دست نوشته های امیر قلعه نوعی (46)
شنبه 18 / 08 / 87
حیف!
مسابقه انزلی بازی بسیار زیبایی بود وفکرمی کنم تماشاگران حاضردراستادیوم راضی به منازلشان بازگشتند!
درکنفرانس مطبوعاتی هم گفتم که اولین نکته ایی که دراین بازی به خوبی جلب توجه می کرد حمایت همه جانبه تماشاگران هردوتیم بود که به واقع برای برتری تیم های خود سنگ تمام گذاشتند.بازی کاملا تحت اختیار استقلال قرار داشت،بازیکنانم موقعیت های بسیاری را بدست آوردند که در صورت دقت بیشتر می توانستند باهر سه امتیاز میدان را ترک کنند.ولی هیچگاه موقعیت های بیشتردر جریان یک بازی دلیل بر برتری تیمی نیست.
ملوان تیم خوب و بی ادعایی است که با برخورداری از یک کادر فنی قوی وبازیکنانی با استعداد علی رغم امکانات محدود خود به نتایج ایده آلی در لیگ برتر دست یافته وقطعا در صورت تکرار این بازی ها به جایگاه بهتری خواهد رسید.
قبلا هم گفتم قهرمانی درنیم فصل برای استقلال هیچ فایده ایی نخواهد داشت زیرا به قهرمان نیم فصل هیچ جامی تعلق نمی گیرد و مهم این است که با تداوم روند موفقیت آمیز دردیدار های اخیر بتوانیم قهرمانی پایان فصل رابرای هوادران استقلال به ارمغان بیاوریم.درباره داستان پنالتی به سود ملوان هم هیچ اظهار نظری نمی کنم وبهتر است کارشناسان دراین خصوص صحبت کنند.من بر این باورم استقلال دراین بازی موقعیت های بسیار خوبی داشت که در صورت استفاده از آنها نیازی به بحث در خصوص صحت اعلام پنالتی به سود ملوان نبود.
امروز(جمعه)صبح فیلم بازی را در منزل تماشا کردم.واقعا سربودیم و اگر دقت کامل داشتیم حتما با چندگل برتری پیروز می شدیم، حیف ...!ُ
رضا رجبي : كمپ اسكار ايم برزيل با استقلال همكاري مي كند
رضا رجبي : كمپ اسكار ايم برزيل با استقلال همكاري مي كند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[رضا رجبي گفت: آدمي نيستم كه در تلويزيون يك مربي يا يك بازيكن را خراب كنم و به همين دليل در برنامه شب گذشته تلويزيوني از بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس حمايت كردم.هر چند اين حمايت با مخالفت هاي زيادي همراه بو]آناليزور استقلال اظهار داشت: معمولا من وظيفه دارم كه در خصوص شرايط فني يك تيم صحبت كنم،من آدمي نيستم كه در تلويزيون وجلوي چشم ميليون ها نفر بخواهم يك مربي و يا يك بازيكن را خراب كنم.وي ادامه داد: شايد ديكارمو در اندازه هاي يك بازيكن بزرگ نباشد اما من مجبور بودم از او تعريف كنم.اين در حالي است كه اعتقاد دارم ديكارمو خاصيت چنداني براي تيم پرسپوليس نداشته است. همواره سعي كرده ام در خصوص بحث اخلاقي يك نفر صحبت كنم و در مورد بحث فني بازيكنان تيم هاي ديگر نطر ندهم.آناليزور استقلال بيان كرد:سفر من به برزيل به خاطر آشناشدن با فوتبال حرفه اي روز دنيا بود و به همين دليل در شرايطي كه سفرم 10 روزه پيش بيني شده بود ، 10 روز بيشتر ماندم تا بيشتر با محيط آنجا آشنا شوموي افزود: در مدت اقامتم در برزيل از كمپ بزرگي كه متعلق به «اسكار ايم» كاپيتان اسبق برزيل در سال 1982 بود بازديد كردم و با تعاملي كه با مسوولان آنجا انجام دادم . اين قول را از آنها گرفتم تا در خصوص بازيكنان جوان ايراني و تيم استقلال با اين كمپ تعامل داشته باشيم. رجبي خاطر نشان كرد:طي چند روز آينده دو مهاجم برزيلي به اير ان سفر خواهند كرد تا در تمرينات استقلال شركت كنند. يكي از اين مهاجمان در سال 2005 و 2006 با اسپورتينگ ليسبون قهرمان شده و در حال حاضر در ليگ برزيل بازي مي كند و دومي هم در ليگ اول برزيل بازي مي كند.وي در پايان گفت: قرار است در خصوص اين دو مهاجم بعد از نظر كادرفني تصميم گيري شود
زريبافان: به اندازه كافي به فتح ا...زاده فرصت داده شد
مسعود زريبافان در حاشيه مراسم معارفعه مديرعامل جديد باشگاه استقلال اظهار داشت: به اين نتيجه رسيده بودم كه بايد در هيئت مديره باشگاه تحول ايجاد شود. پيش از اين رسانه ها با من تماس مي گرفتند و و در مورد تنايج تيم از مي پرسيدند و مي گفتند چه تصميمي مي خواهيد بگيريد؛ اما گفتم مسايل بايد بشتر بررسي شود. در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه بايد خون تازه اي به پيكره هيئت مديره استقلال تزريق شود.
وي ادامه داد: مسايل هيئت مديره به من مربوط بوده و هيئت مديره مسئول سياستگذاري باشگاه است؛ اما اين كه چرا فتح ا...زاده از مدير عاملي باشگاه كنار رفت به خودشان مربوط مي شود. ايشان تشخيص دادند كه ديگر مدير عامل نباشند.
مشاور رئيس جمهوري تاكيد كرد: بحث من شخصي نبوده و موفقيت يك تيم مثل استقلال است. اين تيم در 2 فصل گذشته ناموفق عمل كرد. در فصل گذشته استقلال سيزدهم شد و در فصل پيش از آن نيز با وجود آنكه در مكان اول جدول قرار داشت، در نهايت به مقام چهارمي رسيد. در اين فصل نيز هفدهم بود.
وي ادامه داد: پيش از اين هم مشاور علي آبادي بودم و گفتم بايد به ايشان فرصت داده شود و فرصت كافي هم به فتح ا...زاده داده شد. پس از كسب اين نتايج به اين نتيجه رسيديم كه بايد تغيير و تحول ايجاد شود. قهرماني در ليگ برتر بسيار مهم تر از قهرماني در جام حذفي است، زيرا ليگ، مسابقات سراسري است.
زريبافان در مورد اين كه به هئيت مديره جديد چقدر فرصت داده مي شود، گفت: كادر فني و بازيكنان انتخاب شده اند و اين تيم بايد با نفراتي كه از پيش تعيين شده است، كار كند، بنابراين تصور مي كنم در ليگ فصل جاري و فصل آينده بايد به آنها فرصت بدهيم. تا نتيجه كارشان مشخص شود.
رئيس مجمع استقلال در خصوص صلاحيت نداشتن فتح ا...زاده براي مديريت باشگاه استقلال گفت: بحث صلاحيت فردي مطرح نيست. ايشان يكي از مديران خوب كشور است؛ اما در مجموعه استقلال موفق نبود. اميدوارم در عرصه هاي ديگر موفق باشد.
زريبافان در خصوص مشكلات مالي باشگاه گفت: كنفدارسيون فوتبال اسيا تاكيد دارد كه باشگاه ها بايد بنگاه تجاري باشند، پس بايد بخش اقتصادي آنها را پررنگ كنيم.
وي در مورد اسپانسر باشگاه استقلال گفت: براي ما ملاك توليدات داخلي است. نبايد كالايي را تبليغ كنيم كه شرايط نامناسب داشته باشد. اگر يك اسپانسر 10 برابر آنچه كه ما مي خواهيم هم به ما پول بدهد؛ اما شاخص هايي كه در نطر داريم رعايت نشود، ان را قبول نخواهيم كرد.
زريبافان در مورد مخالفت علي آبادي با اسپانسر موردنظر پرسپوليس و استقلال گفت: مبل هم مي تواند اسپانسر باشد. ايشان مخالفتي با اين موضوع نداشته است.