نه نمیشه دستگاه پیغام میده باید آپ کنی و با آپ کردنه که هکت میپره ... کلا سعی کن در وضعیت -- از هر گزینه ای که به سونی مربوطه حذر کنی یهو دیدی حواست نبود آپدیت شد ...نقل قول:
آره برای اکثر بازی ها میشه ...نقل قول:
Printable View
نه نمیشه دستگاه پیغام میده باید آپ کنی و با آپ کردنه که هکت میپره ... کلا سعی کن در وضعیت -- از هر گزینه ای که به سونی مربوطه حذر کنی یهو دیدی حواست نبود آپدیت شد ...نقل قول:
آره برای اکثر بازی ها میشه ...نقل قول:
اساتید سایتی هست که Save بازیها رو داشته باشه.
در به در دنبال Save بازی NFS Undercover میگردم، پیدا نمی کنم.
بعدش چطوری فایل Save رو باید به بازی اضافه کرد؟
سلام . ببخشید میشه سواله من رو جواب بدبد مرسی . کرک ps3 چیه؟ من دستگاهم کپی خور نیست اما می خوام که بازی ها رو تو هارد بریزم چجوریه با همین کرک .مرسی
PS3 کرک نمیشه عزیزم ، Mod میشه - یعنی سیستم عاملش (Firmware) رو به یک نسخه دستکاری شده CFW یا همون Custom Firmware تغییر میدند و بعدش شما میتونید بازی هایی که امضای دیجیتالی ندارند (کپی هستند) رو باهاش اجرا کنید .نقل قول:
همچنین روشهایی هم برای اجرای دیسکهای بلو ری کپی هست ولی به خاطر اینکه خیلی خیلی گرون تمام میشه (گرون تر از قیمت چند کنسول نو) کسی طرفش نمیره .
N_drake دوست عزیز تو قسمت سیتینگ کنسول بروید اطلاعات کنسول ببینید فرمویر نسخه 3.55 یا بایینتر هست اگه اره که میتونید با نصب فرمویر cfw -- کنید کنسول و بازی هایی که روی این اجرا شدند از هارد بازی کنید + یک بازی اصل هم داخل درایو کنسول هنگام بازی باید باشد اگه فرمویر فعلی کنسول شما بیشتر 3.55 هست مثلا 3.56 .... که -- این فرمویر ها هنوز نیومده
فعلا معلوم نیست اصلا کی میاد.....
میشه استفاده کرد مشکلی ندارهنقل قول:
ولی همون طوری که دوستان گفتن باید حواست باشه
ایشالا تا قبل عید ه-ک میشه ...نقل قول:
نقل قول:
امیدتو از دست نده ....فعلا این ه-کرا دارن از ترو بلو سود میکنن هر موقع این زیاده خواهیشون تموم بشه کاستوم
فریم ویر هم میدن بیرون .
ایشالا تا قبل عید میاد ....
بچه ها شیفت 2 بازی کردید از gt5 گرن توریسم بهتره؟ گرن توریسم اصلا ماشین ها اسیب نمیدیدند با هر سرعتی به دیوارم میخوردید هیچی مقل کارتون بود. شیفت با اینکه حجمش کمتره گرافیکش خوبه؟ ماشین ها اسیب میبینند تو مسابقه؟ اگه سری nfs تو بیست هست و این مشخصات داره خوبه به من معرفی کنید فقط شیفت 2 تو بیسته؟
وقتی سود میکنند از دانگل فرمویر بتونند هم نمیدن دیگه شانس نیس فرمویر جدید بدهند مثل ایکس باکس زود زود -- میشد که عالی بود
من ps3 را با کابل hdmi به مانیتور وصل میکنم و اسپیکر هم به خروجی مانیتور وصل میکنم اما یه هد ست فوقالعاده با کیفیت دارم که که ورودیش usb هست ونمیتونم به مانیتور وصلش کنم . آیا کسی راه حلی داره .؟
تبدیل USB به جک 3.5 mm رو بگیر و وصل کن به خروجی اسپیکرت،به ورودی اسپیکر هم که کابل Composite که تویه جعبه کنسول هست رو وصل کن.............
دوستان من دسته پلی 2 رو با تبدیل به ps3 وصل کردم ولی وقتی می رم pes 2011 بازی کنم دونفره بازی هنگ میکنه و نمیشه بازی کرد.
دسته ps2 رو که وصل میکنم میشناسه و تو محیط xmb میتونم از دسته ps2 مثل دسته اصل کار کنم ولی تو بازی میرم بازی اصلا هنگ میکنه و ارور میده!!!
یه بارم وصل نکردم رفتم تو بازی(با دسته اصل) تو منو بازی دسته ps2 رو وصل کردم بازی گیر کرد و مجبور شدم بیام بیرون...حالا نمی دونم از بازیه؟؟چجوری حل میشه؟
در ضمن بازیم کپیه ها...
