دست شما درد نکه.نقل قول:
متشکر.
Printable View
دست شما درد نکه.نقل قول:
متشکر.
من یه هارد اکسترنال 500 گیگ سیگیت دارم که دوروز پیش بدون اینکه ضربه ای بخوره (یادم نمیاد ضربه خورده باشه) از کار افتاد
با چندتا کامپیوتر هم چک کردم هیچکدوم نشناختنش
البته ویندوز میشناسش اما پارتیشنش توی مای کامپیوتر نمیاد
اول که وصلش میکنی دیسکش شروع می کنه به چرخیدن بعد فکر میکنم اون قسمتی که بالای دیسک حرکت می کنه نمی تونه حرکت که و پنجتا صدای تیک میاد بعد صدا قطع می شه و بعدش هم کلا از کار می افته ( دیگه نمی چرخه)
بازش هم کردم اونقسمت خوده هارد( که یه هارد لپ تاپ هست) رو مستقیم با SATA به کامپیوتر وصل کردم ولی از نظر صدای خود هارد هیچ فرقی نکرد و سیستم هم رو اون صفحه مربوط به چک کردن سیستم( که رم رو تست می کنه و بعد میگه که به ideو sata ها چی وصله و ...) گیر می کنه تا وقتی که سیستم رو خاموش کنم بعد هارد رو جدا کنم اونوقت بالا میاد
من فکر می کنم مشکل از قسمت های مکانیکی مخصوصا هد باشه
اگه اینطور باشه درست میشه؟
خود هارد برام مهم نیست فقط می خوام بتونم اطلاعاتمو هارد به هارد کنم
و هزینش هم امیدوارم کمتر از 30 تومن بشه بیشتر میشه؟
سلام دوست مننقل قول:
بهتر میبینم از آخر به اول جواب بدم
1- اگر خدایی نا کرده هارد شما احتیاج به جراحی داشته باشد برای تعویض هد و یا هر قطعه دیگر ، احتیاج به یه هارد مشابه دارد و هم یک دستمزد پس اگر هارد شما مثلا 60 هزارتومان قیمتش باشه حداقل هزینه شما 100 هزارتومان میشه تا هارد شما به دیتکت برسه و تازه اینکه اگر اینطور شد حالا شما باید هزینه بازیابی اطلاعات را هم متقبل بشوید!!!!!!!!!!!!
2- با این که شما نوشته اید هارد دیتکت نمیشود و هم نمیگذارد سیستم بوت شود و هم اینکه صدای ناهنجار میدهد ، بازهم هارد شما احتیاج به چک شدن بیشتر دارد . باید به یک متخصص تعمیرات هارددیسک دارای سیستم های پیشرفته تعمیر و بازیابی مراجعه نمایید تا تکلیف روشن شود آن سیستم ها میتوانند مشخص کنند که خرابی از کدام قسمت است . بلکه اصلا" قطعات داخلی هارد شما خراب نباشد و شاید نوسانات ولتاژی دارید !!!!!!!!!!
هارد من مکستور 160 گیگا بایت هستش.
چند ماهیه که مشکلات زیر براش پیش اومده و نمیدونم دقیقا چشه
1: هنگام بوت شدن ویندوز یهو ریستارت میشه همه چیز. البته این مشکل نا منظم هستش و یهو 2 هفته نمیشه . یهو ام 4 بار پشت سر یمشه
2: چند باری شده که هاردم چراغش کامل روشن میشه و یه صدایی شبیه جیرجیرک میده . صدای قز قز . اینم نا منظم هستش.
3:بشدت سرعت سیستمم پایین اومده طوری که قبلا 1 گیگ بایت رو توی 40 ثانیه کپی میکردم روی فلش. حالا همونا باید تو 5 دقیقه کپی کنم روی همون فلش.
4: defrag که میکنم قسمت زیادی از فایلهای درایو ویندوزم رو میگه "غیرقابل درست شدن"است . حتی وقتی ویندوزا تنظیم میکنم که بدسکتورا رو چک کنه و ریستارت میکنم ویندوز بعد از کلی وقت اررور میده که هارد مشکل داره
5: هنگام کار با سیستم یهو همه چیز کند میشه . طوری که واسه یه my computer باز کردن یهو 1 دقیقه باید صبر کنم. همین لحظه صدای ساییده شدن چیزی رو میشنوم از کام که مطمئنم از هارده.
با این نشانه ها بنظر شما من مشکلم خیلی حاده؟ اصلا هاردم مشکلش چیه دقیقا؟ چطوری رفعش کنم؟
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
هارد شما احتمال زیاد{اگر مشکل از هد نباشد} بدسکتور دارد.نقل قول:
بهتر است با نرم افزار hdd regenerator رفع بدسکتور بکنید.
سلام دوست خوبم
چند ماهیه که مشکلات زیر براش پیش اومده و نمیدونم دقیقا چشه
سوال:1: هنگام بوت شدن ویندوز یهو ریستارت میشه همه چیز. البته این مشکل نا منظم هستش و یهو 2 هفته نمیشه . یهو ام 4 بار پشت سر یمشه
جواب: در این مواقع مشکل مبتواند از ناحیه:
سیستم عامل
نوسانات ولتاژی
خرابی پاور
خرابی کابل ها و یا شل بودن آن ها
مشکلاتی در نرم افزارهای اینستال شده
و حتی ویروس
باشد ولی حتی اگر خرابی در سوکت ها و یا کابل ها و یا شل بودن آنها باشد به مرور زمان که این اتفاق تکرار میشود به هارد صدمه میزند.
سوال :2: چند باری شده که هاردم چراغش کامل روشن میشه و یه صدایی شبیه جیرجیرک میده . صدای قز قز . اینم نا منظم هستش.
جواب: خیلی از این موارد هم میتواند مشکلات نوسانات ولتاژی و یا بدسکتور باشد اما احتمال بد سکتور ضعیف است چون بصورت رندوم این اتفاق میافتد. اما وجود پاره ای نقصانات که در آخر منتهی به بد نوشتن و یا خواندن اطلاعات بصورت نرم افزاری ( نه سخت افزاری) میشود که این اتفاق جاری میشود.
سوال:3:بشدت سرعت سیستمم پایین اومده طوری که قبلا 1 گیگ بایت رو توی 40 ثانیه کپی میکردم روی فلش. حالا همونا باید تو 5 دقیقه کپی کنم روی همون فلش.
جواب : این دلیل بر پیزی نیست زیرا که حتی نرم افزارهای ویروس کش نیز میتوانند بیشتر از این سرعت را کم کنند و تازه اینکه سرعت به عوامل زیادی بستگی دارد:
نوع فایل هایی که در حال جابجا شدن هستند.
نوع سیستم عامل
نوع فرمت پارتیشن و یا پارتیشن ها که در آن اطلاعات جابجا میشوند.
میزان نرم افزار های رزیدنت حافظه و میزان حافظه سیستم
نوع و مدل هارددیسک یا هارددیسک ها
نوع نرم افزار ویروس کش
و ....
سوال:4: defrag که میکنم قسمت زیادی از فایلهای درایو ویندوزم رو میگه "غیرقابل درست شدن"است . حتی وقتی ویندوزا تنظیم میکنم که بدسکتورا رو چک کنه و ریستارت میکنم ویندوز بعد از کلی وقت اررور میده که هارد مشکل داره
جواب: عموما" شما باید درمحیط سیف مد این عملیات دیفرگ را انجام دهید زیرا که گاها" هارد به نقطه ای از هارد میرسد که نرم افزارهای مقیم حافظه در آنجا ذخیره شده اند و هم آنها که در حال کار کردن هستند خوب پس نرم افزاری که از یک آدرس خاص مکان یابی شده و در حال کار است امکان جابجایی ندارد و به همین علت شما پیغام خطا دریافت مینمایید.
سوال:5: هنگام کار با سیستم یهو همه چیز کند میشه . طوری که واسه یه my computer باز کردن یهو 1 دقیقه باید صبر کنم. همین لحظه صدای ساییده شدن چیزی رو میشنوم از کام که مطمئنم از هارده.
جواب: باز هم این میتواند دلایل زیادی داشته باشد ولی ساده ترین آنها نوسانات ولتاژی به علت گرما است . گرما باعث انبساط در سوکت ها میشود و قطع شدن ناگهانی ولتاژی خاص میتواند این اتفاق را رقم بزند
با این نشانه ها بنظر شما من مشکلم خیلی حاده؟ اصلا هاردم مشکلش چیه دقیقا؟ چطوری رفعش کنم؟
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
نتیجه:
خوب شاید مشکل هارد شما واقعا" حاد باشد و ما خیلی خوشبینانه به داستان نگاه کردیم. پس پیشنهاد من این است که هارد را پیش متخصص بازیابی و تعمیبرات هارد ببربد تا هارد را بایک تست قوی کاملا" چک کنند.
سلام
بچه های یه مشکل...نمیدونم چی کار کنم...خواهشا سریع جوابمو بدین
متوجه شدم ویندوز بالا نمیاد....باو خودم گفتم شاید ویندوزش پریده
خواستم ویندوز عوض کنم ولی از همون مرحله اول که enter میزنی تا ویندوز هاردتو شناسی کنی که بعدش فایلارو کپی کنه
دیگه جلو نمیره
منظورم اینه که اصلا به صفحه ابی setup نمیرسه....یه صفحه سیاهی میاد
میخواستم ببینم هاردم چشه...سوخته؟.....میشه درستش کرد؟.....ممنون میشم سریع جواب بدید
سلام
هارد اکسترنال A-DATA 320 GB دارم.
الان که زدم به کامپیوتر این اررور رو داد!!
is not accessible
the file or directory is corrupted and unreadable
سلامنقل قول:
اول از همه وارد Set up بایوس شوید و ببینید هارد را درست شناسایی میکند یا خیر یعنی مدل و ظرفیت درست است؟
دوم هارد را به یک سیستم سالم که ویندوز دارد به عنوان هارد دوم وصل کنید ببینید آیا پارتیشن ها را میبیند و اطلاعات را میتوانید رویت کنید و وضعیت آن را در Disk managment ببینید. منتظر شما هستم.
سلامنقل قول:
عموما" این مشکل بخاطر نداشتن پرمیشن است که عموما" بخاطر خرابی بعضی فایل ها و یا ویروس یا بدسکتور پیش میاید باکس را اگر گارانتی ندارد باز کنید و هارد داخلی را مستقیم به کامپیوتر بعنوان هارد دوم وصل کنید.