اصلا میشه بگین که چطوری lap top خودمو که dell vostro 1000 چراغ wifi رو روشن کنم هر چی fn+f2 رو میزنم روشن نمیشهنقل قول:
Printable View
اصلا میشه بگین که چطوری lap top خودمو که dell vostro 1000 چراغ wifi رو روشن کنم هر چی fn+f2 رو میزنم روشن نمیشهنقل قول:
کدوم نسخه رو استفاده می کنی ؟ باید نسخه Acronis Disk Director Suite 10.0 باشهنقل قول:
روی بعضی سیستم ها هم این مشکل رو میاره ! به هارد و نوع سیستم طراحی نوت بوک هم وابسته هست
شما اول یه اسکن دیسک بکن بعد اقدام کن حل میشه انشالله :40:
اگه نصب کرده باشید که باید با FN+F2 روشن بشه در غیر اینصورت مشکل از درایور یا چیز دیگه ای هستنقل قول:
سلام دوستان
من به تازگي يك لپ تاپ VAIO-NW130 خريداري كردم.
از شانس من يك پورت USB اون مشكل داره و دوتاي ديگه بدرستي كار ميكنه .
با توجه به اينكه شركت گارانتي كننده لپ تاپ رو به خاطر اين مشكل تعويض نميكنه آيا ارزش داره كه بدم لپ تاپ رو براي تعميير باز كنند ؟
آيا اين مشكل حتما سخت افزاري هست يا مربوط به ويندوز ويستاي ارجينالش ميشه يا ...
اگر ریکاوری دارید ویندوز رو عوض کنید ( 7 نصب کنید ) ، اگر مشکل همچنان پابرجا بود ببرید تعمیرگاهنقل قول:
با تشكر از شمانقل قول:
به نظر شما بهتر نيست صبر كنم و 1 ماه مونده گارانتيش تموم بشه ببرمش نمايندگي ؟
ممكنه اگه الان ببرم نمايندگي كلا عوضش كنه ؟
اگه مشکل از ابتدا بوده باید عوض کنند ( باز بستگی به شرکت داره )نقل قول:
در غیر این صورت حتما چیپست رو عوض میکنن براتون تا مشکل حل بشه اگه مشکل سخت افزاری باشه
سلام دوستان
يكي از آشناهاي من vaio-fw490dbb داره گرافيكش اينتل هست و 128 مگ روي خودش رم داره و يك گيگ و خرده اي هم share مي كنه.
ولي بازي هايي كه 256 مگ دم مي خوان را اجرا نمي شن يا خلي كند اجرا مي شن!
پس اين share به چه كاري مي ياد؟
تنظيمي يا كاري هست كه بهتر بشه وضعش؟
share هیچ کاربردی نداره و تبلیغات هستنقل قول:
مهم همون 128 هست و چون گرافیکش اینتله اندازه یه 64 هم کار نمیده
فکر نکنم dedicate 128 داشته باشه ! همش integrated / system memory هست :41:
با سلام
من روی لپتاپ وايو fw45 ويندوز سون نصب کردم .البته نصب جديد (يعنی آپگرد نکردم)
مشکلم الان اينه که ميخوام بدونم برنامه Battery care function رو اصلاً ميتونم رو اين ويندوز داشته باشم يا نه ?
اگه بله از کجا ميتونم دانلود کنم تو سايت خود سونی نتونستم پيداش کنم.
ممنون