:16::16::16::16::16:نقل قول:
یکی بیاد تمام سوتی ها رو تو یک فایل pdf ذخیره کنه ، بفروشیم پولدار شیم بریم خارج!
میشه منم با خودتون ببرین؟
Printable View
:16::16::16::16::16:نقل قول:
یکی بیاد تمام سوتی ها رو تو یک فایل pdf ذخیره کنه ، بفروشیم پولدار شیم بریم خارج!
میشه منم با خودتون ببرین؟
اینجا سوتی بازاره یا محل کسب درامد ؟
بالاخره یکی نگفت که من عکسی رو که می خوام بفرستم کجا باید اپلودش کنم ؟
می تونی اینجا آپلودش کنی بعد آدرسشو کپی کنی و توی یه نقل قول بندازی
نقل قول:
کد:http://tinypic.com
این سوتی ها مربوط به عید سال 85 هست . خدمت شما .به نظر شما این داستان حقیقت دارد
ما هم در زمانی از عمر ذیقیمتمان را به پیشه ی شریف SOOT TOKERI یعنی سوتی گیری مشغول بودیم و کلی حال می کردیم . البته با رخصت از پیشکسوتان عرصه ی سوتی p30world بسان M.etalic.A , Ebicross , wookman و سایر عزیزان .
ما که کردیم و گذشتیم و نفهمید ولی . . .
بله درست حدس زدید .
این ماجرا در یکی از روستاهای شمالی کشور به وقوع پیوست .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فداي نوكياباز عزيز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پارسال دوست امسال تربچه ... نيستي برادر ... دلمان بتنگ آمده بيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
heh jaleb bood
سلام
یه شب توی ماشین بودیم البته قبلش رفته بودیم مغازه کمی کشک گرفته بودیم . من صندلی عقب نشسته بودم و بعد کیسه کشک را دادن به من که گره اش را باز کنم . 5 تا 10 دقیقه که با کیسه ور رفتم ولی باز نشد ( گره اش خیلی محکم بود ) خب بعد بابام بهم گفت 2 ساعت داری چیکار می کنی . منم که عصبانی شده بودم یک دفعه اشتباهی گفتم : گره اش ک ی ر ه ( می خواستم بگم گره اش کور هست یعنی خیلی گره اش محکم هست ) بعد یک دفعه سکوت ماشین را فراگرفت هیچ کس چیزی نمی گفت ولی بعد از 2 یا 3 دقیقه دیدم بابام صورتش را طرف شیشه کرده و داره می خنده من دیگه تا فردا صبحش هیچی نگفتم .
ببخشید فقط یه کمی مثبت 15 شد . خدا کنه منو رو بن نکنند.
عجب سوتی بودهنقل قول:
خوب زود درستش میکردی
سلام...
گفتم یه سوتی بنویسم تاپیک بیاد بالا...
(به کلمات خوب دقت کنید)
همونطور که همه نمیدونن (:d) من دانشگاه آزاد میرم...شهریه هامون هم باید به یک بانک ملی که سر خیابان همان دانشگاه هستش واریز کنیم....
ترم 2 بودیم و بسیار جو گیر که الا و بلا باید همون روز انتخاب واحد شهریه را پرداخت کرد.....
همونطور که میدونین ترم 2 میوفته تو زمستون و برف و بوران و....
اون روز هم هوا خیلی سرد بود و به شدت هرچه تمام تر برف میبارید.....
دانشگاه هم برای راحتی (مثل همیشه) یک شعبه از بانک را تو یکی از کلاسهای دانشگاه ایجاد کرده بود...
ینی ما باید بیرون از ساختمون میموندیم و از پنجره کلاس پول را پرداخت میکردیم....
هوا هم به شدت سرد بود..من که به کلی داشتم یخ میزدم...برف شدیدی هم میبارید.....
خلاصه سرتون را درد نیارم...بعده 3-4 ساعت (موقع نهار متصدی بانک رفت ناهار خورد و اومد) بالاخره نوبت من شد.......
فکر میکنید چه اتفاقی افتاده بود؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
..
تمام پول من چکهای بانک تجارت بود......
(بانک ملی و چکهای بانک تجارت)
خلاصه خودتون قیافهی منو تو اون لحظه تصور کنید
یه سوتی که دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یه روزی که رفتم دریا واسه شنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محظ اطلاعتون ما جنوبی هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوشهری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد خلاصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا ما رفتیم تو اب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلی هم شنا کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلی هم خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اومدیم بیرون رفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بریم بعد یه مقداری راه رو باید تا موتور طی میکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد دیدیم که همه اقا دارن به ما میخندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتیم چیه اینا به چی دارن میخندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد همینجور که رفتیم دوست رفت جلو یهو من از پشت دیدم این پشت شرتش نیست خلاصه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کلی ابروریزی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]