به نظرم اولي قشنگ تر شده . مفهوم خوبي تو اين عكس هست . البته اگه چيدمان تخم مرغها كمي نا منظم تر بود بهتر ميشد . يعني يه طوري كه انگار واقعا اينا جمع شدن اونجا و دارن به رفيقشون كه به اون روز افتاده نيگاه مي كنن . موفق باشي .نقل قول:
به نظرم اولي قشنگ تر شده . مفهوم خوبي تو اين عكس هست . البته اگه چيدمان تخم مرغها كمي نا منظم تر بود بهتر ميشد . يعني يه طوري كه انگار واقعا اينا جمع شدن اونجا و دارن به رفيقشون كه به اون روز افتاده نيگاه مي كنن . موفق باشي .نقل قول:
سلامنقل قول:
جناب samin_system به خوبی راهنمایی کردن.به نظر من به این جمع شدن و نگاه کردن که فرمودن میشه مایه هایی از طنز هم اضافه کرد مثل عکس پایین که تا پست شما رو دیدم به یادش افتادم::27:
کد:http://aks98.com/images/mymg574e4gb6gyqyhoxq.jpg
سلام بر همگی
من عکاسی بلد نیستم ولی عکاسان را دوست دارم :دی
من هم دوسال پیش با دوربینم این عکس را گرفتم! البته چون زوم اپتیک زیادی نداره، مجبور میشدم دوربین را تا میتونم به سوژه نزدیک کنم که یکم کار را سخت میکرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس هم پارسال تو دانشگاه گرفتم، که بیش تر از همه ی عکسا ازش خوشم میاد:
و این هم از آخرین عکس این پست:
ببخشید اگه زیاد عکس گذاشتم! :11:
خودکشی
A540
امین خان من لبخند رو قشنگ تر میبینم:11:
به نظر من عکس دوم بدون توضیح مطلب رو میرسونه اما اولی نهنقل قول:
اقا از این دوتا کدومه بهتره ، با توجه به موضوع؟
پس دومی بهتره
Wow !!!:18::12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودکشی
A540
تا غرق شوم:
F/5.6
1/800 Sec
ISO-80
Step -1
ما چاکریم :10:نقل قول:
عکس جالبی شده ماکان جان بعد اونا دوده یا ابره:46:
بازمانده
A540
نه بابا دود کجا بود! برای اغراق آمیز کردن آسمون کنتراست سایه های ابرا رو زیاد کردم.یعنی اینقدر ضایع شده؟نقل قول:
عکس جالبی شده ماکان جان بعد اونا دوده یا ابره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام بر همگی
من هم دوسال پیش با دوربینم این عکس را گرفتم! البته چون زوم اپتیک زیادی نداره، مجبور میشدم دوربین را تا میتونم به سوژه نزدیک کنم که یکم کار را سخت میکرد:
عکس اول خوبه و کادر جای کار بیشتر داره. ولی فوکوس و رنگ خوبه!
عجب دانشگاهی !!!!نقل قول:
این عکس هم پارسال تو دانشگاه گرفتم، که بیش تر از همه ی عکسا ازش خوشم میاد:
خیلی قشنگ شده!
کار جالبی شده!نقل قول:
خودکشی
A540
ولی بالا زیادی سیاهه، شایدم به خاطر مانیتور CRT ـتیم باشه!
جای قشنگیه و عکسی زیبا از شما!نقل قول:
تا غرق شوم:
F/5.6
1/800 Sec
ISO-80
Step -1
ابر خراب کردیا!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر جالبه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازمانده
A540
دور سیاهه هم نبود خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیهنقل قول:
loneliness:
ضایع نشده! سیاه شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا دود کجا بود! برای اغراق آمیز کردن آسمون کنتراست سایه های ابرا رو زیاد کردم.یعنی اینقدر ضایع شده؟
داره امتحانامونم نزدیک میشه. کمرنگ شیم یه کوچولو.
آخر موضوع رو هم معلوم نکردیم بریم دنبالش.
عکاسی اصلا بی هدف کیف نمیده!