میدونم من خود بازی رو میخوامنقل قول:
میدونم من خود بازی رو میخوامنقل قول:
بازی gun هستنقل قول:
تو که انگلیسیت خوبه!خوب اتاقا رو چی کار داری؟عروسکا رو نگاه قرص بذار تو دهنشون دیگه!:10:نقل قول:
اپدیت 5 ورژن 3.80
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يكي به سوال من جواب بده من 2 تا سوال كردم به يكيش فقط جواب داده شده من نميتونم قايلهاي ويديوئي رو تو psp اجرا كنم با هر فرمتي تا حالا امتحان كردن نشده با فرمت mpeg هم امتحان كردم اصلا مينويسه
There are no video
چيكار بايد بكنم؟
الان رو اسم من كليك كن View Profile رو بزن اونجا اسم يه سايتي هست كه مال منه برو توش سرچ كن Comix zone پيدا مي كني :))))نقل قول:
میدونم من خود بازی رو میخوام
به جز بازي Gun كه دوستان گفتن من يه بازي ديگه هم ديدم كاورش به نظر وسترن مي اومد ! بازي نكردم نگا مي كنم مي گم ...نقل قول:
بازي تو سبك وسترن چيزي براي psp هستش ؟
برنامه تو همين تاپيك زياد معرفي شده يه سرچ تو همين تاپيك بكن ...نقل قول:
دوستان يكي به سوال من جواب بده من 2 تا سوال كردم به يكيش فقط جواب داده شده من نميتونم قايلهاي ويديوئي رو تو psp اجرا كنم با هر فرمتي تا حالا امتحان كردن نشده با فرمت mpeg هم امتحان كردم اصلا مينويسه
There are no video
چيكار بايد بكنم؟
مرسی ارشیا جون! راهنماییت خیلی کمکم کرد :40:نقل قول:
مرسی عزیزم ! به لطف ارشیا جون(AJ) من دیگه اون مرحله رو مشکل ندارمنقل قول:
همون طور که جاوید عزیز گفت باید با برنامه مخصوص، ویدئوی مورد نظرت رو تبدیل کنی، این فرمت های رایج رو PSP ساپورت نمی کنه... :46:نقل قول:
سلام دوستان
چند تاسوال داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم:
1- من فرمویر دستگاهم 3.72 M33 است. می خوام بدونم این ورژن خوبه یا ورژنن دیگه ای که کاملتر باشه وبرنامه های کاربردی روش اجرا بشه کدومه؟ چون برنامه های کاربردی که من دانلود می کنم اکثرا اجرا نمی شه.ضمنا می خوام برای بازی از رو مموری نیاز به umd هم نباشه که البته این ورژن این خوبی رو داره.
2- برناه مدیا پلیر، دیکشنری ، ریموت کنترل ویا هربرنامۀ بدرد بخوری اگه سراغ دارید ممنون می شم.
3- فونت فارسی برا psp نیست؟
ممنون دمتون گرم :11: