ممنون از شما
متاسفانه گوشی من گارانتی نداره ، در گوشی تنظیم خاصی برای فعال شدن اسپیکر پایینی نیست؟ در کل من باید چیکار کنم.
بسیار متشکرم
ممنون از شما
متاسفانه گوشی من گارانتی نداره ، در گوشی تنظیم خاصی برای فعال شدن اسپیکر پایینی نیست؟ در کل من باید چیکار کنم.
بسیار متشکرم
اگه گارانتی نداره کارت ساختستنقل قول:
شوخی کردم
سعی کن ببریش پیش یک تعمیرکار حرفه ای تا اسپیکر رو واست عوض کنه اگه نمایندگی هم ببری بهتره....
برای این که مطمئن بشی که اسپیکره از نظر سخت افزاری خرابه یا نه، تست گوشی رو فعال کن.نقل قول:
توی صفحه ی شماره گیر گوشی این شماره رو بزن: ستاره مریع صفر ستاره مربع .
صفحه ی تست گوشی می اد.
گزینه ی LOWER SPK رو بزن. اگر صدایی شنیدی، مشکل گوشیت از تنظیمات و این حرفاس. اگرم نه که همون اسپیکر پایینیت خرابه.
DariushGreat عزیز.ممنون که شما یکی جواب دادی.من بیشتر از یک سال قبل شما عضو پی سی ورد بودم.می دونم که اینجا چت روم نیست.من سوالمو 10 صبح مطرح کردم ولی تا 10 شب حتی یک جواب هم نگرفتم.اونم توی تاپیکی که بیشترین بازدیدو توی کل گوشی های سامسونگ داشته.
یه سوال دیگه.
این گوشی رنگ سفید هم داره؟
یکی از نمایندگی های پارس مایکروتل سفیدشو میداد 507.در حالی که نمایندگی اصلیش توی بازار موبایل به من 557 قیمت دادن و گفتن فقط مشکی و طلاییش تو بازار هست.َقضیه چیه؟
من اون روز به ذهنم نرسید؛ نکنه بالانس اسپیکرها به هم ریخته! :blink: یه چک بکن شاید از همین باشه. :46:نقل قول:
قربونت که چه بچه باحال و خوبی هستی :دی :11: گفتم که... ممکنه کسی یا اطلاعی نداشته یا این که شاید اونی که بلده بنده خدا رفته مسافرتی جایی... کمی صبر کن درست می شه. :10:نقل قول:
نقل قول:
در مورد سفید اطلاعی ندارم اما بعید نیست که سامسونگ برای حفظ بازار و تنوع بیاد و رنگ بندی تازه برای این گوشی بزنه. و اما در مورد تفاوت قیمتی هم باید بگم که داری پول پای اطمینان می دی. اونی که توی بازار موبایل ایران هست نمایندگی اصله و بهترین کیفیت و اصلی ترین چیزها رو با گارانتی میاد بهت می ده. من که خودم ترجیح می دم پول بیشتر بدم ولی حتی الامکان از علاءالدین خریدی نکنم! :13:
درباره رنگبندی شاید در اون لحظه پارس مایکروتل فقط رنگ طلایی رو پخش کرده. مطمئن باش اگه بتونه در روز های بعد رنگای دیگه رو هم وارد و پخش می کنه. از این چیزا زیاد برای نمایندگی ها پیش میاد. :دی
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
داریوش جان ممنون.درست میگی.بهتره صبر کنم تا نمایندگی مرکزیش مشیکشو بیاره و از همونجا بخرم.
سلام
آقا من تو قسمت gallery که میرم و میخوام عکسامو ببینم اکثر موارد گوشی قفل میکنه و باید با زدن دکمه خاموش (نمیدونم اسم اصلیش چیه) بیام بیرون، فرمویر گوشیم هم همون روسی هستش که چند وقته اومده، کسی میدونه مشگل از چیه؟ ممنون
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
ایراد از فریمور نیست به احتمال90 %
فقط بنویسین دقیقا از کدوم فریمور استفاده میکنین که 100% بشه :46:
مشکل من یکی از ویدئو ها بود که اون باعث هنگ کردن میشد !
کل گالری ام که 4 گیگ بود
دسته بندی کردم
بالاخره اون فایل 3 مگ بایتی لعتی رو پیدا کردم !:31:(بعد از مشکلات فراوان !)
جالب اینه که 2 بار هم فریمور عوض کردم تا شک من در مورد فریمور برطرف شد
کسی منبع موثقی سراغ داره که ازش بشه فهمید این گوشی چه رنگهایی داره؟
توی سایت سامسونگ اطلاعات مربوط به این گوشی رو دیدم ولی چیزی راجع به رنگش به چشمم نخورد.