دوست عزیز ممنون که عکس ها رو گذاشتی
ولی سایزشون خیلی بزرگه ، لطف کن فقط لینک هاشون رو قرار بده یا اینکه توی اسپویلر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بزار
Printable View
ولی سایزشون خیلی بزرگه ، لطف کن فقط لینک هاشون رو قرار بده یا اینکه توی اسپویلر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بزار
پس واجب شد دانلود کنم :d
اگه میشه یکی لینک دانلودش رو از mediafaire بزاره.
دستتون هم درد نکنه
سلام به همگی.اون مرحله فکر کنم the fallenباشه که میگه برو با جنرال و اون یکی دیگه ulfric صحبت کنه پادشاه شهرشون ولی وقتی میرم جاشون میگن ما به تو اعتقاد داریم و برو خودت .تو همین مایه ها باید اینجا چی کار کنم؟؟!!لطفا یه کی جواب بده.ممنون.
دوست عزیز لینکشو قرار بده ما هم بریم تو نخش :31:نقل قول:
لینک مدیافایر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حجمش پدرمون رو درآوردنقل قول:
اون دوستمون که مشکل آدم خواری!×! داشت اون حلقه ای که گرفته رو از دستش در بیاره دیگه مشکلی نداره
من الان لولم 53 شده اکثر اسکیل هایی که استفاده میکنم 100 شده
دیگه بهم نمیچسبه بازی
تو این آپدیت جدیدا چیزی اضافه نشده؟ چون خیلی هم دیگه دیر به دیر لول آپ میکنه
کسی لینک مستقیم این dlc 3 gig رو داره؟
به باگ خوردینقل قول:
کنسول رو با ~ باز کن ، کد زیر رو بزن و ادامه کوئست رو برو :
SetObjectiveCompleted MQ301 25 1
زدم یکی از کوئست ها رفت ولی اون دو تا که باید باهاشون صحبت کنم همینطورین.چی کار کنم؟؟!!TNX
نقل قول:
این کدی که دادم اون قسمت از کوئست که باید باهاشون صحبت کنی رو رد میکنه
الان باید قسمت بعدی کوئست رو بری که میشه این : Learn Shout to call Odahviing
یا اینکه برو تو لینک زیر و جدول آخری رو نگاه کن ، هر stage ـی که میخوای کامل بشه رو عددش رو نگاه کن و توی کدی که بهت دادم به جای عدد 25 بزن
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Fallen