دوست عزیز توی بقیه بازی ها مشکل نداره ؟نقل قول:
فکر نکنم از بازی باشه اگه از بازی باشه که با همون دسته اصلی هم باید مشکل داشته باشه که میگین نداره
اونوقت چه اروری میده یه عکسی نوشته ای چیزی از ارور قرار بدین
ارور 80028F22 میده...نقل قول:
بچه ها یه سوال ...
چرا همیشه هارد من خالی هم که باشه حدود 20 گیگش اینطورا پره؟
اولا من 10 تا بازی هم میتونستم بریزم رو هاردم الان 5 تا میریزم پر میشه
بعدشم این پچ هایی که از طریق اینستال پکیج فایل میریزم کجا میره ذخیره میشه؟با پاک کردن بازی از مولتی من پاک میشه یا باید جداگانه پاکشون کرد؟
تو بازی های دیگه مشکل نداره ؟نقل قول:
معمولا همیشه یه قسمتی از هارد به خاطر برنامه های مربوط به خود PS3 پر است حالا 20 گیگ و نمیدونمنقل قول:
خب الان حچم بازی ها زیاده لابد یکی از همین 5تا بازی هم U3 است :31:
اونایو که اینستال می کنیم اصلا تو مولتی من نمیره که بخوایم از اونجا پاکش کنیم
همون جایی که مولتی من هست یعنی Game Ps3 ایکن های بالای مولتی من اون بازی هایی هست که به صورت اینستال پکیج ریختیم که روی اون مثلث رو میزنی و از اونجا پاکش می کنی
چرا مثلا تو مورتال هم همین ارور رو داد...نقل قول:
در حال حاضر این بازیها روی 3.55 اجرا میشود یا نه؟؟
1-ALPHA PROTOCOL
2-HOUSE OF DEAD OVERKILL
3-WANTED WEAPONS OF FATE
3-BATMAN ARKHAM CITY
4-SILENT HILL
5-RAGE
6-DARK SOULS
7-RED FACTION GUERILLA
پس فکر کنم مشکل از دسته باشهنقل قول:
House هست Batman و Dark نه بقیه هم نمی دونم :31:نقل قول:
منم با این مشکل مواجه شدم اما رفتم تو تنظیمات و فرمت کردم درست شد!نقل قول:
تو PC اخه مشکلی نداره و راحت میشه بازی کرد...نقل قول:
خب اون PC این PS3نقل قول:
والا دیگه نمی دونم
این تبدیلی که گفتی را متوجه نشدم چیه میشه عکسشو بزاری ؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز
یک چیز دیگر هم میخواستم بپرسم این مانیتور LG 730BH به درد بازی کردن میخورد (برای اتصال به PS3)؟؟؟ یا در تلویزیون LCD بهتره؟؟یعنی کیفیت تصویر در کجا بهتره؟؟چون در حال حاضر با تلویزیون 21 اینچ قراضه پارس بازی میکنیم که کیفیت تصویر را در حد PS1 نشان میده و خیلی افتضاحه ونوشته های انگلیسی داخل بازی هم اصلا مشخص نیست...درضمن اگر بخوایم یه کابل HDMI بخریم 30000 تومنی اش بهتره یا 6500 ؟؟مرسی اگرجواب ما را بدیدنقل قول:
میدونم من منظورم بازی نیستنقل قول:
پچ رو میگم مثلا برا اینفیموس آنچارتد بتلفیلد این پچ ها که اونجا نمیاد من مثلث بزنم پاک شه:41:
با تلویزیون پارس، شما نهایت 640x480 پیکسل می بینید. برای PS3 به تلویزیون 1920x1080 نیاز دارید.نقل قول:
اون مانیتوره چون Full HD نیست بدرد PS3 نمیخوره.
در حال حاضر بهترین تصویری که میشه از PS3 گرفت با تلویزیون VT30 پاناسونیک هست.
بهترین کنتراست و طبیعی ترین رنگ ها رو فعلاً VT30 داره.
کیفیت تصویر فیش های HDMI خیلی خیلی ناچیزه و اصلاً قابل تشخیص نیست طوری که میشه گفت فیش 6500ی هیچ فرقی با نمونه های 40 - 50 هزار تومنی نداره.
