این رمزینه جلد 3.درس نامه داره؟
این رمزینه جلد 3.درس نامه داره؟
جماعت لن کتابای این انشارات مدرسه رو دارم.زیاد جالب نیستن.نمی دونم چرا این داداشمون اصرار داره رو این کتابا
شاید چون به قول خودش کم حجم هستن.اگه اینجوریه که کتاب جمع بندی تست قرمز جالب تره از اینا
فقط نظر دادم.قصد توهین به شخصی نیست
حسابان رمزينه چطوره ؟
راستي ؛ براي تست شيمي 3 مبتكران بهتره يا گاج ؟
محسن جون رمزینه که حسابان نداره ولی تست ریاضیات پایه داره که مباحثی که با دیفرانسیل مشترک نیست داره مثل تصاعد لگاریتم مثلثات تابع و..... فقط کافیه آموزش دیف 1 و2 رمزینه رو بگیری(دیف 2 بزودی چاپ میشه) بعد جلد سوم تست ریاضیات(حسابان و ریاضیات پایه) دیگه نیازی به حسابان و ریاضیات 2 ندارینقل قول:
شمی هم اصلا سراغ گاج نرو تستاش ابکیه همین تست بازرگان بگیری اگه شمیت خیلی شوت نباشه:31: با همین شمی خفن یاد میگیری درسنامه هاش خیلی خفنه بدون شک حرف اول و آخر تو آموزش و تست شیمی پایه و پیش مبتکران میزنه این به همه بچه ها ثابت شده:46:
من که از این کتابای کوچک ریاضی که انتشارات مدرسه چاپ می کنه خیلی خوشم میاد،کاری به حجم کم و ... ندارم ها کامل توضیح داده و یه جورایی تو عمق مطلب رفته مثلن این کتاب مجانب ها و رسم منحنی اش فوق العاده است یکی رو می شناختم تمام نمودار های این کتاب رو رسم کرده بود شده بود خدای نمودار هر سوالی بهش میدادی شکلشو تو ذهنش می کشید و حل می کرد بهش پیوستگی میدادی شکل می کشید تو ذهنش ،دنباله میدادی تو ذهنش تصور می کرد می گفت صعودیه یا نزولی و ...
البته من این کتابا رو کامل ندارم ولی از همونایی هم که خوندم کلی چیز یاد گرفتم مثلن کتاب نظریه اعدادش خیلی خوب بود این کتابا به درد کنکور نمی خوره و هیچ نکته و روش تستی یاد نمیده حتا به نظر من به درد امتحانای تشریحی هم خیلی نمی خوره .بیشتر کسی با این کتابا حال می کنه که از ریاضی خوشش میاد و از درگیر شدن با این کتابا لذت می بره.
به نظرم بی انصافیه اگه بخوایم بگیم این کتابا مزخرفند و به درد نمی خورن.
حتا= حتینقل قول:
مثلن= مثلا
بچه ها یه سوال
کتاب دیف رمزینه کتاب کلاس .اون مباحثی مثل قدر مطلق و جزصحیح که از پایه داشتیمو از اول توضیح داده؟
نکته قابل قبولی نداره ؟ مگه میشه :18:نقل قول:
همه کتابها از جمله ریاضیات خوب هستند . اگه سلیقه شما با سلیقه آموزشی نویسنده سازگار نیست دلیل نمیشه بگی خوندنش وقت تلف کردنه . شما میخواستی از اول گاج یا ... بگیری. چیکار به تبلیغات داری ؟
شما میخوای کتابها صاف و پوس کنده واست نکته و مصالب کنکوری بزارن ؟ نه .
ببینید . هیچ کدوم از کتابها کامل نیستند . همه شون یه چیزهایی کم دارن . یه جا یه نکته خوب تویکی و چند تا مطلب مفید تو یه کتاب دیگه است. میخوای کتاب واست چیکار کنه ؟ معجزه ؟ نفر اول بشی ؟:31::31:
چیزهای پوچ منظورتون چیه ؟ .....................
چه ادعایی ؟ که به من ماموریت دادن تبلیغ کنم ؟ من همه ی کتابها رو تبلیغ میکنم . اما هدفم این بود که کتابهای جمع جور معرفی کنم تا خوندن وتمام کردنش برای کنکوریها وقت زیادی رو نگیره . و گفتم انتشارات مدرسه بهتره
واقعا هم همینطوره . اینو خود شما هم میدونی
یه سوال دارم . به نظر شما اصلا تبلیغات از کجا شروع میشه ؟
نقل قول:
دوست عزیز من کتاب حسابان معرفی نکردم . لصفا مطالب رو درست بخون . من کتاب زیر رو برای ریاضیات پایه معرفی کردم :
مباحثی در ریاضیات دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف= محمود نصیری