ایول از کجا فهمیدی ؟ :18:نقل قول:
Printable View
ایول از کجا فهمیدی ؟ :18:نقل قول:
نقل قول:
نسخه جدید فایل صوتی SFX SOUNDS کاری از دیه گو مارتینللو :
کد:
توی این نسخه از صداهای موجود در بازی فوتبال منیجر استفاده شده . صداها , تشویق و واکنش تماشاگران به اتفاقاتی از جمله به ثمر رسیدن گل , سوت داور بعد از اعلام خطا , وارد شدن تیم میزبان به یک منطقه دفاعی حریف , صدای برخورد توپ با تیر دروازه , هد , شوت و دهها مورد متنوع از واکنش , صدا و تشویق و افسوس تماشاگران .کد:http://www.herosh.com/download/2426597/Sounds_13.7z.html
راستی حسین این فایل رو تو کدوم پوشه باید ریخت ؟
من که قبلا توی تاپیک گفتم این چند ماهه همش در حال ویرایش این بازی بودم از دیتابیس AI بازی گرفته تا استتهای گیم پلی . یعنی بجای بازی کردن همش در حال بررسی جزئیات بازی بودم نمیخوای چیزایی از این دستو بدونم . در عوض بازیم مثل شماها خوب نیست چون زیاد فرصت بازی کردن پیدا نکردم .نقل قول:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
پوشه dt03.imgنقل قول:
محمد بازی بایرن با چلسی رو خواستی بازی کن. من بازی برگشتو بازی میکنم
بچه ها ایام عید کیا میرن مسافرت و کیا هستن لیگو چیکار کنیم راستش من از فردا تا دو هفته بعد از عید زیاد نمیتونم به تاپیک سر بزنم . حداکثر بازی خودمو میتونم انجام بدم و فایلشو از یک طریقی بفرستم .
چیکار کنیم بازیها رو موقتا تا بعد از عید تعطیل کنیم یا اینکه کسی هست که روی بازیها نظارت داشته باشه ؟ البته همونطوریکه گفتم زیاد کاری نداره فقط هر روز باید جدول بازیها و زمان برگزاری اونها رو مشخص کنه و بازیهای معوقه رو به کامپیوتر بسپاره .
مارسی 0 - 1 بایرن
عجب بازی سختی بود !
از تعداد شوت ها می تونید بفهمید که چقدر بازی درگیرانه و بسته بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زحمت تونستم با گل دقیقه 87 ریبری به پیروزی برسم
ریبری با 6 گل در صدر جدول گلزنان ........
سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/NG917OLLOA
حسین من با بارسا بازی دارم . محمد که خیلی وقته نیومده . کجاست این ممــد ما ؟ پس برا بازی با بارسا از ترکیبی که تو پست اول قرار دادی استفاده کنـــم؟
محمد بازی با چلسی رو زودتر بازی کن. ترکیب توی صفحه اول هستش. فقط خواستی بازی کنی حتما گزینه ترکیب بازیکنان را روی 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بازیکن بذار.
آره با همون ترکیب بازی کن . راستش من نگران محمد شدم نمیدونم چرا یک هفته هست که اصلا سر نزده به تاپیک . علی فولادی رو میدونم دانشگاهه اما محمد رو نمیدونم چرا به سایت سر نمیزنه .نقل قول:
چشم فردا در اولین فرصت بازی می کنمنقل قول:
حسین جان میشه تو برنامه هفته ششم یه تغییر کوچیک بدی تا بایرن میزبان چلسی باشه ؟