خوب ظاهرا انتخابت شد 7D براي فلاش هم بهنره Canon 580 EX2 بگيري كه كاملش كنه و اما براي لنز هم با توجه به بودجه انتخابهاي زيادي داري...نقل قول:
خوب ظاهرا انتخابت شد 7D براي فلاش هم بهنره Canon 580 EX2 بگيري كه كاملش كنه و اما براي لنز هم با توجه به بودجه انتخابهاي زيادي داري...نقل قول:
مرسی ایشالله پله های ترقی رو یکی یکی طی می کشم :31:نقل قول:
بله فعلا این انتخابم هست ، البته از فول فریم بودن mark II و نویز کمش نمیشه گذشت ولیکن اینجا محدودیت بودجه برای ما خط قرمز مشخص می کنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه من رو هم برای خرید رم و فیلتر راهنمایی کنید؟
رم حداقل 16 گيگ و كلاس 10 از ماركهاي معتبر و مكانهاي معتبر خريداري كنيد.نقل قول:
هيتلر هم مارك هويا Hoya كيفيت مناسب داره ولي حتما از مكانهاي معتبر خريداري كنيد تا دچار جنس تقلبي نشيد !
این رم خوبیه؟نقل قول:
Transcend SDHC 32GB Class10 اما به نور نگار زنگ زدم گفت دیگه از این رم نداریم و فقط رم Pretec داریم هیچ فرقی هم نمی کنه؟
اگه 32 بزارم ممکنه دوربین هنگ کنه؟تازه دوربین خریدم هیچی نمی دونم
بچه ها دلارچند روزه شده 1510 .اگه میخواین دوربیین بخرین زود باشین .
nikon d7000 توی مهر 1.750 بود ، بعد تا تومن 2 تومن رسید . امروز قیمت گرفتم 2.500 .
واقعا آدم از ناراحتی میمونه چی بگه ، چند ماه کار میکنی یه شبه ارزش کارت و زحمتت نصف میشه .
نقل قول:
من یه مدتی بود می خواتستم Transcend بخرم. آخرش هم رفتم و نتونستم پیدا کنم. patriot گرفتم. فک نکنم خیلی فرقی داشته باشن. در کل شما با دوربینتون همونجا یه تست فیلم برداری فول اچ دی و عکاسی پی در پی بکنبن دستتون میاد ...
به نظر من 32 نگیرین. من 16 دارم و تا به حال به طور کامل پر نشده. عکاسی هم معمولا در حالت Raw + fine می کنم که هم راو ذخیره می کنه و هم جی پی جی ...
اساتید از بین این مدلها کدام را پیشنهاد می کنند؟
برای خرید هم آدرسی یا تلفنی اگر دارید ممنون میشوم
کد:http://-------------/default.aspx?Page=Compare&Products=DigitalCamera&Compare=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX230HS,DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-HX9V,DigitalCamera-Panasonic-Lumix-DMC-TZ20,DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-HX7V
با سلام به همه دوستان
ببخشید که یک دفعه میپرم وسط بحث
خیلی کم سر میزنم اینجا اما بحث یه جوری بود گفتم شاید بتونم کمک کنم.
خدمت دوست خوبم SIMON137 عرض کنم. آقا دمت گرم از 600D شروع کردی به MKII رسیدی. :18::46:
خارج از شوخی .... من به عنوان کسی که درسته کم تجربه هستم اما تجربه کار با دوربین های 400D - 600D - 40D -60D - 7D - 5D MKII رو دارم. و در حال حاضر با دوربین های 400D و MKII کار میکنم یک پیشنهاد برای شما دارم.
به هیچ وجه سراغ دوربین های فول فریم نرید ( حداقل سراغ 5d MKII ) این دوربین ها با رویکرد کار آتلیه طراحی شده اند و به دلایلی مناسب کار حیات وحش و ورزشی نیستند ( غیر از سری 1D ).
اگه دلایل برتری 7D برای ژانر کاری شما رو بخوام لیست کنم مهم ترینش این ها هستند.
