ای بابا! بی خود نیست میگن عجله کار شیطونه ها!نقل قول:
حالا فالکن هم خوبه دیگه با 12 ولت کردن که خودت هم انجام دادی بعید طوریش بشه.
توکلت به خدا باشه!:31:
ای بابا! بی خود نیست میگن عجله کار شیطونه ها!نقل قول:
حالا فالکن هم خوبه دیگه با 12 ولت کردن که خودت هم انجام دادی بعید طوریش بشه.
توکلت به خدا باشه!:31:
بازی Lost Odyssey روی 4 دیسک DVD 9 عرضه شده !نقل قول:
FF XIII هم قراره روی چند دیسک عرضه بشه.
بازیهای دیگه هم هستند که بیش از یه دیسک دارند
اگه میشه یکی اموزش تبدیل wawe 4 به wawe 3 رو کامل توضیح بده.
من دو تا منبع بزاتون پیدا کردم که یکیش مربوط به بازی سنتر هست:نقل قول:
و این یکی هم این کار رو اموزش داده که pdf هست و البته به زبان اینگیلیسی هست:کد:http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=851277&postcount=76
کد:http://www.mediafire.com/?iqgttj2ywzm
تصمیم نهایی خودم رو گرفتم ، میخوام یه xbox360 elite بخرم .
خواهش میکنم به صورت کامل توضیح دهید هنگام خرید به چه چیزهایی توجه کنم ؟
فرق بین جاسپر و فالکون چیه ، کدمش بهتره ؟
نقل قول:
انتخاب خوبیه
الان اکثر xbox 360 ها جسپر هستند ولی باز حتما به فروشنده تاکید کن که جسپر میخوای + همونجا که میخری بگو کپی خور شده باشه و LT هم نصب باشه
به اینجا هم مراجعه کن:
[Xbox 360] نحوه ی تشخیص کنسول های 65nm Falcon + نحوه ی تشخیص بردهای جاسپر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
در مورد خرید نقل قولی از دوست خوبم سعید میزارم که میتونه به شما برای خرید کمک کنه:نقل قول:
جاسپر بهتره چون cpu و gpu ش 65 نانومتری شده و کمتر داغ میشه. و احتمال سه چراغ شدنش تقریبا رو به صفر هستنقل قول:
-اول از اینکه از جای مطمئن خرید کنید.
2-Serial Number های پشت دستگاه و Box رو با هم تطابق بدید.
3-Label پشت GamePad کنسول رو چک کنید که اصل باشه.
4-پشت هارد دستگاه یک Label روی یکی از پیچ خا خورده.اون رو هم چک کنید تا اصل باشه.
5-تاریخ کنسول باید 2009 به بعد باشه.هر چه به تاریخ روز نزدیک تر بهتر.
بچه ها کنترلر گیتار هیرو که تو بازار هست این شکلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید طرحش فرق بکنه ولی ۵ تا کلید داره فقط . اما توی Trailer مربوط به GH:MetallicA دیدم که کنترلرش ۵ تا دکمه دیگه هم داشت ، یعنی در مجموع ۱۰ تا ! اینم عکسشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی اطلاع داره که این کنترلر فرقش با اون معمولیا چیه و اینکه تو بازار پیدا میشه یا نه . و اگه هست ، کی داره و قیمتش چنده .
فرقشونو نمی دونم ولی یه نوع فتحی داشت که همین شکلی بودنقل قول:
بروبچز . کسایی که HALO 3 ODST رو بازی کردن . میخوام بدونم فرق 2 دیسکش با تک دیسکش چیه ؟
آخه هم 2 دیسکش هست هم 1 دیسک .
TNX
در دیسک 2 مپ ها و DLC های قسمت مولتی پلیر بازی هستنقل قول:
بابا خوش به حالتون ، زمان ما از اینن چیزا تو ایران نبود من برای بازی Guitar Hero 1 روی Ps2 مجبور شدم یه دسته بخرم دل و رودشو بریزم بیرون با یه دونه از این گیتار اسباب بازی ها خودم کنترل رو درست کنم . :31:نقل قول:
سلام
اقا پسر خاله من یه بازی از اینترنت گرفته حالا هر جور رایت میکنیم روی دستگاه نمی خونه
کسی میتونه کمک کنه؟؟
بازیهای x360 باید با سرعت حداکثر 2.4 رایت بشه و گرنه درایو دستگاه قادر به خوندن و اجرای بازی نیست.نقل قول:
با چه نرم افزار رایتی؟نقل قول:
بهترین برنامه به نظر من ImgBurn هستنقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی دارم
تازه mw2 رو. شروع کردم ولی تو همون آموزشیش تپیدم
و بعد ردش کردم به همون جای اول رسیدم که میتونی اسلحه عوض کنی بعدش باید چیکار کنم
ممنون
سلام.نقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی دارم
تازه mw2 رو. شروع کردم ولی تو همون آموزشیش تپیدم
و بعد ردش کردم به همون جای اول رسیدم که میتونی اسلحه عوض کنی بعدش باید چیکار کنم
ممنون
بدش برو در سمت چپت و اون ادم چوبی هایی که تفنگ دستشون رو بزن.
اگه دیسک تو دستگاه باشه و خاموش کنم مشکلی که برای درایو پیش نمیاد؟
شهاب جان علاوه بر 65 نانومتری شدن یک سری تغییرات در خازن ها و تغییر مسیر فیزیکی اونها در مادر بورد های سریه آخر Falconنقل قول:
و سریه اول جاسپر صورت گرفته که به هماهنگی میزان شدت جریان های بین خازن جامد ها و IC ها کمک میکنه.
نه شهاب جون , خدایی از اومدن جاسپر اصلا خبر نداشتم ! ولی خب تا الان با وجود روزی 10 الی 12 ساعت راضی بودم .نقل قول:
والا 12 V که نکردم ولی توریه فلزی رو بریدم تا چرخش بهتر بشه.
نه نخریدم ولی فتحی آدمه مطمئنی هست . وقتی خودش میگه صبر کنید تا قیمت ها بیاد پایین و بعد بخرید یعنی اینکه معرفتش بالاست.نقل قول:
Error ها زیاده , چک کنم بهتون خبر میدم.
خواهشمندم سوالی که مربوط به تاپیک نیست رو پاسخ ندید و لینک رو بزاریدنقل قول:
از شما هم خواهش میکنم سوالاتتون رو تو تاپیک مربوطه مطرح کنید.نقل قول:
موفق باشید
نه هیچیش نمیشه .نقل قول:
چرا سایترو فیلتر کردن برای فروشگاه فتحی بود مگه مشکلی داشت؟کد:http://forum.persiantools.com/t130505-page58.html
راستی بنظرتون اگه من نیام تهران و پول بریزم به حساب و فتحی برام کنسول رو بفرسته چتوره خراب یا قدیمی نمیفرسته؟
اي بابا چرا سايتشو چيزتر كردن ؟؟؟ حالم گرفته شد :41:
كاشكي فردا بارش بياد زودي برم بگيرم ... ديگه طاقت ندارم :19:
سایتش مگه چی داشت ... شد؟:41::41::41:
...
دوستان میگم تم برای داشبورد هست؟
خیالتون راحت فتحی مطمعن هست من و چنتا از دوستام به وسیله پست ازش خرید کردیم و هیچ مشکلی هم نداشتنقل قول:
بله یه سری تم رایگان در محیط لایو هست که شما میتونید اونارو دانلود کنیدنقل قول:
دوستان میگم تم برای داشبورد هست؟
همینجوری نمیشه از اینترنت دانلود کرد؟نقل قول:
یه وقت هایی مخابرات اشتباهی خود زنی میکنه ، من یادمه یکی دو روز سایت دفتر ریاست جمهوری فیلتر بود اون قدیمها ، بعدش درست شد .نقل قول:
چرا چیزیش نمیشه !نقل قول:
به مرور زمان آرمیچر از Calibrate بودن خارج میشه . اونوقته که یه CD رو بخونه و یه DVD رو نخونه :31:
طول عمر مفید دستگاه های الکترونیکی 50000 ساعت هستش یعنی حدودا 5 سال و خورده ای ، این به مرور زمان خیلی بیشتر از اون 50000 ساعت هستش و اصلا مهم نیست . مگه شما وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی توش سیدی باشه چیزیش میشه ؟ :5:نقل قول:
یه بار یکی جواب داده بود صدای چرق چرق به خاطر همین چیزا هستنقل قول:
میشه توضیح بدید چه جوری این اتفاق می افته ؟
خودمون میتونیم درست کنیم؟
اگر این صدا ها ادامه داشته باشه برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
میشه اینو اثبات کنی ؟!نقل قول:
چطور تمام دستگاه ها طول عمر مفیدشون یکی میشه !؟
عجب حرفی میزنی شما !! بی اهمیت بودن ماله زمانی هست که MS بیاد قطعات کنسولش رو به صورت جانبی بفروشه !! نه اینکه
هر دفعه کاری کنه که شما حتی نتونی با یک کنسول دیگه قطعه Replace کنی !!
آره چرا نشه !! من 2 تا DVD rom همینطوری خراب کردم !
حداقل به یکی بگو که ... :31:
جرق جرق اون مربوط به تعادل Compact Disc شما میشه , یعنی هرچی مرغوب تر باشه سر و صدا در درایو هم کمتره. اگر هم با هر نوع CD و در هر 2 حالت عمودی و افقی مشکل سر و صدا دارید حتما باید پیش تعمیر کار برید تا آرمیچرنقل قول:
تنبل نشه.
تو اینجور موقع ها معمولا سعی میشه کمتر قطعه رو عوض کنن واسه همین میان از اسفنج ها و ابر هایی مثل Trimming Mat استفاده میکنند .
به این صورت که در DVD-Rom رو باز کرده و 3 تیکه به اندازه ی 1 سانتیمتر مربع به صورت مثلثی میچسبونن روی سقف درایو, اینطوری زمانی که CD یا DVD در حال چرخش هست از حالت کاملا 90 درجه با Optic خارج نمیشه.
چون در هر صورتی کوچکترین تغییر زاویه باعث کاهش و یا قطع شدن میزان فرکانس ورودی به Optic میشه و در این صورت یا فریم پخش دستگاه پایین میاد و یا اینکه کلا بلا استفاده میشه.
ببینید این مساله فقط یک توجیه داره :نقل قول:
درایو 360 انقدر آشغالی تولید میشه که اگر دیسک توش بمونه خراب میشه ، بنده یک فروند Ps2 دارم که درست مال 5 سال پیشه و همیشه یه دیسک توی درایوش هست و هیچ چیش نشده .
همچنین درایو لپ تاپم و درایو کامپیوترم ، قدیمی ترین درایوی که من داشتم یک عدد سی دی رایتر TDK بود که هنوز هم داره مثل .... کار میکنه البته توی ایرانه و دست من نیست ولی هنوز سالمه :31:
متشکرم از این جواب کاملت:20:نقل قول:
می گم خوشبحالت مثل اینکه شما همه چی داریا(360.PSP.PS2. .......................):10:
تمام دستگاه ها طول عمرشون یکی نمیشه ، طول عمر قطعات الکترونیکی از جمله چیپ ها و ... 50000 ساعته . برای اثباتش هم تشریف ببرید جمهوری توی این قطعه فروشی ها یک چیپ بخرید (ساخت ایران (فقط 555 میتونه تولید کنه :31:) یا چین نباشه چون جعبه و DATASHEET نداره) توی DATASHEET هاش نوشته که عمر مفید قطعات الکترونیکی چه قدره . 360 هم از این قاعده مستثنی نیست چونکه قطعات الکترونیکی داره . ولی این طول عمر به طور متوسط هستش نه قطعی ، یعنی یک دستگاه میتونه بیشتر هم عمر کنه ، میتونه کمتر هم عمر کنه .نقل قول:
به جاش من همین طوری تا حالا یه درایو هم خراب نکردم مثل تراکتور هم کار میکشم ، تازه توی ایران داپلیکیتور هم داشتم اون که دیگه منفجر هسته ای بود ، بد بخت روزی 500 تا رایت میکرد :31:
البته نه اونقدر که شما فکر میکنی !نقل قول:
خب شما تمام این دستگاه هایی رو که استفاده کردی همه افقی بودن و فشار به طور مساوی روی آرمیچر بوده .
من 2 تا DVD-rom رو تو حالت عمودی و یک Writer رو هم تو حالت افقی خراب کردم با همین کار !
پس معلومه آدمه خوش شانسی هستید :31:
طول عمر یک قطعه که مربوط به استفاده ی اون میشه , بعد شما مهندسیه ساخت یک SMD IC با یک Mini IC رو یکی میدونی ؟!نقل قول:
یا مثلا خازن های جامد و معمولی رو !؟
درضمن شما نمیتونی بگی عمر یک RESISTANCE با یک LED برابری میکنه !! یعنی حتی فرضیه ی متوسط بودن عمر همه ی قطعات
غلطه .
تو DATASHEET ها فقط عمر قطعه رو تو یک نوع آزمایش مینویسه .
در ضمن من از میزان کار کشیدن از درایو حرف نزدم , از زمان SLEEP آرمیچر گفتم که با وجود CD تو حالت آماده به کار میمونه و Reset نمیکنه.
نقل قول:
خب شما تمام این دستگاه هایی رو که استفاده کردی همه افقی بودن و فشار به طور مساوی روی آرمیچر بوده .
اتفاقا PS2 بنده همش عمودی بوده :31: به جز 2-3 ماه اخیر .
منظور بنده سایر قطعات از جمله انواع دیود ها و خازن ها و رزیستور ها و ترانزیستور ها و کریستال ها نبود ، من فقط به چیپ های از نوع CMOS اشاره میکنم از هر خانواده ای از SCMOS بگیرید تا CCD و ... که در حقیقت تمام بخش پردازشی کنسول در اونها خلاصه میشه و در حقیقت اصل کنسول هم همونهاست چون فقط اونها هستند که قابلیت تعمیر یا تعویض ندارند یا هزینش خیلی زیاد میشه متاسفانه .نقل قول:
طول عمر یک قطعه که مربوط به استفاده ی اون میشه , بعد شما مهندسیه ساخت یک SMD IC با یک Mini IC رو یکی میدونی ؟!
یا مثلا خازن های جامد و معمولی رو !؟
درضمن شما نمیتونی بگی عمر یک RESISTANCE با یک LED برابری میکنه !! یعنی حتی فرضیه ی متوسط بودن عمر همه ی قطعات
غلطه .
تو DATASHEET ها فقط عمر قطعه رو تو یک نوع آزمایش مینویسه .
خوش به حالتون ! کاشکی منم شانس شما رو داشتم .نقل قول:
خب شما اول گفتی قطعات الکترونیکی !!
بله درسته , چون این Chip ها تولید خارجی نداره و همه در داخل System استفاده میشه , تعویض هم صد در صد از روی یک System
دیگه هست.
البته این رو هم بگم که من هر چی میخرم سعی میکنم Made in China نباشه :31:نقل قول:
بعد چه شکلی میشه ایمیج گرفت؟؟نقل قول:
با برنامه DVD Decrypt ، ولی چرا ایمیج بگیرید ؟ آمادش هست دانلود کنید خوبنقل قول: