نه عزيز اينكه شما و من با اينكه توي PES واسه خودمون يلي هستيم ولي باز هم بعضي مواقع نمي تونيم بازي هميشگي رو ارائه بديم به خاطر اينه كه هوش مصنوعي نداره بازي. هوش مصنوعي اگه شما مي دونستي به چي ميگن نيازي به بحث ما نبود ولي مشخصه شما اطلاعاتي در مورد هوش مصنوعي نداريد. PES فاقد اين مورد هست و تمامي كار هاي بازيكنان بر حسب يك برنامه نويسي كاملا رندوم هست بعضي وقتها مي بينيد به صورت كاملا مصنوعي تيم مقابل شما با 9 بازيكن + دروازبان دفاع مي كنن. با اينكه جلو هم نيستند. يا مي بيني مثلا 5 تا شوت از راه نزديك كه با فاصله 1 ثانيه به سمت دروازبان زده مي شه دروازبان عين ملخ مي پره و توي 5 ثانيه 5 واكنش نشون ميده كه توپ رو هم دفع مي كنه اينا چيزاي غير واقعي هستند كه من فقط توي PES سراغ دارم وقتي يه مهاجم از داخل محوطه شش قدم ضربه بزنه توپ 98 درصد امكان گل شدن داره در حاليكه اين درصد توي PES كمتر از پنجاه هست علاقه اي به بحث در مورد چيزي كه مبرهن هست ندارم خوب شما عاشق پاك باخته PES هستيد واسه همين حتي دوست نداريد كمبود هاي اون رو ببينيد و باور كنيد اشكالي نداره اين تعصب شما ولي بهتر اينه كه حداقل واقع بين باشيد اگه كسي ازتون پرسيد بين بازي هاي فيفا و PES كدوم يك از تكنولوژي هوش مصنوعي استفاده مي كنه بدونيد كه جواب فيفا هست و بازي PES چيزي به اسم هوش مصنوعي نداره مسئولان كونامي براي استفاده از اين تكنولوژي فعلا برنامه اي ندارند و حتي در مورد بازي بعدي PES هم چيزي نگفتن كه از هوش مصنوعي بهره مي بره يا خير. خلاصه شما هم بهتره زياد سخت نگيريد و صحه صدر داشته باشيد. و البته بهتره در مورد چيزهايي كه در موردش اطمينان نداريد زياد پا فشاري نكنيد. موفق باشيد دوست عزيز