چون سیستم دیگه ای برای ما در اختیار نیست که از ورژن2013 کد رو استخراج کنیم امکانش هست اساتید چندتا کد فعال استخراج کنن و در اختیار ما قرار بدن تا ما هم با این روش ورژن2014 رو روی ویندوز8.1 فعال کنیم
Printable View
چون سیستم دیگه ای برای ما در اختیار نیست که از ورژن2013 کد رو استخراج کنیم امکانش هست اساتید چندتا کد فعال استخراج کنن و در اختیار ما قرار بدن تا ما هم با این روش ورژن2014 رو روی ویندوز8.1 فعال کنیم
سلامنقل قول:
فعلا شما این کی هایی که از سافت گذر هست رو به شما میدم تست کنید تا کم کم بچه ها بیان و همکاری کنیم و کنند برای ارائه کی و قرار دادن کی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید برای این کار باید یک گروه برای هماهنگی هم احداث کرد تا ببینیم ، تصمیم و صحبت بچه ها چیه.
ممنون ولی هیچکدوم کار نکردنقل قول:
دوباره با همون تریال کد 90روزه مجبور شدم فعالش کنم
البته توی سافتگذر گفته اگر با تریال فعال شده باشه دیگه با این کدها فعال نخواهد شد
احتمالش هست همون مشکل فایروال نشدن فاروال از تریال کد باشه
اگر دوستانی که امکانش رو دارن چندتا کد فعال با مدت زمان بالا روی 2013استخراج کنن در اختیار ما قرار بدن عالی میشه
این هم تست کن.نقل قول:
همین کی هایی که شما گفتید کار نمی کنن ، دیشب هم برای من کار نکرد ولی دوباره که سیستم رو ریستارت کردم اکتیو شد .من همانطور که ذکر کردم این روش هم مشکلاتی داره ولی خب ، روش دیگری بجز تریال ریستر باقی نمی مونه : دی
با این 80روز اکتیو شد ممنوننقل قول:
ولی سرعت سیستم یه مقدار پایین اومد و کاسپر هم موقع بالا اومدن خیلی دیر بالا میاد
فکر میکنم همون دفیندر ویندوز با فایروال ویندوز از فعلا بهتر باشه تا کد و کلید کاملی برای کاسپر بیاد
سلام دوستان من کسپرسکی 2014 نصب کردم .تو فایروال وقتی یک rule تعریف می کنم که یک برنامه به اینترنت دسترسی نداشته باشه ولی باز به اینترنت وصل میشه! از پرو*ک*سی هم استفاده نمی کنم.
این هم دو تا عکس :
حتی وقتی یک برنامه رو بلاک کردم و گزینه perform action automatically رو برداشتم (تیکشو برداشتم) باز سوال می پرسه ! خوب وقتی بلاک شده دیگه چرا سوال می کنه!
سلام ببخشید نرفتم چند صحفه قبل رو بخونم! میشه از ورژن 2013 کلید رو استخراج کرد؟!نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و فایروال اصلا عمل نمیکنهنقل قول:
حتی جالبه فایروال کاسپر رو غیرفعال میکنی فایروال خوده ویندوز که قبلا برنامه های بلاک شده توش تعریف شده هم درست عمل نمیکنه
تیک اتوماتیک رو باید بزارید تا سوال نکنه
بله مثل اینکه میشه کد استخراج کرد و صفحه قبل اموزش به همراه فایلهای لازم وجود دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
کسپر شما دچار مشکل شده در حالت معمول باید طبق قوانینی که براش تعریف شده عمل کنه اگر غیر از این باشه نشون دهنده مشکل در کارانتی ویروس شماست
کسپر رو با این برنامه پاک کنید و بعد از ری استارت سیستم اقدام به نصب و اپدیت کسپر کنید ببنید مشکل حل میشه اگر مشکل پا برجا بود اینجا اعلام کنید
اگرمنظور شما قانون web-browsing تو بخش فایروال که به صورت قوانین پیشفرض تو گزینه ها هست باشه باید گفت به نظر میاد این یک باگ باشه چون رو سیستم من هم از قسمت network rule template امکان اضافه کردن این قوانین وجود نداره
برای رفع این مشکل قوانین web-browsing رو دستی وارد کنید.
این پورت ها رو در بخش remote ports وارد کنید وبقیه تنظیمات رو طبق عکس انجام دهید:
80 - 83, 443, 1080, 3128, 8000, 8080, 8088, 11523
محتوای مخفی: web-browsing
علی جان این برنامه پاک کننده کاسپر، نسخه 2014 رو پشتیبانی میکنه؟
ویرایش:
بله کاسپر 2014 رو هم پشتیبانی میکنه! تو سایتش پیدا کردم