نقل قول:
مرسی
می خوام در نوار ابزار پایین(نوار وضعیت) نشان بدهد که در کدام صفحه در حال تغییرهستم و نشانگر موس آن جا قرار دارد
چون نمی دونم الان باید صفحه چند را پرینت بگیرم
Printable View
نقل قول:
مرسی
می خوام در نوار ابزار پایین(نوار وضعیت) نشان بدهد که در کدام صفحه در حال تغییرهستم و نشانگر موس آن جا قرار دارد
چون نمی دونم الان باید صفحه چند را پرینت بگیرم
نتونستم این گزینه رو بیارم ولی می تونی از گزینه page break preview استفاده کنینقل قول:
پونتر موس رو میبرید بالای ستون یا سطری که میخواهید جداش کنیدنقل قول:
پوینترتبدیل به یک فلش مشکی میشه راست کیلیک کنید cutیا copyانتخاب کنید ودر اکسل یا ورد pastمیکنید
امیدوارم سئوالتونو درست متوجه شده باشم
سلامنقل قول:
خب چرا هیچکی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟:13:
سلام من منظورم در این نوار هست مثل ورد که اینجا می نویسد مثلا صفحه 2 از 40نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
page break preview کجاست
page break که تو اینسرت هستش
من که هر کاری کردم مثل ورد نیومد ولی خودم از همین گزینه page break preview استفاده می کنمنقل قول:
در اسکل 2007 ، گوشه پایین اکسل یه نوار هست که یه طرفش مثبت یه طرف منفی داره برای اندازه صفحه که زوم بشه یا کوچیک بشه بعد از اون یه 100٪ نوشته و بعد 3تا گزینه هستش که مربوط نحوه نمایش صفحه هستش هر کدوم رو که انتخاب کنی صفحه یه جور میشه
برای این کار میتونی از همون گزینه style استفاده کنی وقتی میخوای سطر انتخاب کنی تنها 3 سطر رو انتخاب کن سطر اول که تبدیل به بالای جدول میشه که چیزی بنویسی سطر دوم و سوم رو هر رنگی دوست داری انتخاب کننقل قول:
بعد هر دوسطر 2و3 رو انتخاب کن و گوشه سمت چپ سطرهای انتخابی یه علامت+ هستش اون بگیر و موس رو هر چقدر که سطر احتیاج داری بکش پایین
البته اگه بخوای جدولت بیش از دو رنگ داشته باشه میتونی اول سطرهای بیشتری رو انتخاب کنی
شاید این سئوال شما جوابهای منطقی تری هم داشته باشن برای همین هم چند روز پیش جواب رو ننوشته شاید دوستان دیگه راه بهتری بلد باشن ولی فعلا می تونی از این استفاده کنی
برای انجام عملیات روی ستونها هم باید گزینه total Row رو فعال کنی بدین صورت
وقتی رو جدول style کلیک می کنی گزینه ای روی نوار ابزار به اسن Design فعال می شود اون نوار رو باز و گزینه total Row رو تیک بزن حالا در سطر اخر می تونی از نوار کشویی هر عملیاتی رو خواستی انجام بدی از جمع کردن تا میانگین و شمارش و ...
سلام بر دوستان فقط یه خواهش از شما داشتم : اونم این که نرم افزاری رو که ویژگی های زیر رو داره رو برام پیدا کنید :
ویژگی ها : این نرم افزار به گونه ای باشه که ما الگوی خاصی از اعداد و کلمات رو بهش بدیم اونم ادامه ی اونو بسازه .من برای حرکت دادن تصاویر در اتوران می خوام که بسیار زمان بر هست مثلا : اینو بهش بدیم و ادامش رو بگیریم :
AA 1
AA 2
AA 3
اونم ادامه ی اعداد طبق الگویی که بهش دادیم برامون درست کنه و ما فقط زحمت کپی کردنشو بکشیم.
کمک کمک
سلام..
Excel این کار رو خیلی خوب انجام میده؛ کافیه سلول اول و دوم رو پر کنی و بعدش ماوس رو ببری گوشهی پایین سلول پایینی. بعد ماوس رو بکشی پایین. اگه متوجّه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
تو عکس زیر از چپ به راست، مراحل کار رو میتونی ببینی: