سلام
برای پخش فابریک 206 یک جفت باند بسیار خوب و با بیس نرم همانند 6975 میخوام . اما 6975 نباشه ...............میخوام صداش خیلی خیلی نزدیک 6975 باشه
موجود باشه قیمت هم تا 500 هزارتومن . الان فقط پخش فابریک 206 رو دارم .
سلام
برای پخش فابریک 206 یک جفت باند بسیار خوب و با بیس نرم همانند 6975 میخوام . اما 6975 نباشه ...............میخوام صداش خیلی خیلی نزدیک 6975 باشه
موجود باشه قیمت هم تا 500 هزارتومن . الان فقط پخش فابریک 206 رو دارم .
سلامنقل قول:
co609 و dls1073 و hertz690
فیمت هاشونم اگه اشتباه نکنم بین 450 تا 550
ولی بدون امپ از یک پنجم حجم صدا بیشتر نمیتونید استفاده کنید!
kenwood7016نقل قول:
البته 450 تومنه فک کنم
ولی ارزش داره باو
سلام مهدی جان.قدرتش رو که کارخانه سازنده مشخص کرده.شما باید بر اساس اهم کویل باید موازی یا سری ببندی به آمپ.اگر دو کویل 2اهمیه در حالت موازی امپدانس کل ساب میسه 1در حالت سری میشه 4اگر کویلها 4اهمی باشند در حالت موازی:امپدانس کل ساب میشه 2اهم و در حالت موازی میشه 8حالا باید ببینید توان RMSسابتون چقدر هست،برای اون آمپ مناسب که روی امپدانسهای کل استیبل باشه تهیه کنید.امیدوارم متوجه شده باشید.پاسخ سوالات دیگر عزیرانم رو هم که دوستان گلم دادند.التماس دعا دارم ازتون.یاعلینقل قول:
سلامغیر از 1073برای اون دوتا 5500 پایونیر تو ارزونها خوبه.1073رو باید 140واقعی بهش بدی.اصلا دنبال ریمارکها نرو ی:نقل قول:
دوستان عزبزخصوصا عزیرانی که جدیدا به جمع ما پیوستن بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو مطالعه نمایید.نکات مفیدی رو دوستانم گردآوری کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من مدتی پیش یه سیستم صوتی بستم با مشخصات زیر
HeadUnite Pioneer AVH-P8450 BT
Speaker Pioneer 6975 V2
Component Focal
Sub Pioneer D4
دو تا آمپ Maxeeder + یه خازن Maxeeder
حالا سیستم مشکل ایجاد شد و نویز داد زد اسپیکر ها رو سوزوند !
فروشنده به جای 6975 V2 برام 6995S گذاشت. نظرتون چیه ؟ به نظرتون خوبه این اسپیکر ؟
بعدش آمپ هم مثل اینکه مشکل براش ایجاد شده قراره عوض کنه ! نظرتون کلا درباره Maxeeder چیه ؟ خوبه یا بهتره یکم هزینه کنم عوض کنمش ؟
نقل قول:از پایونیر و سونی هم بگید لطفانقل قول:
kenwood7016
البته 450 تومنه فک کنم
ولی ارزش داره باو
کسی نیست کمکی بکنه ؟
سلام از ماستنقل قول:
دوست عزیز همه سیستم یه طرف ، اون فوکاله چی میگه ؟؟؟؟؟ عایااااا؟؟؟؟
خدمت شما عرض کنم که اگه باز هم اسپیکرها سوخت غافلگیر نشید، مشکل از آمپه که اسپیکرها می سوزن
یا آمپ توان بالاتری از توان اسپیکرها بهشون وارد میکنه یا جریان کلیپ شده ارسال میکنه که احتمال دومی با توجه به برند آمپ ها به مراتب بیشتره
Maxeeder برند جالبی نیست ، سعی کنید در صورت هزینه مجدد حتما از آمپ هایی استفاده کنید که یا برندهای شناخته شده ای هستن یا کارنامه ی خوبی دارن مثل کنوود - jvc -ساند و ..... یا حداقل پایونیر
در مورد اسپیکر هم ،انتخاب بهتری میتونید داشته باشید.
مطالب چندین صفجه قبل رو مطالعه کنید میتونه مفید باشه
عزیز مگه فوکال بده حالا ؟ گفتن خوبه ما هم گذاشتیم !نقل قول:
پس مشکل از آمپ ! وقتی خود فروشنده گفت باید آمپ عوض شه حدث زدم که مشکل از آمپ. خدا کنه قبول کنه که در مقابل یه مقدار هزینه آمپ رو یه مدل دیگه بذاره.
