تو تنظیماتش موجود بودنقل قول:
------------اگه میخواین از رو هوا گل نخورین یه مدافع بلند قامت بزارین که سر زنیش خوب باشه مثلا من با اینتر بازی میکنم رانوکیا رو میزارم اونجا با قد 195هیچ احدی نمیتونه گل بزنه
Printable View
تو تنظیماتش موجود بودنقل قول:
------------اگه میخواین از رو هوا گل نخورین یه مدافع بلند قامت بزارین که سر زنیش خوب باشه مثلا من با اینتر بازی میکنم رانوکیا رو میزارم اونجا با قد 195هیچ احدی نمیتونه گل بزنه
یه سوال فنی دیگه هم دارم
بدون اوریگن بازی میکنم اشکالی که نداره؟؟؟؟؟؟///
من با تیم liverpool بازی میکنم ، ولی در سانترها معمولا گل میخورم حتی جرمین دفو با اون قد کوتاهش میاد کنار اشکرتل و ضربه سر میزنه مشکلم تنظیم کردن به موقعه هد زدنه
اما در مورد گل زدن باید سعی کنید به سبک بارسلونای الان و تیم برزیل در دهه 70 بازی کنید یعنی ترکیبی از این دو سبک ، برای گل زدن سعی کنید خیلی پاس بدید و برای گل زدن عجله نکنید
اونایی که انلاین باز هستن بگن":
برای اینکه بخوایم تیممون را تو بخش اولتیمت از حالت برنزی به نقره ای تبدیل کنیم چه باید کرد؟؟؟؟ و اینکه این فیفا پوینت چی هست؟؟؟ تنها راه به دست اوردنش ایا فقط خرید اینترنتی هست؟؟؟ روشی نداره تو خود بازی بتونیم این پوینتهارو به دست بیاریم؟؟؟
و اینکه چطوری میشه chemistry تیم رو بالا برد؟؟
هیچ آپدیتی چیزی نیومد که خوشحالی بعد گل رو از نزدیک نشون بده ؟!!!
xbox میزنی؟نقل قول:
برای اینکه بازیکن طلایی بخری باید بازی کنی و کوینز بدست بیاری بعد میری تو بخش خرید و فروش قیمتی که بازیکن سرچ میکنی باید گلد انتخاب کنی با کوینزی که داری بازیکن رو میخری
برای جمستری هم یا باید بیشتر بازیکنا از یه کشور مثل ایتالیا باشن
یا اینکه همشون از یه لیگ مثل سری آ باشن
بهترین حالتشم این هست که از یه تیم باشن مثل یووه
این گیمر تگ منه خواستی ادد که Me0711
1- این خیلی پیش نمیاد و مشکلی نیست که رو جریان بازی زیاد اثر بزارهنقل قول:
2-باری این که خسته نشن باید 2 تا تیم جدا از هم تشکیل بدی و یه بازی درمیون از یکیش استفاده کنی تا وقتی اون تیم داره بازی میکنه بقیه بازیکنا رو نیکت و رزور باشن تا نفسشو 99 بشه
3-اینا همش ثابتن مگر بعضی بازیکنا که گاهی وقتا مشکیشم میاد که اونم باید دوباره بخری
خوشحالی بعد از گل از نزدیک ؟نقل قول:
والا توی این چندساله که فیفا رو ندیدم خوشحالی از نزدیک بیاره . کلا هم نمیخواد این کار رو بکنه .
ممنون از دوستان...ولی الن من به یه مشکل مالی شدید خوردم!! یه دفعه قرارداد 5-6 بازیکنم تموم شد و از طرفی سکه به اندازه ندارم بخرم( اخه همش قرارداد های برنزی میخریدم و تند تند قرارداد بازیکنام تموم میشد و هرچی در میوردم میدادم بابت خرید قرارداد)
چه کار کنم؟؟؟ الان حتی به تعداد هم بازیکن ندارم که بخوام بازی کنم!!!
اتفاقا تو دمو از نزدیک نشون میداد بعد از چند لحظه ولی تو نسخه اصلی حذف شدنقل قول: