من 512 گرفتم تنها مشکلش اینه که حجمش کمه ولی سرعت و پینگش نسبتا خوبهنقل قول:
همین الان که یک ماه تا پایان مدت قرارداد دارم و فقط 200مگ باقی مونده و مجبورم از edge ایرانسل استفاده کنم
Printable View
من 512 گرفتم تنها مشکلش اینه که حجمش کمه ولی سرعت و پینگش نسبتا خوبهنقل قول:
همین الان که یک ماه تا پایان مدت قرارداد دارم و فقط 200مگ باقی مونده و مجبورم از edge ایرانسل استفاده کنم
4گیگ رو معلوم نیست کجای دلمون باید بزاریمنقل قول:
دست بهش بزنی تموم شده:41:
معذرت می خوام ولی همه این حرفا چرنده .. چه ربطی به منطقه داره؟ خودم زنگ زدم گفتن 128 رو قبلا رو 512 بسته بودن الان 128 واقعی .. جالبه با کمال پر روئی میگه سرعت بیشتر می خوای باید بیشتر پول بدی .. ک....کش:13:نقل قول:
اینا همش سیاسته .. مشتری رو به سرعت بالا عادت دادن که الان نتونه تحمل کنه بره 512 بگیره با قیمت فضایی
سرعت پایین اصلا قابل قبول نیست
سرعت بالا کیفیت موندگار چیزیه که کمتر شرکت ایرانی ای بهش پابنده
:13:
با سلام مشکل من اینه که دیشب مودم خاموش روشن نکردم وکلی از حجمم در حدود ا گیگ خورده ای از من کم شد ایا راهی داره دوباره برگرده یا نه به من
بعید بدونم خود اسیاتک تو سایتش زده اگر مودم و خاموش روشن نکنید و درست انجام ندید مراحل هیچ گونه مسئولیتی نداریمنقل قول:
خیر راهی وجود نداره:41:نقل قول:
دوستان سلام من 1 گیگ دارم و15 روز حالا میخواهم روزها مودممو خاموش کنم بعد شب روشن کنم در ساعت 1 اتومات روی شبانه میره یا خیر ؟
سلام.
کسی تو این تاپیک نمیاد؟
این تعرفه هاشون خیلی در پیت شده .. تعرفه معمولیش خیلی حجمش کمه .. تعرفه پرحجمشون هم خیلی زیاد.
مثلا 128 یک ماهه 10 گیگ داره که اصلا با سرعت 15-16 کیلو بایت در ثانیه نمیشه مصرفش کرد.
می خوای سرعت رو افزایش بدی حجم هم دو برابر میشه .. یعنی اگه 256 بخوای حجمت میشه 20 گیگ و اگه 512 بخوای حجمت میشه 30 گیگ.
عملا غیر استفاده شده .. من امروز زنگ زدم اعتراض کردم گفتن ترتیب اثر می دن.
خواهشا کسانی که از آسیاتک آی پی دارن هم زنگ بزنن و به تعرفه ها اعتراض کنن شاید فرجی شد.
ممنون
اگه با اعتراض حل میشد که همه اینکارو میکردن اینا خیلی طمع میکنن عوضش یکی یکی دارن مشتریاشونو از دست میدننقل قول:
خواهشا کسانی که از آسیاتک آی پی دارن هم زنگ بزنن و به تعرفه ها اعتراض کنن شاید فرجی شد.