در مورد اسپیکر هم به خدا من در یک قدمی روانی شدن هستم !!! هر کی یه چیزی میگه ! یکی میگه اصلا 6975 V2 اصل نیست ! یکی میگه اصل کارکردش بالای ۱ میلیون قیمت داره. هر کسی یه حرفی میزنه !
من خب چیکار کنم ؟ الان یه 6995S بسته برام ! بگم عوضش کنه ؟ از کجا بفهمم این اسپیکرا اصل هستن یا نه ؟ آخه اکثرا میگن فیکه !
من خودم دنبال یه کیفیت خوب هستم.
نه اتفاقا برعکس، سطح و کلاس فوکال خیلی بالاتر از بقیه قطعاته، واسه همین تعجب کردمنقل قول:
اخه ندیده بودم کسی که فوکالو پیشنهاد میده ، 6975 رو هم پیشنهاد بده!!!
اما در مورد اسپیکر ، شما چقدر میخای هزینه کنی ؟
اگه در حد 6975 میخاید هزینه کنید بهتره از نمایندگی پایونیر تهیه کنید، اینجوری حداقل فیک نمی خرید اما کلا پایونیر توصیه نمیشه ، اگه آمپ خوب بگیرید باید حدود 500 حداقل هزینه کنید در مورد اسپیکر هم همین حدود یا 50 کمتر هزینه دارید ، در این صورته که حداقل یه سیستم ماندگار خواهید داشت. نصاب رو هم دعا میکنید:n06:
آهان فکر کردم منظورت اینه که برند آشغالیه :n02:نقل قول:
حالا که متاسفانه خرید کردم از کجا بفهمم اصل هستش یا نه ؟ چون از خود شخص برداشتم مجبورم بگم همون برام عوض کنه اگه بخوام. حالا از کجا بدونم 6975 V2 یا 6995S که قراره برام بذاره کدومش اصله ؟
اصلا به نظرت کدوم بهتره ؟ یعنی از کدومش استفاده کنم اگه انتخاب بین این ۲ باشه ؟
حالا آمپ هم شاید ۲۰۰ ۳۰۰ بهش دادم گفتم برام عوض کنه ! چه برندی بگیرم اگه قبول کرد ؟ پایونیر یا کنوود خوبه ؟ کلا چون شاید حق انتخاب زیادی نداشته باشم ممنون میشم یه چندتا برند خوب تو این رنج بهم بگید که بدونم داستان چجوریاست.
گارانتی پایونیر شرکت پایونیر ایران هست. برای اطمینان میتونید با این گارانتی خریداری کنیدنقل قول:
خیلی باهم فرقی نداره اما گویا 6995 بهتره، V2 هشتاد واته و 6995 صد واته ، پایونیر بهتر از برندهای فیک و چینیه، اگه خواستی بیشتر هزینه کنی هم که تو پست بالا خدمتتون گفتم
سلام دوست عزیز.ابفرمایید مدل کلمپوننت فوکالتون چیه؟آکبند خریدید یا دست دوم.فیک فوکال مخصوصا سری وی وان فراوونه.اگر کارتون داره ببینید نوشته FOCALچه رنگیه.اگر ططوسی یا نوک مدادی هست 100%فیک هست.اگر سفید رنگ هست اورجیناله.آمپهای مکسیدرآمپلیهای مناسبی نیستند.همونطور که امیر جان فرمودند حتما نسبت به تعویض اون اقدام بفرمایید.درمورد اسپیکرتون نظری ندارم چون کلا پایونیر اسپیکر مطرح تو این رنجها نداره مگر سری PRSنقل قول:
دوستان کدوم کواک بهتره؟
DLS 1073؟
7100 کنوود
?6939i infinity
آلپاین مدلشو نمی دونم:n02:
دوستم میخواد سیستم ببنده کنوود 718 گوش دادیم گوشامون کر شد خیلی تیز بود , 1073 هم بم بود جالب نبود...یه چیری بین تیری و بیس...اگه ولوم دادی کر نشی...اینفینیتی بد نبود حالا نظر دوستان چیه؟رو سیستم نشنیدم فقط مغازه دار با یه باند تست میکرد واسه همین دو دلیم
یه آلپاین هم داشت صداش بهتر از همه بود ولی خودش اصرار داشت به انفینیتی!