1- سرعت به مراتب بالاتر ( MKII دوربین بسیار کندی است )
2- سیستم فوکوس به مراتب قوی تر
3-وزن بدنه کمتر ( برای عکاسی بیرون از آتلیه مهمه)
4-سیلینگ بهتر
5-لنز های بسیار بیشتری در اختیار دارید (همEF-S هم EF میشه استفاده کرد)
6-کراپدار بودن (در نتیجه داشتن تله های بلند تر با وزن و هزینه کمتر که بسیار برای ورزشی مناسب است )
7-قیمت کمتر
-امکانات اضافی بیشتر مثل فلاش سر خود و .... (البته این آخری به نظر من خیلی مهم نیست)
در آخر شما حتما بری ژانر عکاسیتون به لنز مناسب تله ای چون 300-70 و یا 400-100 احتیاج دارید.
اگه بودجه نمیرسه پیشنهاد من اینه که بادی رو سبک تر برداری ولی لنز رو خوب. مثل ترکیب 60D با 300-70 و البته یه 85-15 که بازهم کلی باید پول بدی. فکر کنم با رم و فیلتر و کیف حدود 4.5 بشه.
ببخشید که پر حرفی کردم. :31:
نقل قول:
خب اگه زرنگ بودی پس اندازت رو دلار یا سکه می کردی
حالا کجاشو دیدی جند وقت دیکه همون دوربین بجا ریال ازت دلار میخواد
نون هم بخوای بگیری باید دلار بدی
سلام
دوستان دوربین دیجیتال تا 300-350 چی خوبه؟
مهمترین نکته برام اینه نازک باشه و به راحتی تو جیب شلوار جا بشه.
البته نه اونقدر که از کیفیت و زوم خیلی کم بشه.
با تشکر
سلام
بین این دو دوربین کدوم رو بخرم؟
Canon PowerShot SX150 IS
و
fuji s4000
رشتم معماری و مصرف نیمه حرفه ای بودجه 300 تومن
و احتمالا دوربین پیشنهادی شما
سلامنقل قول:
sx220 یا sx230
و نازک IXUS 310
SX150نقل قول:
ببخشید بعد میشه دلیلشو بهم بگید ؟ چون واقعا با زوم فوجی حال کردم و با دیدن نمونه عکسهای گرفته شده فوجی گیج شدم .نقل قول:
ساخت چین بودنشون مهم نیست؟
ازز دیجی کالا بخرم طوری نیست؟
سلام .
یه دوربین عکاسی بین 200 تا 250 تومن برای خانواده میخواستم
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید دوربین دیجیتال رو دارم،تازه کارم.دوربینی می خواهم که:
1.کیفیت عکاسی خیلی عالی و بدون نویز داشته باشه حتی در نور کم
2.قابلیت فیلمبرداری فول اچ دی با نرخ 60 فریم بر ثانیه
3.زوم نسبتآ قابل قبولی داشته باشه
4.قابلیت عکاسی سه بعدی و پانوراما داشته باشه
5.خروجی HDMI داشته باشه
6.ال سی دی تاچ با کیفیت عالی داشته باشه
با تحقیقاتی که انجام دادم به دو دوربین از سری سایبرشات سونی برخوردم که به نظرم خیلی عالی و پیشرفته هستند (البته بین دوربین های کامپکت) و نیازهای من رو بر طرف می کنند.این دو دوربین HX9V و WX30 هستند،با توجه به این که مشخصات کلی این دو دوربین با هم فرق چندانی ندارد ولی از ان جایی که HX9V دارای زوم بالاتر و لنز سری G سونی هستش ایا بصرفه است که 150 تومن بیشتر خرج کنم و به جای WX30 با قیمت 350 تومن،HX9V با قیمت تقریبآ 500 تومن رو خریداری کنم؟؟ایا لنز سری G واقعآ اینقدر فوق العاده است؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز تمام این مدل هایی که گفتی دارای نویز هستند حتی در نور زیادنقل قول:
خوب حالا با فرض این که فاکتور اول رو حذف کنیم،بین این دو مدل کدام رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ایا HX9V یا لنز سری G واقعآ برتری چشمگیری نسبت به WX30 با لنز کارل زایس داره؟؟؟در حالی که سایر ویژگی های فنی دو دوربین تقریبآ یکی است.نقل قول:
راستش چون تازه کارم نمی خواهم در انتخاب اولم یک دوربین حرفه ای و گران بخرم و ترجیح می دهم با کامپکت های سونی شروع کنم.بازم ممنون می شم جواب سوالم رو شما یا سایر دوستان بدهید.
دوست عزیز کلا فاکتور های شما اصلا به هم نمیخورهنقل قول:
اولا خواسته ی شما مبنی بر لمسی بودن صفحه نمایش زیاد جالب نیست و مثلا با خواسته اول شما تناسب نداره
دوم اینکه اگر دنبال راحت ترین نوع پانوراما گرفتن در عوض بی کیفیت ترین آن هستید سراغ سونی بروید
بهترین کیفیت کامپکت : S95
فیلمبرداری در کنار زوم نسبتا خوب : SX220 یا SX230
صفحه نمایش لمسی IXUS 310
سه بعدی رو تو کامپکت بی خیال
HDMI هم مشکلی نداره
با تشکر از شما به نظرم دوربین sx220 بهترین گزینه ای که می توانم انتخاب کنم (به خاطر عدم کارایی GPS مدل sx230 در ایران)،واقعآ دوربین خوبیه،راستی با این دوربین می توانم عکس های پانوراما بگیریم چون هیچ جایی بهش اشاره نشده بود؟؟در ضمن از قیمت دقیق این دوربین هم خبر ندارم،می دانید اخرین قیمت این دوربین با گارانتی معتبر چقدره؟؟نقل قول:
سلام
من هیچ اطلاعات پایه ایی درباره سخت افزار و اینکه کدوم برند بازار بهترینه ندارم
یعنی به طور سنتی و مرسوم میدونم که کانن و نیکن تو زمینه عکاسی حرف اول میزنن
من میخوام یه دوربین تا سقف 700 هزار بگیرم...
به دلیل تنوع محصولات و برندها و مدلهای مختلف واقعا" نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم...
بیشتر عکاسی مناظر به صورت آماتوری میکنم....
ولی میخوام به صورت حرفه ایی شروع کنم..
برای این کار از اساتید میخوام من رو راهنمایی کنن که بهترین دوربین (با ذکر مشخصات) رو انتخاب کنم
مشخصات خود دوربین...لنز مناسب برای شروع...و ...
سلام
من هیچ اطلاعات پایه ایی درباره سخت افزار و اینکه کدوم برند بازار بهترینه ندارم
یعنی به طور سنتی و مرسوم میدونم که کانن و نیکن تو زمینه عکاسی حرف اول میزنن
من میخوام یه دوربین تا سقف 700 هزار بگیرم...
به دلیل تنوع محصولات و برندها و مدلهای مختلف واقعا" نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم...
بیشتر عکاسی مناظر به صورت آماتوری میکنم....
ولی میخوام به صورت حرفه ایی شروع کنم..
برای این کار از اساتید میخوام من رو راهنمایی کنن که بهترین دوربین (با ذکر مشخصات) رو انتخاب کنم
مشخصات خود دوربین...لنز مناسب برای شروع...و ...
سلامنقل قول:
اگر زوم خیلی مهم نیست IXUS 300
تست شده و کار میکنه.GPS یه سیستم جهانیه و به منطقه جغرافیایی مربوط نیست.نقل قول:
سلام قصد خرید یک دوربین نیمه حرفه ای داشتم اما چون نسبتا بودجم زیاد نیست بین 500 تا 600 تومن میخواستم راهنمایی کنین چه دوبین رو بخرم البته چون مورد مصرف برای عکاسی از نزدیکه (ماکرو) البته پارامتر های دیگه هم برام مهمه مثل فیلم،کیفیت عکس در حالت عادی یا عکاسی در جاهای کم نور چی رو پیشنهاد میکنین؟
خودم تحقیقی رو که کردم به این دوربین رسیدم Fujifilm FinePix HS20 ولی از فروشنده هایی که سوال میکردم نبود پشتیبانی کافی بعد خرید اشاره میکردند(خلاصه خیلی حرف پشت این دوربینه که به خریدش نمیارزه!)
