بله اونو که به صورت کلی زده ولی در مورد نامحدود ها مستقیما اشاره نکرده که ضریب واقعا چندهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Printable View
بله اونو که به صورت کلی زده ولی در مورد نامحدود ها مستقیما اشاره نکرده که ضریب واقعا چندهنقل قول:
و
فعلا که در شهر ما اینطوری دیگه.
معرفی برترین شرکت های ADSL و اپراتورهای موبایل (6بهمن92):
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری درباره ارزیابی اپراتورهای ارائهدهنده اینترنت پرسرعت گفت: از بین ۱۲ شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) شرکتهای آریارسانه تدبیر، انتقال دادههای آسیاتک، پیشگامان توسعه ارتباطات و پارسان لین ارتباطات به ترتیب رتبههای اول تا چهارم را کسب کردند.شرکتهای نداگستر صبا، دادهگستر عصرنوین، داده پردازی فن آوا، انتقال دادههای رهام داتک، عصر انتقال دادها، مخابرات ایران، کارا امین ارتباط و لایزر به ترتیب رتبههای پنجم تا دوازدهم را کسب کردند.
از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات به مشترکان جدید از نوع نامحدود به حجمی تغییر میکند.
تعرفه های جدید ADSL برای بستههای حجمی
نکنه فن آوا هم حذف کنه؟! مخابرات تومشهد نامحدود نمیداد ولی توجه کنین، قیمتای نامحدودش مشابه برنزی نامحدود فن آواست!
آینده بدی در انتظار فن آواس.
با این اوضاعی که فن آوا داره در پیش میگیره و هر روز به کاربرای نامحدودش اضافه میشه در آینده ای نه چندان دور عین آسیاتر پهنای باندش تموم میشه و اونوقت دیگه شروع میکنه به گزاشتن محدودیت....
امیدوارم چنین چیزی نشه چون خود من هم یکی از یوزرای نامحدودشم.
دوستان الان چک کردم توی پنلم بخش ارتقاء کلا زده هیچ سرویسی موجود نمیباشد همین دیروز مشکلی نبود
کسی دیگه ای مشکلی نداره
این چه وضعشه آخه
دوست عزیزم با حسابداری شرکت تماس بگیر :n02: منم همین مشکلشو داشتم واسم درست کردنقل قول:
ولی اگه سرعت 1 مگ مثلا بخوای واست 512 رو درست میکنن که دیگه از این اشتباه ها نکنی :n09:
یعنی چی ؟ چه اشتباهی من کردم ؟:n13:نقل قول:
برای من که مشکلی نداره. همه چی سرجاشه خداروشکر :n09::n02:نقل قول:
من توی پنلم نامحدود bu و su داشتم ولی الان همشون غیبشون زدهنقل قول:
نامحدود های bu فن آوا مال مخابراته فک کنم و نامحدود هی gu هم مال های وبه
آخرین اخبار هم حاکی از اینه که بعد از دهه فجر کلا نامحدودهای مخابرات تهران جمع میشه (شهرستان خیلی وقته جمع شده)
فک کنم بزودی دیگه چیزی به نام نامحدود رو توی خواب ببینیم