سلام
دوباره بازیه heavy rain دارشتم بازی میکردم ( با درجه سختی بالا :5:) دیدم تو بازی قسمتی که بچه میمیره بعد مرد (بدر) با بچه دیگه تو خونه جدید میرن افت فرم زیادی داره حتی تو خونه ریاد میره گاهی تصویر وسط های تصویر بریده نشون میده لحظه ای ها.تو تنظیمات مانیتور زدم دیدم تو این بازی hd نیست تصویرش 1280*720 هست اولین بار بازی کرده بودم یادم نمیاد همچین بود یا نه گاهی هم تو این بازی همین افت داره تصویر از جلو بببینی دون دون نشون میده از جلو ببینی بک گروند بازی باران باشه کنارش برفکی هم هست ولی بیشتر بازی کیفیتش خوبه؟ برای شما ها هم این طور شده؟ بازی گرن توریسو زدم دیدم hd زده تو مانیتور حله میخاستم بدونم مشکل از کجا هست؟
سلام دوستان یه سوال
من میخوام هارد داخلیه کنسولو که 160 هست به 500 افزایش بدم.فریورش 3.55 هست.با تغییر هارد فریمور میپره؟یعنی دوباره باید دستگاهو کپی خور کنم؟
کپی خور میپره ولی میتونی دوباره کپی خور کنی چون من هارد 160 رو 250 کردم و دوباره CFW نصب کردم و تمام.نقل قول:
بازی la noir فیکس داره درسته اگه کسی داره ابلود میکنه اگه حجمش کمه لینک میده ممنون؟
بازی تموم شد این فیکس کجا میره تا باکش کنم
این بازی از هارد داخلی هم اجرا میشه؟
اساتید بزرگوار من یه GTA روی هارد داخلی PS3 دارم که اجرا نمی شد و طبق فرمایش دوستان باید حتماً روی هارد خارجی باشه تا اجرا بشه.
اما از روی هارد کنسول روی هارد خارجی کپی نمیشه!
بهتر بگم، وقتی گزینه کپی رو میزنم صفحه ای که توش عکس آیکون بازیها هست رو میاره و هیچ کپی یا پیامی نمیده.
قبلاً چند تا بازی رو از رو هارد بدون هیچ مشکلی کپی کردم اما GTA نمی دونم چشه.
خواهشاً راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
GTA 5 ?? :18:نقل قول:
این که هنوز عرضه نشده ! بعد شما از اکجا دارین اینو ؟ :18:
شمارش رو نمی دونم. فقط می دونم آخرین GTAیی هست که تو بازاره اومده.نقل قول:
PlayStation®3 system software update version 4.10
4.102012-02-08
PS3™ system software version 4.10 was released on February 8, 2012. Version 4.10 adds or updates the following features.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 4.10
■ Setting the date and time automatically
[Set Automatically] has been added as an option under [Settings] > [Date and Time Settings].
> See details
Other new or revised features in version 4.10
Network
The Internet browser has been improved for better content display.
> See details
Other
"PlayStation®Network account" has been renamed to "Sony Entertainment Network account". You can continue using your current sign-in ID and password to sign in to PlayStation®Network.
سلام
از اساتید کسی امتحان کرده ببینه که مستقیم یا با مبدل میشه دسته هایی که مخصوص pc هست(usb( رو به ps3 وصل کرد و کار بده ؟
یکی می گفت میشه !(؟)
اگه کار بده اون وقت میشه یک دسته xbox شکل کامپیوتر رو به ps3 وصل کرد و بازی کرد:31:
با ترو بلو میشه تمام بازی هارو انجام داد؟ حتی اگه دستگاه از 3.55 بالا تر باشه؟! چند هست این ترو بلو؟
tbفقط برای ورژن3.55هست و تمام بازی هارو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
دسته هم به گفته همون دوستمون کلید هاشو با آزمون و خطا باید پیدا کنی که دل چسب به نظر نمیاد
بچه دیگه از بس تحمل کردیم فکر کنم داره علف زیر پاموون سبز میشه
دیگه کی ؟ ..............................
به امید ه ک
بچه؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب کاری که هست و نمیشه کاریش کرد واقعا منم دیگه نا امیدم و اگه این اتفاقم بیوفته خیلی دیر میوفته
دوستان ایا حقیقت داره که کنسول PS3 امکان پخش بلوری های کپی3D که رو نداره ؟ به نظر دوستان خرید PS3 برای دیدن فیلم های کپی سری (َA-B) سه بعدی چطور هست ؟
سلام به دوستان عزیز بخش کنسول :دی
آقا ما یدونه تی وی 3دی خریدیم ! میخام براش یه بلوری پلیر 3دی بخرم ! یهو یاده پی اس 3 افتادم !
بنظرتون پ س 3 میتونه جای یه بلوری پلیر رو برام بگیره ! تازه میتونم باهاش بازی هم بکنم !
بلوری های کپی رو میخونه ؟
فایل iso رو میتونه از روی هارد اکسترنال بخونه :دی ؟؟
ممنون میشم جوابمو بدین !
درود بر شما،بله میتونه یه بلو-ری پلیر خب باشه،بلو-ری کپی هم نمیخونه،فایل iso رو هم نمیتونه اجرا کنه...............نقل قول:
ولی در کل بلو-ری پلیری که تخصصی این کار رو انجام میده مسلما بهتر از PS3 هستش که تخصصی برای بازی هست...............