حالا اگه تو این رنج قیمت برند و مدل دیگه رو پیشنهاد میکنین لطفا بگید
سلامنقل قول:
اون مشکل برای همه دوربین ها توی ایران هست
HS20 دوربین خوبیه همینطور HX100 , SX40
خودم هم از HX100 خوشم اومد ولی خوب قیمت بالاتری داره برای خریدش باید صبر کنم به نظرتون کارایش نسبت به HS20 ارزش صبر کردن رو داره یا نه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر میکنید میتونید به صورت حرفه ایی شروع کنید ؟؟؟
علاقه و پشتکارتون بالا هست ؟؟؟
بهتره چند تا کتاب عکاسی بخرید و بخونید
D3100 نیکون و 1100D کنن بهترین ها هستند
لنز کیت هم برای شروع خوبه
SX40 بهتره اوناست :10:نقل قول:
سلام من ميخوام يه دوربين كامپكت حدود 550 بگيرم به نظر شما چي بگيرم
سلام به همه دوستان.
من خیلی از پستهای این تاپیک رو خوندم و از اساتید میخوام که منو راهنمایی کنن. میخوام یه دوربین بگیرم تا سقف 300 تومن، هر چی کمتر بهتر!
به عکاسی خیلی علاقه مند هستم و میخوام بیشتر یاد بگیرم. چندین فیلم آموزشی و کتاب در مورد عکاسی خوندم.
انتظاراتم از دوربین:
1- کیفیت عکس خوب، مگاپیکسل بالا مهم نیست.
2- حتی الامکان نویز پایین داشته باشه،
3- در نور کم خوب عکس بگیره.
4- کیفیت فیلمبرداری خوب و قابل قبول داشته باشه.
5- الان هم برای انجام یه سری آزمایش نیاز به یه دوربین دارم که بتونه به صورت slow motion با فریم بالا (حدود 200 فریم) فیلمبرداری کنه، رزولوشن فیلم slow motion واسه کارم خیلی اهمیتی نداره، فریم بالا واسم مهمتره.
از همه دوستان هم پیشاپیش ممنونم.
سلام من ميخواستم ixus 310 بگيرم
فقط يه سوال
چرا قيمتش روز به روز داره ميره بالا جديدا؟
يه سوال ديگه
يه دوربين در حد ايكسوز 310 و ترجيحا بهتر ، چي پيشنهاد ميدين؟با ذكر قيمت لطفا
سلام دوست عزيز من خودمم همين دوربين رو تقريبا يه دو ماه پيش خريدم تاپيكش رو هم زدم اگه سوالي چيزي داري در خدمتيمنقل قول:
دوربين بهتر فك ميكنم SX230 باشه البته SX220 هم هست من نميتونم كه مستقيما بگه SX220 بهتر از IXUS 310 هست چون زياد تو اين زمينه وارد نيستم دوستان بهتر ميتونن اين دو دوربين رو مقايسه كنن
چون دلار هروز داره میره بالانقل قول:
پیشنهاد میشه هر چه زود تر بخرید تا دلار 1400 مونده
چی براتون مهمه ؟؟؟نقل قول:
یه سری فوجی slow motion خوبی دارند اما من پیشنهاد نمیدمنقل قول:
فکر کنم ixus 310 داشته باشه و گزینهه خوبیه
درسته SuperSt@r عزیز
دیدیم داره
Super Slow Motion 340x240 movies at 240fps.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي السين ممنون از راهنماييتون
ميشه يه دوربين با كارايي بالاتر از ايكسوز 310 بهم معرفي كنيد؟
تفاوت قيمتش زياد نباشه
در حد 400 هم ميتونم هزينه كنم
فقط ميخوام يه چيز خوب باشه
ممنون
فقط ميخوام زومش كمتر از 10x نباشه
فقط ميخواستم زومش از 10x كمتر نباشه
سلام
من دوربین sx210 دارم و میخواستم یه دوربین بهتر بخرم که رو مد اتو عکس های خیلی خوب بندازه . نظره خودم روی g12 هست . لطفا اگر انتخاب بهتری هست لطفا راهنمایی کنید.
کیفیت عکس برام خیلی مهم هست .
با تشکر
بچه ها میشه جواب منو بدید توی صفحه 1150
بچه ها سلام
دوربين fujifilm s4000 براي يه دوربين خونگي و عكاسي نيمه حرفه اي شخصي عالي هست ؟
آخه يه نفر بدون تحقيق و ... برام خريده ، اما فروشنده دوست صميمي بوده و سفارشش رو زياد مي كرده ، يه سري اطلاعاتش رو هم خوندم اما نتيجه و ريويو تجربي بچه ها يه چيز ديگست
با تشكر و ممنون