-
یکی لینک سالم کرک fedor رو بزاره تمام اینترنت رو زیرو رو کردم
راستی کسی میدونه راه حل این مشکل چیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من اکانت هم ساختم اما عمل نکرد
میشه یکی اکانتشو به من بده ؟ خوب مگه چی میشه . اکانت تونو بدین ما هم دعاتون میکنیم دیگه ..
حتما این لینک کرک fedor هم بدین (لینک سالمش )
مرسی
-
چگونه ورژن های کپی شده GTA IV را به اصل تغییر دهیم؟
پس از این کار؛شما حتی با ورژن کرک شده جی تی اِی 4 هم می توانید مولتی پلیر بازی بکنید!
البته من خودم هنوز تستش نکردم!:31:
- فایل هایی که باید دانلود شوند:
Y.A.S.U - حتماً باید همین ورژن باشد:
http://mirror1.disc-tools.com/getfile.php?p=e1b7810cceb1af07aa5c545fc9dedae4/YASU_1.5_8111_public.zip
Daemon Tools - حتماً باید این ورژن باشد - 4.30.1 - :
http://www.brothersoft.com/daemon-tools-lite-download-75149.html
.......2
.راه تبدیل بازی به نسخه اصیل:
- سی دی یک بازی را با نرم افزار دانلود شده - دایمون تولز - اجرا کرده و سپس بازی را دوباره نصب میکنیم؛اما نرم افزار را پس از نصب بازی؛دست نمیزنیم.
- سپس نرم افزار یاسو - Y.A.S.U - را اجرا میکنیم و بعد فایل GTAIV.EXE را می زنیم اجرا شود.
- البته اگر EXE بازی را در آن موقع پیدا نکردید؛پچ 1.0.2.0 را - حتماً همین پچ باشد - نصب کرده و خواهید دید GTAIV.EXE ظاهر میشود؛سپس روی فایل فوق کلیک کرده تا اجرا شود و دیگر مشکلی ندارید و همه چیز همانند بازی نسخه اصل می باشد.
توجه:
نویسنده؛این راه کار را از سایت دیسک تولز گرفته و خود نوسینده این کار را تست نکرده پس خودتان را الکی خوش حال نکنید!!!!چرا که شاید این کار جواب ندهد!هر چیزی هم به سر بازیتون در اومد؛به من ربطی نداره!!!اما امتحانش هم ضرر نداره!.:40:
-
بد بخت شدم فکر کنم . اکانت کار کرد اما باز این اروور رو داد
خدای ارررور هست این بازی
- خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
لطفا کمک رو برسونید .
-
-
-
نوعش چیه؟
7900 یا 8600 یا...؟؟؟
-
-
-
خب من تازه عکسه رو دیدم؛از قرار معلوم گرافیکت برای عهد بوقه! اون موقعی که دایرکت 8 خوب بود؛شما باید 8200 بگیری؛چون هم به کامپیوترت می خوره و همدایرکت ایکس9رو حتماً ساپورت میکنه و شاید 10 هم رو ساپورت می کنه و سعی کن 512 مگابایتش رو بخری.
-
الان میخوام DirectX 9.0 نصب کنم این اخطار رو میده :
شکلک گریه ...