حذف شود.............
Printable View
حذف شود.............
برو مخابرات سر ولی عصر قسمت دیتا خانم توکلی فورا برات جمع می کنهنقل قول:
هم pppoe و هم bridge کار میکنهنقل قول:
2 روز پیش بعد از 13 روز ماتریکس وصل شد سرعتش بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه همون سرعت قرارداده واسه من 16 است (128 گرفتم)
ولی الان یه مشکل خیلی بد دارم نمیدونم از کجاست وقتی دارم وب گردی میکنم اکثر اوقات با ااین که سرعت دانلود خوب و پینگ هم مشکل نداره ولی چند دقیقه پشت سر هم هیچ صفحه رو باز نمیکنه همش ارور های میده(connection was interrupted و the connection was reset”)ولی باز درست میشه و چرخه بعد از چند دقیقه تکرار میشه با تلفن که صحبت میکنم (اسکایپ یا چت معمولی) 1-2 دقیقه اول خوبه بعد یا کلا قطع میشه یا صدا قطع و ووصل میشه اصلا قابل استفاده نیست باید کلا مودم رو ریست کنم کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ از شرکت یا خط من نویز داره ؟
Up Stream 1023 kbpsاگر شما میدونین مشکل از کجاست یا راه حلش کجاست دریغ نکنید چون خیلی رو اعصاب اینجوری اصلا نداشتنش بهتره ممنون
Down Stream 2047 kbps
Attenuation Down Stream(db) 45
Attenuation Up Stream(db) 27
SNR Margin Down Stream(db) 17.3
SNR Margin Up Stream(db) 10.3
میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
ضمنا وضعیت خط شما زیاد تعریفی نداره و احتمالا به خاطر فاصله زیادتون از مرکز هست. ماتریکس تو قسمت پنل یوزرتون یه لینک ساپورت داره که مشکلتون رو پیگیری کنید. اینجوری تخصصی تر جواب میدن بهتون و خوب بررسی میکنن.
من شهرک گلستان هستم مرکز غدیر الان فکر کنم همه شرکت ها رو دیگه امتحان کردم به نظرتون برم یه خط تلفن جدید بگیرم شاید نویزش کمتر باشه :31:نقل قول:
حذف شود.............
من تازگی اومدم ماتریکس.
تو سایتش میزان اعتبار رو چجوری مشخص میکنه؟
من 1 گیگ تو ساعت شبانش دانلود کردم,روزانه هم چیز زیادی استفاده نکردم ولی از اعتبار کلیم 8 هزارتومن کم کرده.
میزان دانلود شبانه تو کدوم قسمت سایتش مشخصه؟(اگه ممکنه با عکس نشون بدید.)
حذف شود.............
الان دوباره چک کردم تو قسمت گزارش اتصالات دانلود های شبانم هم credit used داره و صفر نیست!(تقریبا شش هزار و خورده ای)نقل قول:
سرویس من:
512 سه ماهه 6گیگ 41900
شاید این سرویس شبانه رایگان نداره؟