نقل قول:برا من که عالیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:برا من که عالیهنقل قول:
سرعت خوب و پایداره ....:n16:
سرعت برام افتضاحه نمیدونم چی بگم بعضی از دوستان سرغتشون خوبه ولی برای ما که افتضاحهنقل قول:
این سیاسته که عمدا خود مخابرات گرفته مگه میشه یه کابلی خارج از کشور خراب باشه بعد سرعتمون 2/3ساعت خوب بشه و 1روز افتضاح ودوباره همین غصه اینا از عمد دارن جیره بندی میکنن یه سیستمی دارن فعالش میکنن که اینترنت محدود بشه و استان به استان فرق میکنه شرایط این کندی تو استانی بد میشه واستانی دیگر خوب میمونه
من 100%این قکرو میکنم . تو این ایران همه چیزش غیر عادیه......اگه کابل خارج کشور خراب باشه باید 24ساعت هفته یا یک ماه خراب باشه نه 2/3 ساعت خوبه وبقیه روز خراب و ادامه داستان...........
الان بعضی از دوستان تو بعضی از استان ها میگن ما سرعتمون عالیه و مشکلی نداره ولی بعضی دیگه مثل من نوسانات زیاده وسرعت افتضاح
من از 2-3 ماه قبل هنوز تو صف انتظارم تا پورت خالی جور کنن لعنتی ها!!!
چند روز قبل تماس گرفتم گفتن هنوز پورت خالی نداریم...
منطقه فاز2 پادادشهر - مرکز مخابراط آزادی
سه ماهه به اجبار دارم وایمکس مبین نتم رو تمدید میکنم. شب و روز دارم فحش میدم بهشون...
زنگ زدم پشتیبانی گفتم من 29 اینترنتم تموم میشه و میخوام زودتر شارژ کنم و توی طرح زمستانه(3 ماه+1 ماه رایگان)شرکت کنم که گفت نمیتونید.چرت گفته؟راستی موقعی که اینترنت تموم میشه میشه رفت توی سایت و آنلاین شارژ کرد؟
آره.میشه.قبلاً نمیشد ولی الان میشه.واسه من که شد.اینترنتم تموم شده بود و هیچ سایتی جز سامانه ی سیترا رو باز نمیکرد.از همونجا رفتم تمدید کردم.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
صبحها از ساعت 7 تا 12 سرعت عالیه و بعدش دهن آدمو سرویس میکنه.
دوستان الان سرعت فوق العاده شده سرویس 1 مگ دارم. ریت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی روی 280 هستش
این سرعت الان از سرور های داخلی با سرعت 512 نامحدود:
سلام رفیقنقل قول:
من شدیدا به نتیجه اینترنتتون نیازمندم من هم همین مرکز آزادی با پیش شماره 552 ، میخام بینم اینترنتی که بتون میدن چطوره؟؟
خواهشا بی اطلاع نذاریدمون ، چه سروریسی میخای بگیری؟