با سلام به دوستان از تریال ریست 180 روزه جدید که منتشر شده در محیط safe mode استفاده کنید. پس از اجرای آن بر روی reset/convert کلیک کنید. برای nis،nav،n360 قابل استفاده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام به دوستان از تریال ریست 180 روزه جدید که منتشر شده در محیط safe mode استفاده کنید. پس از اجرای آن بر روی reset/convert کلیک کنید. برای nis،nav،n360 قابل استفاده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه 2 تا هم برای من بفرستید
یه سریال NIS هم من میخوام..خیلی مرسی:)
یه سریال NIS هم من میخوام
لطفا پاک شود.
سلام
ممنون می شوم سریال NIS برای من ارسال کنید
با تشکر
سلام
متاسفانه نورتون IP ایرانو تحریم و بلاک کرده. من 2 تا کلید NIS دارم اینجا به اشتراک میزارم اما برای فعال سازی نورتون باید قبلش چیزشکن رو سیستمتون فعال باشه تا نورتون Ip ایرانو نشناسه در غیر اینصورت کلیدها کار نمیکنه. چند روز این کلیدها دوام بیاره نمیدونم ممکنه تا آخر کار کنه ممکنم هست همین فردا بلاک بشه! (فعلا که کلید خودم بعد از 2 روز بلاک نشده). اگر خیلی اصرار به استفاده از نورتون داشتید بگید اینجا طریقه دریافت یک کلید دست نخورده برای همه ورژنهای نورتون رو بگم. البته دریافت این کلیدها هم کمی دردسر داره.
کلیدهای NIS:
JK3W3WM2FCX7JCK3FHVWJJF27
JQWTMCDYG3KXCXCX6GQHG9VMR
2 نکته رو در نظر داشته باشید
1- برای استفاده روزمره نیاز به چیز شکن نیست فقط بار اول برای فعال کردن کلید نیاز به چیزشکن دارید.
2- حتما اکانت نورتون رو فعال کنید تا کلید نورتون تو اکانتتون ثبت بشه
موفق باشید
x3lmorgan
سلام ...نقل قول:
لطف کنید بگید سریال ها رو از کجا و چطور میشه گیر آورد.
نکته دیگه این که این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال های نورتون آنتی ویروس رو میده ولی سریال برای اینترنت سکیوریتی و همچنین نورتون 360 نمیده.
حلا دو تا سوال
اول این که کی میدونه چرا؟
سوال دوم کسایی که نورتون آنتی ویروس رو دارند هم مشکل دارند و آی پی رو بلاک میکنه یا فقط ما مشکل داریم.
سلام
ممنون می شوم2 سریال NIS برای من ارسال کنید