------------------
Printable View
------------------
سلام
من مودم tfi60 ایرانسلو با فایلای قدیمی انلاک کردم
اما بعد آنلاک هیچ صفحه ای جهت درخواست کد آنلاک نیاورد و وقتی هم خودم وارد 192.168.8.1 شدم فقط یوزنیم پسوورد ازم خواست
سیمکارت هم گزاشتم تو مودم اما میگه سیمکارت وجود ندارد!!!
چندین روش امتحان کردم خود اسکریپت هم امتحان کردم
اما نشد
لطفا کمکم کنید
قبلا با این روش یه مودم tfi60دیگرو آنلاک کرده بودم...
اما برا این جواب نداد!!!!!
لطفا سریع ممنون
سلام من مودم لاک ایرانسل ۱۹۶ دارم و خیلی جاها تست کردم و بهترین با سیم کارت تی دی ۶۱ بود و علامت + هم اومد عکسش هم گرفتم فقط نمیدونم چه جور اپلود کنمنقل قول:
نقل قول:
الان رو فریمور 192 هستید درسته ؟ با روش اول همون فریمور 192 و وارد کردن کد انلاک مودم رو انلاک کردید ؟ با روش دوم یعنی ویرایش سوم و اسکریپت انلاک جدید مودم رو دوباره انلاک کنید و تست بگیرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله در شبکه tdd ظاهر میشه دوستان عکس گذاشتن . نمیخواد عکس بزارید . به نظر شخصی من سرعت tdd کم تر از fdd هست البته شرایط و بند و ماده داره:n02: فقط tdd مثل adsl یه چیز خوب داره اونم ثبات و کیفیت و پشتیبانی . مثل اینکه خط adsl گرفتید با سرعت بیشتر و یک شبکه عمومی موبایلی مثل fdd نیست .نقل قول:
روش اول انجام دادم،هیچی نشد
روش دوم الان دارم انجام میدم
مرحله آخرم دارم اخرین فرمور میریزم رو مودم
اصلا دلیل اینکه ارور سیمکارت میده چیه؟نقل قول:
هیچی نشد تست کردم
دقیق یادم نیست ولی برا یکی از دوستان هم دقیق این مشکل به وجود اومده بود و مثل اینکه دنبال تعمیرکار این مودم و تعمیر قسمت ورودی سیم کارت بودند . یا از نحوه لحیم کاری و یا اتصال الکتریسته ساکن و برخورد دست شما با برد مودم موقع انلاک به وجود میاد . یا یک عیب نرم افزاری و مربوط به این فریمور ها هست .نقل قول:
نهایی ترین راه حل رو لطفا بهم بدین
تا انلاک کنم