مرسی، چند تا عکس از موتورش هم بندازی خیلی عالی میشه.نقل قول:
Printable View
مرسی، چند تا عکس از موتورش هم بندازی خیلی عالی میشه.نقل قول:
من نه ماشین دارم و نه حرفه ای هستم.
تا چند وقت پیش تیبا جز گزینه های خریدم بود اما وقتی با این ماشین ازتهران به قم مسافرت کردم پشیمون شدم.
صدای موتور بسیار زیاده و حتی برای من که مسافر عادی بودم و اهمیتی نمیدادم کاملا برجسته بود
اگه به جای قم میرفتم اصفهان حتما باید دو روز استراحت میکردم چون نمیدونم اصلا راحت نبودم. صندلیهاش کیفیت خوب ندارند.
این دو تا ایرادهای بزرگی بودن که تیبا رو از سبد خرید من بیرون کردن
مملکت قانون نداره. انتظار دیگه ای شب عید نمیشه داشت.نقل قول:
حالا جالبیه قضیه اینه که دیگه اسم پراید رو برداشتن از ماشینهاشون ، به جاش اسم سایپا رو گذاشتن.نقل قول:
من احساس میکنم تو طراحی این محصول یه نیم نگاهی به نیسان تیدا هم داشتن.اگه عکسا شو ببینین فکر میکنم با من موافق بشین.
و در کل من ماشین ایرانی رو قبول ندارم.حاضرم چری و ام وی ام و لیفان سوار شم ولی محصولای ایران خودرو و سایپا رو نه
سلام
سایپا فروش فوری داره ؟
قیمتش چنده ؟
بله دارهنقل قول:
۱۲۶۰۰۰۰۰ غیر متالیک
۱۲۸۰۰۰۰۰ متالیک
با سلامنقل قول:
۱)توی سری های اولش این مشکل زیار بود اما با نمد کوبی سری های جدید این مشکل تا ۵۰ درصر حل شد
۲)عالی
۳)من که ۱۲ ساعت عید امسال یه بند رانندگی کردم با هاش اونم با ظرفیت کامل(۵ نفر) و قد ۱۹۰ سانتی خودم.
مشکلی حس نکردم.
۴)بله من توی نمایندگی دیدم ،هر ۲ ایر بگ عمل کرده بود.
۵)سری جدید ها ابدآ
۶)ترمز های عقب کاسه ای هستند.
۷)نرم افزار ECU تیبا ها ظاهرآ با ۱۳۲ ها جابه جا شده (چیزی که مهندس نمایندگی گفت) ، باعث شده آمپر بنزینش یه خودره گیج بزنه!!!!
۸)گیر بکس پراید تقویت شده هست.
۹)ایرادی نداره
دوست عزیز ممنون از پاسخ کامل و خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که منظورتون از سری جدید چیه؟؟ مثلا ماشینه شما تاریخ تولیدش کی بوده؟ آخه از دوستان کسایی که تحویل گرفتن میگن سایپا داره تولیدهای قبلیو بهشون میفروشه حتی مال 8 9 ماه پیش. که خوب طبیعتا خالی از ایراد نیست. البته به نظر من تیبا یه ماشین تو مایه های سمنده. تا یکی دو سال تو خیابونا و جاده ها دست مردم نباشه و مردم انواع اقسام بلاهارو سرش نیارن ماشین جا نمی افته.نقل قول: