کاملا باگفته های علیرضا موافقم :10:بچه ها سعی کنید بااینکارمون کمتربن بشیم :10:نقل قول:
کاملا باگفته های علیرضا موافقم :10:بچه ها سعی کنید بااینکارمون کمتربن بشیم :10:نقل قول:
اخه چی بگم به این علی دایی.
شرمنده دیگه رفتیم صفحه جدیدنمیشه زیادویرایش کرد:41: اما کلاکسی که به عنوان گزارشگر انتخاب میشه به نظرم باید بهترین فردباشه ازلحاظ گزارشگری توشهرخودشون .اگرنباشه نشان ازرابطه سالاریه:41:نقل قول:
فحش بدهنقل قول:
اخه چی بگم به این علی دایی.
اونم بلند نه تو دلت
تایید میشه...
البته اسم درستش پارتی بازیه...که محترمانه ش میشه رابطه سالاری!!!
نیازی به دادن فحش نیست . خداخودش به زودی براش به خوبی جبران میکنه :10:آدمی بااینهمه بازی ملی وگل ملی (کاری به نحوه زدنشون ندارم) باید دارای جایگاهی به مراتب بالاترباشه که بااینکارهاش شاهد جایگاه خوبی براش نیستیم :20:نقل قول:
باشه علیرضا.. دیگه کسی چیزی نگه..نقل قول:
آخرش من نفحمیدم این علی زاده چرا باید 90 دقیقه بازی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
مجیدی هم بازی نکرد ! :41:
باشناختی که ازرشتیها دارم (سروزبون خوبی دارند) موندم این چطوری اومده شده گزارشگر :41:تو رادیو جوان چندتاشون (ازرشت وانزلی ) مثل سعیدپورمحمودی و ..........و حتی این مهران دوستی هم شمالیه (فکرکنم مازندران بوده اما تورشت مجری بوده) وفکر میکنم نیماکرمی هم جزواون خطه باشه :31:باوجودهمچین افرادی موندم چراباید رابطه سالاری توکشورحاکم باشه البته یه انزلی چی هم هست به نام رضا آفتابی که درمقایسه باکسانی که گفتم چیزی ازش ندیدم :41:نقل قول:
مساوی هم بکنه خوبه چون این شانسی که من می بینم هنوز داره دورکلشون میچرخه :41:امروزخیلی بدشانس بودیم :13:نقل قول: