موافقم اينجور بحث هاي ديني ديگه اصلا طرفدار ندارهنقل قول:
این جا تاپیک ماوراس ، نه کلاس تفسیر قرآن
ماورا رو بايد از نظر علم متافيزيك بررسي كرد نه از لحاظ ديني
Printable View
موافقم اينجور بحث هاي ديني ديگه اصلا طرفدار ندارهنقل قول:
این جا تاپیک ماوراس ، نه کلاس تفسیر قرآن
ماورا رو بايد از نظر علم متافيزيك بررسي كرد نه از لحاظ ديني
سلام
عجب!نقل قول:
من که به شخصه هر چه قدر از فیزیک و ریاضی خوشم می آید از متافیزیک های غیر دینی بدم می آید. :31:
(چون، متافیزیک یعنی ضد فیزیک، یعنی دشمنی با فیزیک، و چیزی که نه با فیزیک منطبق باشد و نه با دین برای من همان خرافات، توهم و تقلب و... است.)
علاقه انسان یک چیز نسبی است و مطلق نیست، شاید من عاشق فیزیک باشم ولی شاید شما متافیزیک را ترجیح دهید، شاید من عاشق ریاضی باشم ولی شما....
در این موارد هیچگاه نمیتوان جملات کلی گفت.
تاپیک جالبی بود و جمیعاً با تمام سلایقتان موفق و پیروز و سربلند باشید. :10:
من هم کاملا با این جمله موافقم تناقضاتی که در بین عرفان, متافیزیک و فیزیک به وجود امده به هیچ وجه اجازه نمی ده که یکی از این علوم بر دیگری پیروز بشه مثلا در یک مسئله حق با عرفان است و فیزیک و متافیزیک اشتباه می کنند در مسئله ای دیگر حق با فیزیک است و عرفان و متافیزیک اشتباه می کنند در مسئله ای دیگر هم ممکن است حق با متافیزیک باشد و عرفان و فیزیک اشتباه کرده باشندنقل قول:
در این موارد هیچگاه نمیتوان جملات کلی گفت.
حالا اگه افرادی که به یکی از این شاخه ها اعتقاد و علاقه بسیار دارند با هم وارد گفتگو و تبادل نظر شوند جز سردرگمی و دعوا نتیجه دیگری ندارد
اشتراک همه گفتار نیک, کردار نیک و پندار نیک است
]چرا سعی می کنید علوم مختلف رو با هم مقایسه کنید؟ امروزه ما حتی نمی توانیم ترمودینامیک رو با کوانتوم فیزیکی مقایسه کنیم چه برسه به مقایسه ی فیزیک با متا فیزیک!
متا فیزیک علمی برتره که نیاز به درکو فهمی بالا داره ( هم از بعد معنوی و هم مادی) که شاید فیزیک اینطور نباشه.
اصلا علم فیزیک یا شیمی یا تئوری اعداد یا انتگرال و... همه ایجاد شدن برای رسیدن به خدا(که در علوم متافیزیکی و فیزیکی جمع میشه)
دوستان عزیز اول برید مطالعه کنید در مورد علوم مختلف بعد بیاین اظهار نظر کنید.
یا حق
دیدن هاله بدن ارتباطی با ملبس بودن بدن هم داره یا نه؟
مثلا اگه کسی بدون لباس باشه هاله بدنش بهتره دیده میشه یا نه؟ این رو در مورد کسایی سوال می کنم که می تونن در یک برخورد هاله افراد رو کاملا واضح ببینن
آخه از کی میپرسی؟؟؟ گذشت اون زمونا فکر نکنم اینجا دیگه کسی از این چیزا خبر داشته باشه بدونن هم نمیگن فقط دنبال ضایع کردن همدیگن
آدمای زیادی اومدن و رفتن اما خندم میگیره که این تاپیک داره به دست ما نابووود میشه خیلی هیجان انگیزه
راستی من جایی خوندم که هاله ها تا یک متری بدن هر انسان هستن دیگه چند سانت لباس چه تاثیری میتونه داشته بباشه
من يه سوال داشتم؟
آيا هاله ها در هنگام تولد با ما هستن يا بعد از تولد؟
و آيا هاله اي كسي نسبت به اعمال اون تشكيل ميشه يا از اول همونه؟
هاله 20 سانتیمتر تقریبآ از بدن فاصله داره و حتی اشیا بی جان هم هاله دران حتی سنگ که هاله ها بر هم تاثیر میگذارننقل قول:
درک استیریت عزیز اومدی شما
از این به بعد به این تاپیک همیشه سرمیزنم و اگه کسی پست نامربوط بزاره یا به کاربرا توهین کنه سریعآ به مدیرا اطلاع میدم
1-همیشه با ما همراه هستنقل قول:
2-هاله از رنگهای مختلفی تشکیل شده که نسبت به اعمال شخص هر رنگ بیشتر یا کمترمیشه
مثلآ اگه مطالعه زیاد بکنید رنگ آبی بیشتر میشه