سلام به نطر من dls1073نقل قول:
سلام
دوستان از اونجا که امپ من از خانواه محترم محرم علی فدویه و متفرقه استMAFCO
با اهم متر میتونم بفهمم که چند وات خروجی بیرون میده؟
این خروجی با خازن بیشتر میشه؟الان باتری65 امپره اگه بیشترش کنم چی؟
دوستان سلام
آقا من یه هد یونیت بلوتوث دار میخوام بگیرم بعد از یکی دو روز سرچ دیدم مدل DEH-8450BT پایونیر ظاهراً بد نیست ولی یکی از دوستام که تو کار ضبط و پخشه گفت معمولا پخشایی که بلوتوث دارن رادیوشون ضعیف میگیریه
خواستم بینیم اصلا همچین قضیه ای درسته؟ ربطش چیه؟ و اینکه اصلا همین 8450 چیز خوبیه یا نه؟
مرسی
سلامنقل قول:
با اجازه اساتید
به نظر من شما co609 آدیو سیستم بگیر مطمئن باش همونیه که میخوای
نه تیزه نه بم ، یه صدای عالی و شفاف
قدرتش تقریبا نزدیک 1073 هست
نقل قول:
من باشم8019 میگیرم
بلوتوث چه ربطی به رادیو داره؟
8019 چی هست؟ چی داره؟نقل قول:
8019 پخش کنوود هست و صدای خوب و طبیعی داره یه سرچ بزن توی گوگل سایت کنوود میاد مشخصاتش هستنقل قول:
Sent from my HTC One X
آقا حمید چه خبر؟!
بله دوست عزیزمون توضیح دادننقل قول:
و به غیر مواردی که دوستمون گفت میتونم بگم تنظیمات حرفه ای داره
اهم متر که در واقع مقاومت و امپدانس معادل رو اندازه میگیره با واحد اهم ...نقل قول:
توان ضرب ولتاژ در جریان هست P=IV ... شاید بشه با یه مولتی متر جریان و ولتاژ رو گرفت و توان رو بدست آورد ... البته وات متر هم موجود هست در بازار
خازن توان رو زیاد نمیکنه ... خازن عنصری هست که نمودار های ولتاژ و ... رو نرم تر میکنه و در واقع نوسانات رو یک جوری ملایم تر میکنه تو سیستم هم برای ساب به خصوص استفاده میشه فک کنم که همین کار رو انجام بده ...
مشکل باتری دارید مگه یا برق کم میاد ؟ در این صورت ابتدا BIG3 کنید ( سه سیم به جاهای مختلف از باتری و دینام و زمین مجازی ماشین وصل کنید که خودتون هم میتونید انجام بدید سعی کنید از سیم های جوش کاری که کلفته استفاده کنید )
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
آدرس اینترنتی واسه خرید آنلاینش رو سراغ دارید؟
قیمتش چنده الان؟
سلامتید گلم.برای باکس ؟چشم.لا فرصت :n02:نقل قول:
بسیار عالی.نقل قول:
در زمینه خازن من با اجازه صاحب تاپیک نکته ای عرض کنم.
البته تکراریه ولی خب....ببین دوست من خازن یک تثبیت کننده هاست. البته خازنهای مرغوب نه هر خازنی.که برخیشون جای دکور استفاده میشن.:n02:زمانی که یه پیک سنگین تو سیستم توسط ساب ووفر اجرا میشه یه لحظه باعث افت ولتاژمیشه حالا اگر ما دینام و کابل کشی سیستممون قوی باشه،BIG 3 هم کرده باشیم. خازن برای جبران اون لحظه افت وارد مدار میشه و ولتاژ استیبل رو برای آمپلیفایر مها میکنه. سریع دشارژ و شارژ میشه.
3FX جان چی شد؟
آدرس که من نمیشناسم ولی من برای دوستا حدود 590 گرفتم.ممکنه پائینتر هم بتونم تو سری جدید که قرار بیاد بگیرم.نقل قول:
آقا حمید دادا سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماییت
راستش من اهوازم . راهی هست که از تهران تهیه بشه واسم ارسال بشه
راستش اینجا اکثرا پایونیر بازن . بهرحال یه راهی بزار جلو پام بتونم این 8019 رو تهیه کنم
ممنون میشم
سلام سلامنقل قول:
تو سایت همسایه یکی 2 تا اکبندشو گزاشته برا فروش 590 تومن
یه در حد اک هم هست 490
نتونستی پیدا کنی بگو لینکشو برات پخ کنم فعلا حالشو ندارم:n27:
سلام
8019 الان یکمی کم شده تقریبا نیست شده کسی هم نداره
سلام دوست خونگرم اهوازیم.با حرارت بالای اهواز چیکار میکنی.انشاءالله برقرار باشی گلم.نقل قول:
شرکت قراره پخش کنه اگر موجود شد حتما براتون تهیه میکنم.چشم
سلام دوستان تا 250 ساب چی پیشنهاد میدین؟
Infinity 1260 خوبه؟
3013 کنوود چی؟
دوستان کسی قیمت این مدل آمپلی های پایونیر رو داره؟و نظرتون چیه؟
D 8604 برای درایو کردن اینفینیتی 693.9i(مشخصات کواک نوشته 2اهمNominal Impedance یعنی هرقدر که آمپلی رو 2اهم بده به کواک میرسه؟این آمپ 2اهم 150 میده که از سرش هم زیاده 110تا میخواد)
D8601
D9601
یکیشون هم واسه ساب 1260 اینفینیتی یا تو همین رنج ساب (اگه مثلا ساب 400 rms باشه 300تا آمپلی بروسونه بهره وری خیلی کم میشه؟
بعد اینکه اگه آمپ مثلا 4اهم 300 میده 2اهم 500, میشه با تغییر گین آمپ 350 یا 400 تا رسوند؟
چون سوالام کاملا متفاوت بود 2تا پست فرستادم:n02:
ممنونم دوستان بابت راهنمایی
این دکمه تشکر که میزنید کجاست که من نمیبینمش از شما عزیزان تشکر کنم
یه انگشت شصت دست سمت راست پایین تعداد پستای هر کاربرنقل قول:
آدیو سیستم mx12plus هم ساب خوبیه. ووفرش کاغذیه.نسبت به قیمتش صدای خوبی میده.بالای 50 امتیازم از اتو های فای دشت کرده.نقل قول:
به نظر من از اینفی هم بهتره.
قیمت رو من ندارمنقل قول:
در مورد خروجی آمپلیفایر روی امدانس خاص باید عرض کنم اگر خروجی اعلامی واقعی باشه بله. ضمنا اگر توان بالاتر (البته نه خیلی بالا) به اسپیکر برسه با توجه به افت ولتاژی که تو مسیر هست اتفاقا بهرتم هست. البته برخی درایورها دارای Sens بالائی هستند و نیاز به آمپلیفایر قوی ندارن و با تونا کمتر هم درایو میشوند.
در مورد افزایش توان با باز کردن گین باید عرض کنم خیر.
گین کارش فقط تنظیم و مچ نمودن ولتاژخروجی پخش با ورودی آمپلیفایر هست.
اگر توان RMS آمپ 300 وات روی 4 اهم هست همون 300 وات رو خروجی میده.و.......
احتیاج به تشکر نیست. اینجا همه بچه ها بی منت و از جان و دل به دوستانشون کمک مینمایند.نقل قول:
ما از شما تشکر میکنیم که این تاپیک رو قابل دونستید و سوال خود را اینجا مطرح فرمودید.
:n16::n12:
مرسسسسییی استاد بابت توضیحات کاملنقل قول:
حتی نمیشه تنظیم کرد کمتر به کواک برسونه؟؟به جای 150 110 برسونه!
دوستان
تو رو خدا یکم مشاوره بدین . :n28::n28::n03::n28:
فقط از پایونیر
خواستم 6975 بخرم دیدم تقلبیش خیلی زیاده 6975 v2 جاش اومده الانم قیمتش 427000 تومن هست . حال کسی از دوستان از این باند خریده کیفیتش چطوره ؟
اما دوستم پیشنهاد داد اینو بخرم .
صدای کریستالی اصلا خوشم نمیاد . بیس میخوام . پخشم هم فابریک 206 ---امپ هم معرفی کنید . (حتی ممکنه 2 جفت از این باند ها بزنم . یعنی 4 عدد )
قیمت : 226000 تومن
پایونیر Pneer TS-A6994Sio
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آخه چه راهنمایی ای بکنیم ؟نقل قول:
شما خودت انتخاب کردی 6975 بخری اگر من بگم این مدل اصلا به درد نمیخوره شما گوش میکنی ؟
شما اگر بیس میخوای DLS 1073 بخر ... (البته اگر اینقدر علاقه به بیس داری ساب بگیر !)
در ضمن پخش فابریک 206 رو فک کنم امپ نمیشه بهش وصل کرد و خروجی RCA نداره اصلا !
در این صورت اگر اشتباه نکرده باشم شما باید پخش رو عوض کنید با پخش که امپ بخوره ... بعد امپ و بعد باند ...
از این DLs پیدا نمیشه تو شهرمون ....خودنم که تقلبیش هم خیلی زیاده :n28:
تو بازارچه های سایت های همسایه میفروشن راحت میتونید تهیه کنید با پست براتون بفرستن زیاد غصه اینو نخورید ... تو گوگل سرچ کنیدنقل قول:
من هنوز نشنیدم dls 1073 تقلبیش تو بازار باشه اما خوب اگر نگران اون هستید با گارانتی شرکتی بگیرید ...