حالت دفاعي و سانترها/براي يكو دو كردن با نگه داشتن و پاس دادن(توي پاس دوم هم ميتونيت ضربدر بزنيد هم مثلث هم دايره هم ميتونيد يك حركت سايه و بدونه توپ انجام بديد بدون اينكه پاس بديد)/گاهي هم براي خنثي كردن يكو دوي تيم حريف(البته خيلي سخت هستش:31:)/ديگه توي ضربه ايستگاهي براي عوض كردن حالت ضربه با زدن R1/ سانتر براي اولين مهاجم با زدن همزمان با دايره/توي دروازه هم كاربرد داره جايي كه حريف با دروازبانت توي حركت مايل تك به تك ميشه با نگه داشتنش توي فاصله زماني يك ثانيه و بعد زدن مثلث ميتونه مهجمو گل بزنه با حركت جابه جاييش/
L2// اولين كاربردش براي اجرا كردن تاكتيكها هستش كه توي Game plan انجام ميشه/اگه نگه داريش و دكمه هاي ضربدر .مثلث.مربع.دايره بزني استراتزي هاي آفسايد ضد حمله حالت تمام دفاع و غيره كه چهار تا ميشه چيند رو فعال كرد.همچنين با نگه داشتنش زدن R1 و R2 حالت كلي تيم از تهجمي به دفعي رو ميتونيد انتخاب كنيد
توي حالتي كه ايستادي و توپ زير پا هستش اگه همزمان R1 L1 بزنيد توپ رو يك متري جلوتر ميندازه وگارد شوت ميگيريد كه پشت 18 قدم خيلي فاز بعدش توسر توپ بزني:31:
R1 اگه توپ دست دروازبانت باشه بزني توپ رو جلوپاش ميندازه / وقتي ضربه آزاد يا سانتر ميخواي بكشي سانتر كوتاه با شيب كم ميكشه اگه نگهش داري /توي دريبل سرعتي يك طرفه همراه با جهت 90 درجه نگه داري/با چند بار زدنش موقع دويدن توپ رو جلوتر ميندازه تا بتونه سريع تر حركت كنه/وقتي به بازيكنت پاس ميدي اگه نگه داريش جاي خالي رد ميكنه ميزاره توپ رد بشه ازش/
فكر كنم همشو نوشتم اگه دوستان چيزي رو ميدونن كه من بيخبرم بگن خوشحال ميشم
موفق باشين:11:
شما خسته نمی شین تو زمین چمن دور یه توپ کوچولو می دویید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا میشه تمام گزینه های Game Plan رو یاد گرفت ؟ یه جا که دربارشون توضیح داده باشه کامل
برای گرفتن توپ از مهاجمی که با مدافع تک به تک شده چی پیشنهاد میکنین؟
توي امضاي من يه تايپيك هست سر بزن دستگيرت ميشهنقل قول:
روبه عقب حركت كن عزيز زماني كه فاصله ات باهاش نزديكاي يك متر شد يا تكل همراه با فلش مايل بزن يا R2 رو نگه دار دوبار ضربدر بزن.حتما خودتو بايد هم مسيرش كني.يكم زمان ميبره و راه ميوفتي اگه تمرين كني
دوستان امکانش هست که اون فایلی که باعث میشه بعد از عوض کردن ویندوز دوباره بازی رو نصب نکنیم قرار بدید.
اگه در مورد کارایی هم کمی توضیح بدید ممنون میشم.
با تشکر
سلام این konami عجب بازی ای ساخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من یک بار رفتم تو قسمت بازی آنلاین،بعد ازم خواست که یه پچ رو دانلود و نصب کنم.این کار رو کردم.ولی بعد از اون که خواستم وارد بازی بشم،گفت دیسک اصلی را قرار بدید و اینا...
باید کرک یا پچ جدید کپی کنم؟
لطفا کمکم کنید.ممنون