نترکیده ترکوندن
خیلی کند شده
Printable View
نترکیده ترکوندن
خیلی کند شده
زنگ زدم خرابی تا گفتم پینگم بالاست گفت بله مشکل از ماست تا چند روز دیگه هم همین طور هست باید منتظر باشید :|||||
منم از مخابرات کرج اکانت دارم.برای منم از امروز صبح این مشکل پیش اومده. ما که گیمر نیستیم با پینگ دو برابرشم سر می کنیم. پکت لاستا رو چیکار کنیم ؟؟؟ باید دعا کنی زیاد نشه تعدادشون وگرنه واسه یه صفحه باز کردن باید 2-3 بار رفرش کنی. فقط خدا نکنه پشت سر این خرابکاری ها اهداف پلیدی باشه. :42:
من برای اینکه از حداکثر سرعتم بتونم استفاده کنم حتما باید کانکشن IDM رو روی 8 بگذارم! رو 2 باشه دانلود کلا تعطیل میشه.:9:
قضیه از اون موقع شروع شد که اینا اومدن از اپلود کم کردن دادن به دانلود برای سرویس های 256 و 512 برا همون پهنای باند کم اوردن اینجوری میشه همه میزنن رو دانلود کم میاد
یک نیست بگه اقاجان برای من اپلود خیلی مهم کی میگه خود سر عمل کنید اخه من میخواستم 256 بگیرم برای اپلود 128 اومدن اونو کم کردن دیگه الان پهنای باندشونم زیاد کنن بازم پینگ به حالت سابق برنمیگرده چون اپلود کم کردن تو بازی کم میاره فقط مشکل پاکت لاست احتمالا حل بشه اگه پخنای باند زیاد کنن نگه اینگه سرعت اپلود رو دوباره زیاد کنن بدون اینکه مال دانلود کم کنن یعنی مثل 128 که اینطوره
down 160
up 80
بره من که همیشه رو 8 هست :31: تنها چیزی که میشه الان ازش استفاده کرد همین دانلود هست البته با telorance بالا.
گوش شیطون کر نه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته دیگه ییلاق میکنم داتک.....ری...دم تو این ایتنرنت مخابرات...به جران میتونم بگم منطقه تندگویان اینماه 1هفته قطع بود....بقشم اختلال کندی سرعت ...داتک درسته حجمش کمه...ولی حداقل از دست این همه اختلال خلاص میشیم....یادش بخیر اون اولا چقد خوب بود...
یه جا سرعت کمه
یه جا پینگ بالاست
یه جا پرت ندارن
یه جا ترافیک داره
یه جا باید التماس کنی تا بجای 128 256 بدن اونم با این وضعیت اسفناک پینگ و پاکت لاست....
پس بیاین همه بشا... به این اینترنت تخ..
برید یک خط به نام خودتون بخرید ولی حتما ذکر کنید که ای دی اس ال میخواید براتون پی سی ام میدن پارتی هم نمیخواد (مگر اینکه نداشته باشن)نقل قول:
در ضمن خیلی راحت به داتک میتونید بگید خط رو جمع کنه. من هم بصورت پیش پرداخت داتک بودم ولی دیدم به صرفه هست برم از مخابرات بگیرم از بقیه پولم صرفنظر کردم
من با V پ ن مشکل ندارم دوستانی که مشکل دارن باید سرویسشون رو عوض کنن! فعلا مشکل همین پینگ بالا و پکت لاست هست :| بری من عجیب اینجاست که چرا شرکتها خصوصی مشکل ندارن!؟ مگه همه شرکتها خودشون از مخابرات سرویس نمیگیرن؟