من چندتا face دانلود کردم چجوری باید ازشون استفاده کرد ؟
تو کدوم فایل اضافشون کنم cv_0.img یا یکی دیگه با چه اسمی؟
بعد این face چجوری میسازن؟ اسم نرم افزارش چیه!
چند تا توپ هم دانلود کردم با اونا چیکار کنم؟
Printable View
من چندتا face دانلود کردم چجوری باید ازشون استفاده کرد ؟
تو کدوم فایل اضافشون کنم cv_0.img یا یکی دیگه با چه اسمی؟
بعد این face چجوری میسازن؟ اسم نرم افزارش چیه!
چند تا توپ هم دانلود کردم با اونا چیکار کنم؟
همون فایله.اسم فیسها هم که صفحه اوله.توپها هم تو همون فایله فکر کنم.پیداشون کن.:27:نقل قول:
فیسها رو با فوتوشاپ و چند برنامه دیگه میسازن.اما اصلیش فوتوشاپه(برای آماتورها.)میتونی بری یوتیوب فیلمهای آموزشیشو ببینی.از توضیحات چیزی نمیشه فهمید.
تو لیست صفحه اول تاپیک اسم یک سری بازیکن بود
که من Ceck توش پیدا نکردم
بعد اسم بازیکنای ایرانی هم نیستند فقط مهدوی کیا و علی کریمی هست
مثلا Kaebi نبود!
rv_x.imgنقل قول:
همچین فایلی تو پوشه img نبود:41:
چیکار کنم!
برادر من این اسمی که نوشتی اصلا فوتبالیست نیست!cech:27:نقل قول:
تو اون لیست فقط بازیکنایی که براشون در بازی فیس هست رو میشه پیدا کرد.بقیه که نیستن!باید اضافه کنی.
مثکه نیست.اون دوستمون گفت مهم نیست دیگه.نقل قول:
چجوری باید اضافه کرد؟نقل قول:
بعد این PES2008 Patch 1.20 به چه دردی میخوره!
ببین اضافه کردنش آسون نیست.باید برنامه pes arg رو بگیری.بعد بازیکنی که می خوای عکسشو بزاریو آدرس فیسشو بزاری رو یک بازیکن که مهم نیست.من خودم میزارم رو کره ایها.تو لیست نگاه کن ببین کدوما کره این.بعضیا که کلا خالین.نقل قول:
فقط من برنامه رو ندارم.والا تک تک میگفتم چیکار کنی.فک کنم رو بازیکن کلیک راست میکردی بعد relink رو میزدی.یا همچین کاری.
بعدم با ggs فیس همون کعبی رو بزار جای اون کره ای مثلا.
با پچم کار نکردم.کار خاصی نمیکنن بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که Amin جان فرمودن کار خاصی نمی کنه.فقط یکم باگ های بازی رو اصلاح می کنه(به خصوص در ویستا) و گرافیک رو اندکی بهبود میده که چندان محسوس نیست.با دانلود نکردنش چیزی رو از دست نمیدیدنقل قول:
PES ARG گرفتم میخوام نصبش کنم این اختار میادنقل قول:
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\framework\v2.05072\mscorw ks.dll could not be loaded
آره. تويه CV_0.img.نقل قول:
دوست عزيز. شما براي اجراي اين برنامه به برنامه Microsoft.Netاحتياج داري كه ميتوني اونو از سايت مايكروسافت دانلود كني.نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=0&p=4&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=&u=%2fdownloads%2fdetails.aspx%3fFamilyID%3d0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5%26displaylang%3den