پیور یکم سنگینه! همین اینترنت سکیوریتی خوبه...لینکای بالا سالمن خودم دانلود کردم نصب هم شد.الان هم رو وین8تم نصبه (اول 2013 و نصب کردم بعد 14):n01:نقل قول:
پیور یکم سنگینه! همین اینترنت سکیوریتی خوبه...لینکای بالا سالمن خودم دانلود کردم نصب هم شد.الان هم رو وین8تم نصبه (اول 2013 و نصب کردم بعد 14):n01:نقل قول:
سلام" چندتایی برنامه ساختند اما چون اکثرشون اتورانی هستند خیلی زود با ویروس اتوران.inf جایگزین میشن و از کار میوفتن. شما راهی که بهتره اینه : Autoplay ویندوزتون رو غیرفعال کنید تاحداقل از انتقال این طور ویروسها جلوگیری بشه. اگه کارمند جایی هستید ، برای همه سیستمهاشون این کار رو انجام بدین.نقل قول:
بله به نظر من آنتی ویروس مخصوص فلش بی فایدست .
بهترین کار اینه که ابتدا Autoran فلش مموریتونو با برنامه ای مثل Bit defneder usb immunizer یا Panda usb vaccine غیر قابل دسترسی کنین . سپس یه نرم افزاری مثل Kaspersky virus removal tool رو دانلود و روی فلش داشته باشین که نیاز به نصب روی سیستم های مختلف نداشته باشه
سوال مهم
میخام یه آنتی ویروس یا اسنترنت سکوریتی عالی ولی کم دردسر داشته باشم که باعث افت سیستم هم نشه
راحت هر روز آپدیت بشه
الان اینترنت سکوریتی کمودو دارم
میخام بدونم چی از این بهتره با این شرایط ؟
avast
norton
kasper
bitdefender
avg
یا ... ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام" برای اینجور موارد، خب مشخصات سیستمتونم اینجا لحاظ بفرمایید.نقل قول:
دوست عزیز نظر من روی کسپرسکی2014 یا avast 9 internret security هستکه قدرت شناسایی خوبی درکنار اینترفیس جدید وجذابی دارند ولی از نظر preformance آواست بهتره.ولی کمودو هم قدرت شناسایی و پاکسزی بالایی داره.اگه بشه مشخصات سیستمتون هم بگید .:n01:نقل قول:
پیور چیا اضافه تر داره ؟نقل قول:
برای رم 4 و a10-5700جواب نمیده ؟
------------------
راستی دوست عزیز دانلئد نمیشه لینکش
بعدش اینا انتی ویروسش هستش نه ؟ من اینترنت سکوریتی میخواما
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود kis 2014
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kis 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما نگران نباشید. از سال 2006 تا همین پارسال از Kaspersky استفاده می کردم . به جرات می تونم بگم هر کی می گه کسپر سنگینه ، یا داره اغراق می کنه ، یا سیستمش ضعیفه ، یا مشکل نرم افزاری دارهنقل قول:
Kaspersky pure رو روی سیستم با رم 2 و پردازنده 2 هسته ای نصب کردم داره خوب جواب می ده .
__________________-
مطمئنا یه شرکت نرم افزاری نمیاد یه نرم افزار بسازه که به دلیل ضعف در سرعت عملکرد نرم افزار ، کاربران ناراضی بشن . این "سنگین بودن" و " سبک شدن " در ضمینه آنتی ویروس ها کلماتی هستند که متاسفانه بد جا افتادند .
شما با خیال راحت هر کدوم رو دوست داشتین نصب کنین .
دوست عزیز ممنوننقل قول:
لپ تاپ
core i7
6gig ram
6770 gc
500 gig
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]