واااااااااییییییی این demo عین بمب صدا کرد . کونامی واقا ترکوند.
Printable View
واااااااااییییییی این demo عین بمب صدا کرد . کونامی واقا ترکوند.
من همون لينك روسي رو دارم با DAP دانلود ميكنم حدود 10 مگش هم دانلود شده فعلا هم مشكلي نداره...
اگر همين سرعت هم ثابت باشه تا 4 ساعت ديگه تمومه...
مهم نيست حالا روسي باشه يا چيني ، دمو ئه ديگه...
عزیز من اگه میتونی از همین تورنت دانلود کن چون شلوغه سرعتش بالاست . این بهترینه تا الان لا اقل .نقل قول:
کد:http://www.torrentdownloads.net/torrent/1391506/Pro+Evolution+Soccer+2010+Demo+%5B+scambioetico+%5D
چرا هست اما مایروره .نقل قول:
یک سوال حالا این لینکهای MIRROR نسبت به لینکهای مستقیم چه کمبود یا نقصی دارن ؟
دوستان برای دانلود بازی کارهای زیر رو انجام بدید :
وارد لینک زیر شوید و در آن صفحه دکمه Demo Download را بزنید ، در این لحظه کادری باز می شود که در قسمت سمت راست ایمیل خود را وارد کنید ، صبر کنید تا نوشته سبزی بیاید ، بعد به ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک که برای شما ارسال شده کلیک کنید ، بعد صفحه می آید که به شما اطلاع میده که لینک دانلود به ایمیل شما ارسال شده ، بعد دوباره به ایمیل خود مراجعه کنید و می بینید که لینک دانلود اختصاصی برای شما فرستاده شده ، این کار رو خودم انجام دادم و الان در حال دانلود هستم ، در ضمن در ایمیل قسمت هرزنامه رو چک کنید چون برای من اونجا رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز Resume داره ؟!نقل قول:
من که دارم دانلود می کنم تو IDM نوشته به فارسی نامشخصنقل قول:
پس به احتمال زیاد رزیوم نداره. چون اوله دانلوده واسه همین فعلا غیر قابل شناسایی هست.نقل قول:
نوید جان به نظر من یکی از این دو موردو برای دانلود انتخاب کن یا همون لینک تورنتی که چند تا پست بالاتر یکی از بچه ها گذاشته و یا صفحه 274 تاپیک لینک RAPIDBAZ که قابلیت RESUME هم داره .نقل قول:
ما که این کارو کردیم نشدنقل قول: