دوستان کسی اخرش بمن نگفت پایونیر M390 رو از کجا و با چ گارانتی ای بخرم.لطفا لینک خرید بدید با تشکر
Printable View
دوستان کسی اخرش بمن نگفت پایونیر M390 رو از کجا و با چ گارانتی ای بخرم.لطفا لینک خرید بدید با تشکر
سلامنقل قول:
خیلی آقایی ولی راهی نیست برای ارسال
شما لطف دارین. به قول همین دوستمون اقایی. ولی نه راهی برای ارسالش هست (پست بین کشوری رو هم عطایش رو به لقایش بخشیدیم) و نه راهی برای پرداخت هزینه اش به شما البته اگه کسی مستر کارت یا پی پال و کارت های اعتباری بین المللی داشته باشه امکانش هست ولی بنده که کسی نمیشناسم داشته باشه. دوباره ممنون.نقل قول:
راستی من چند تا هدفون دیگه هم قیمت گرفتم m35 رو اگه با دلاری 7 تومن حساب کنیم بازهم گرون فروشی میکنن!!! 490 هزار تومن در مقابل 59 دلار!
با سلام خدمت دوستانمن یک هدفون یا هدست تو رنج قیمتی 30 به پایین میخوام.نمیخوام داخل گوشی باشه و اینکه من واسه کارای معمولی مثل زبان کار کردن و بعد موزیک میخوام.دوستان اگه ممکنه به منم که سررشته ای ندارم تو این زمینه کمک کنید.
فقط عجله دارم طی امروز و فردا
ممنون:n12:
داداش این داداشمون Faraz_sm یکی از بچه های عاشق صدا و با معرفت اینجاس که با پست هاشون بقیه رو راهنمایی میکنند و تجربه شخصی خودشون رو به اشتراک میزارند تا دیگران استفاده کنند.درسته با کارت های اعتباری بین المللی میشه ولی راهی برای ارسال نیست متاسفانه!نقل قول:
دوستان اگه لطف کنید خیلی ممنونتون میشم. آیا از برند سنهایزر تقلبیش هم تو بازار هست؟نقل قول:
بهترین هندسفریری تا رنج 300 که میشه گرفت رو میشه پیشنهاد کنیین:n02:
سورس flac پلیر کوون
میشه یه زحمت بکشید جواب منم بدیدنقل قول:
عجله دارم
دوستان کسی پست منو نمیبینه؟نقل قول:
رفقا لینک بدید عجله دارم برای خرید
دوستان کسی نیس؟؟؟