دوستان من تا 12 روز دیگه اشتراکم با پارس تموم میشه همین الانش هم رفتم 5 گیگ خریدم
می خواستم ببینم اگر از این اشتراکم حجم اضاف موند به اشتراک بعدیم اضافه میشه یا نه؟
اگر اضافه نمیشه بهم بگید که برم چندتا فایل دانلود کنم
ممنون
Printable View
دوستان من تا 12 روز دیگه اشتراکم با پارس تموم میشه همین الانش هم رفتم 5 گیگ خریدم
می خواستم ببینم اگر از این اشتراکم حجم اضاف موند به اشتراک بعدیم اضافه میشه یا نه؟
اگر اضافه نمیشه بهم بگید که برم چندتا فایل دانلود کنم
ممنون
پارسآنلاین قبلن که حجم اضافه خریده شده رو منتقل میکرد دوره بعدی. از این بابت خیلی خوب بود. الآن هم باید همین جوری باشه. البته من دیگه تجربهام از پارسآنلاین داره قدیمی میشه.نقل قول:
سلام دوستان يه سوال داشتم:
من اينترنت حجمي 512 دارم. طي درخواستي كه داشتم خطم رو از 9 مگ روي 16 مگ بستن. توي قسمت وضعيت خط (در مديريت سرويس اشتراكم كه از طريق سايت پارس آنلاين قابل رؤيته)، Dwon Stream SNR قبلا 22 بود ولي بعد از 16 مگ شدن خط، به 6 تا 6.5 تغيير پيدا كرده. ميشه كسي اگه اطلاعي داره اين وضعيت رو واسم تشريح كنه كه علت چي هست و چه تأثيري ميزاره؟ ممنونم
هرچه قدر که پورت بالاتر بسته بشه میزان SNR پایین تر میاد منم عین این حالتو دارمنقل قول:
تاثیرش اینه که احتمال پرش لینک میره بالانقل قول:
یعنی ممکنه قطع و وصلیت زیاد بشه
البته الان که 6 خیلی مشکل نیست
کمتر از 6 بشه قطع و وصلی میگیری
Net limiter نصب کن سرعت واقعی رو نشون میدهنقل قول:
مشکلی نیست ؟نقل قول:
ماله من 6.8 بود حدودا همش قطعی و وصلی داشتم تو ساعات اوج هم که حتما باید از نرم افزار های محدود کننده پهنای باند استفاده میکردم وگرنه بعد از 29 ثانیه چراغ مودم خاموش میشد !
آپلود روی 1012 بود
گفتم بزارن روی 512
الان شده 13.8 تا 16 روز های بارونی هم از 11 تا 14 هست
قطعی هم نداشتم
تاثیرش رو امشب مشاهده میکنی :n08:نقل قول:
بگو سرعت آپلود رو نصف کنن بی زحمت :n05:
مودم اگه چیپست برودکام باشه نیازی نیست بگید استریم ها رو کم کنن ولی اگه برودکام نباشه تنها راه حل همینه که به پشتیبانی بگی استریم ها رو کم کنننقل قول:
من نويز خطم خيلي بالاست و حتي ١ مگ هم نميكشه :((((((
اما قرار داده ١ ساله دارم
هيچ راهي براي تخليش نيست؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk